Şimdi Ara

Htc M9a 2800 Verilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çoğu kişi verilmez diyo akraba m8 al yada desire 820 al parana yazık diyo.Kararsızım telefon hoşuma gitti bayaa.2500 vermeyi düşünüyodum ama 2800 çok gibi bide bişey daha sorucam;Bu telefonun ön sipariş fiyatı ya çıktığında diğer operatörlere geldiğinde fiyat düşer mi veya diğer teknoloji marketlerinde falan bi fiyatta değişiklik olur mu ? (M8 2500 lira öperatörlerde vatanda 2000 lira)Bide son bişey daha sormak istiyorum m9 alınmazsa,Note 4 mü lg g4 mü m8 mi desire 820 mi almalıyım 2500 bütçem var dediğim gibi...

• telefon bi mağazalara kadar gelsin fiyatı elbet düşer, operatörler istediği fiyatı yazar piyasayı belirlemez, biraz bekle madem çok sevdin
  • http://www.hepsiburada.com/liste/ProductDetails.aspx?productId=telcephtce8&categoryId=371946

Ben senin yerinde olsam m8 de almam. E8 alırım. 1399 a düşmüş hb de.. Teknik özellikleri m8 le aynı. M9 fiyatına 2 tane e8 alınır. Yok ille en yenisini alıcam diyorsan her anlamda m9 dan üstün olan s6 edge al 100-150 daha koyup. Büyük beklentiler var s6 edge den kolay kolay değer de kaybetmez.

820, E8 in yanında çöp zaten. Onu hiç saymıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 23 Mart 2015; 14:05:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e8 hosuma gitmedi ya onada bakmistim biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: FthPlsss

e8 hosuma gitmedi ya onada bakmistim biraz.

Bence m9 çıksın m8 al
    1600-1500 falan olucak,plastik nedir ya metal kasa var işte mis gibi
    m modelinden şaşırma :D
  • M8 almak mantikli olurmu peki cunku guncelleme destegi bitcek nerdeyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FthPlsss

M8 almak mantikli olurmu peki cunku guncelleme destegi bitcek nerdeyse

M8 en az daha 1 yıl güncelleme alır. Ben güncellemeleri 2 yıl daha alır diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asıl soruna gelmek gerekirse M9 paralel ithalat olarak 2200- 2500 civarı olacak gibi. Tabi m9 2800e çıkarsa ama ben daha düşük çıkabilir mi diye beklemedeyim.
  • 2800 ben vermem asla m8e 2400civari para vermistim pisman oldum

• M9 incelemelerinde kamera ve batarya performansı olarakta hayal kırıklığı yarattı.Alacaksanız direk m8 alın aralarında 300 tl fark olsa yine m8 alın m9 en büyük hayal kırıklığı son zamanların...
  • M9 verilmez yani dime o zaman note 4 mu m8 mi (m8den memnun olmiyan arkadas niye sevmedin aciklarmisin ?) Bide note 4 tr de niye lollipop gelmedi hala rom yukluyoz falan iyide yukliyemeyenler ne yapcak merak ediyom.bide sizce note 4 ne kadar daha alir guncellemeleri ?

• 2500+ vermek bana hiç mantıklı gelmiyor. Bütçe 2500 olsa bile 1600-1700 e dwe güzel telefonlar bulursun. Mesela z3c olur. M8 de alabilirsin ama bence o kadar fazla para verme.

• Alınmaz hocam bi telefona cok para

• M8 ve note 4 arasinda kaldim ya hangisi beni 3-4 sene idare eder acaba ? (cok oyun oynarim sosyal medyada baya gezerim film izlerim webde cok takilirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthPlsss -- 23 Mart 2015; 20:21:04 >
  • Bir kere iyi telefon alıp en iyi sürümde bırakacaksın.4-5 yıl kullanacaksın.Bu iş böyle, f/p alıcaksan 1300₺ max.

• FthPlsss kullanıcısına yanıt
    Bu söylediklerini yapacaksan zaten düşünmene gerek yok, alacaksın bir note 4 keyfine bakacaksin :)

• 64 bit cok sorun yapar mi gelecekte peki ? Bide note 4 guncellemede sikinti yasar mi ?

• M9 için o parayı gozden cıkardıysan Iphone 6 64 gb al derim ustat. M9 HTC'nin utancıdır. Bu sene cok sacmaladılar. M8 için de diyecegım su ki performans testlerinde desire eye onu geçiyor.
  • Iosa pek isinamadim android gibi ozgur deil evet stabil ama cok kisiklayici bi androidin fazlasini veremedi bana.eye hic begenmedim bide o bencmarklara hic guvenmiyorum sacma calisiyolar.note 4 iyi gibi ama bi m8 gibi stabil mi kullananlar bilenler aydinlatirsa iyi olur.

• M9 da muhtemel bir isinma problemi olabileceginden alinacaksa bile beklenmeli

Ciktiktan sonra biraz beklersrniz fiyatinin dusecegi kanaatindeyim

Yalniz bende iphone 6 tavsiye ederim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.