Şimdi Ara

Htc mi Samsung mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba telefon alıcam ama karar veremedim Samsung note 4,Samsung s6, Htc m9, Iphone 6 plus mı almalıyım sizce hangisi daha iyi hızı kamerası ve sağlamlık bakımından?

• Kamera diyince ya s6 ya da note 4 keser seni. Büyük ekran ve kalem istiyorsan note 4 daha şık tasarım istiyorsan s6. M9 ve ip 6 alt klasman telefonlar kanımca..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yilin teli s6 dir
    Ben samsung u semezdi ama s6 bir başka guzel yahu edge modeli of var ya :)

• ASLINDA EN COK PARAYI VERIP ALSANDA...tum krıterlerın en ust sevıyesını tek cıhazda alamıorsun malesef,kamerada suan G4 hepsınden asmıs bır durumda,saglamlık ve batarya ısteyenler ıcın z3 en oncelıklı,performans olarak s6 ılk basta gelıyor,kalem ısteyenler ıcın note4 vazgecılmez.
  • cevaplarınız için çok teşekkür ederim ben fotograf çekmeyi seven biriyim nerde çiçek böcek görsem hemen çekerim o yüzden kamerası iyi olsun istiyorum ama sakarımda düşürürüm büyük ihtimal s6 yabancı bir videoda belli yükseklikten bırakıldığında arka kısım hemen kırıldı o yüzden kafam çok karıştı birde aldığım telefonu uzun süre kullanıyorum mesela şuanki telefonum 3 yıllık ekranını kırdığım için artık değişme zamanı geldi yani uzun süre kullanımda hangi telefon iyidir?
  • Gerek yok o paralara. Z3 ya da m8 işini görür.

• İlla yukarda olan 4 taneden birini alıcam diyorsan Iphone al bari.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arcelik mi Samsung mu ?
    2 yıl önce açıldı
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.