Şimdi Ara

HTC m9+ Şarji %5-%4'te kapanıyor normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Htc one m9+ var ilk defa kullanıyorum. Bataryayı test edeyim dedim. %5 e geldi sonrasında internete girmeye devam ettim. % 4 ü görmedim bile Htc yazısı çıktı ve telefon kapandı. Şarja taktım %0 görünüyordu kapalıyken.

Bu durum normal mi? Farklı gtc özel servisini aradım batarya da sorun olabilir dediler. Elektronikçi arkadaşta öyle söyledi.

İçinizde buna benzer sorun yaşayan oldu mu?

Bu arada içinde hat felan yok herhangi bir uygulama yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk8001

Arkadaşlar Htc one m9+ var ilk defa kullanıyorum. Bataryayı test edeyim dedim. %5 e geldi sonrasında internete girmeye devam ettim. % 4 ü görmedim bile Htc yazısı çıktı ve telefon kapandı. Şarja taktım %0 görünüyordu kapalıyken.

Bu durum normal mi? Farklı gtc özel servisini aradım batarya da sorun olabilir dediler. Elektronikçi arkadaşta öyle söyledi.

İçinizde buna benzer sorun yaşayan oldu mu?

Bu arada içinde hat felan yok herhangi bir uygulama yok.

Merhaba, öncelikle bu tür teknik konularda cihazında sıvı temas gibi işlemler olmadıysa kullandığın şarj aletinin m8-m9-m9+ gibi serilerde şarj aletinin 1.5 Mah ( Amper ) olmasına dikkat ediniz. orjinal olmayan şarj aletlerinde cihazın batarya ömrünü kısaltması ve bataryada bu tür sorunlar olması rastlanan problemlerdir.
    tavsiye olarak 1.5 amper htc şarj aleti orjinal olarak kullanmanızı tavsiye ederim.
    düşünürseniz orjinal ürün için link paylaşımı aşağıda verilmiştir. ürün şahsen kullanmaktayım 1.5 amper hızlı şarjdır. bazı 1 amper eski tip htc sensation , htc m7 gibi modellerde düşük kullanılan 1 amper şarj aletini htc m8-m9 m9+ da takıldığında telefon öncelikle orjinal aksesuar uyarısı veriyor ve şarj değeri düşük derecede aldığı için orjinal şarj cihazına bağlama uyarısı veriyor.

htc orjinal şarj aleti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.