Şimdi Ara

HTC'nin Desire HD modeli için Android 4.0 ICS güncellemesi sunmamasına tepkiler devam ediyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
7.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elma firmasından hiç hazetmeyen bir forum üyesi olarak çeşitli konularda bunun sebeplerini örnekleriyle anlatmıştım ve şimdiye kadar HTC en çok göz önünde bulundurduğum markaydı. Ablama Desire HD aldırmıştım hatta. Şimdi? CANIN CEHENNEME HTC! SEN DE ELMADAN DAHA ADAM FİRMA DEĞİLSİN! O halde? Samsung S3 mükemmel telefon agalar... Bir sonraki telefonum büyük ihtimal S3 olacak.

• Zorla "Yıldız" yapacaksınız bu S.AKTAŞ'ı. Her çizer komedyen olacak diye bir kaide yok , bence animeye yönelsin...

• Çizimlerde bir problem yok ama diyaloglar 8-10 yaşa hitap eder şekilde ,yalnızca konusu teknoloji ile alakalı o kadar,tamam zamanla gelişecek ama DH deki yorumlarda,incelemelerde yapılan esprilerin yüksek bir seviyesi var ve bu karikatürler o esprilerin yanında "keşke yapmasalarmış" dedirtiyor,Dh yi her konuda destekleyebilirim ama taraftarvari bir şekilde değil o yüzden "şimdi eleştirenler gelir,bence harika olmuş" gibi tribünlere oynanan mesajlardan yazmıyorum,kötü yani ötesi yok,eksi almayayım insanlar bana kızmasın diye "süper olmuş" mu diyeyim..Her sanat dalında olduğu gibi yapılan işi başkaları için yapmamalısın,eğer yaptığın müziği beğenmediysen o müziği başkalarına dinletmemelisin ve bence siz de kendinizin gülmediği karikatürleri koymayın,çünkü zararı size dokunuyor ve sitenin seviyesi düşüyor,böyle bir ekipten çok ama çok iyi fikirler,espriler çıkması gerek..Ama bunlar ne ?

• HTC bugüne kadar hep verdiği yazılımsal desteklerle ve kullanıcılara android deneyimini sense arayüzü ile hep en iyi şekilde sunarak piyasada iyi bir yer edinmeyi başarmıştı.Kendi destek sayfalarında sorulan sorulara bile anında hızlı açıklayıcı bir şekilde geri dönüşler yaparak hep kullanıcıları düşündüklerini dile getiriyorlardı. Ama şimdi çok büyük bir yanlış yaptılar ve bence yanlıştan geri dönmeleri şart yoksa eski müşterilerine yeni telefon alırken kesinlikle yazılım desteği artık verilmiyor diye ya android ile devam ederek samsunga yada iphone 3gs e bile yazılım desteği veren apple a kaptıracaklar.
  • S.Aktaş karikatürlerine olan ÇIĞ gibi tepkilerin peşine yapılan bu S.Aktaş karikatürleri ile harmanlanmış haberde yorum yaparken ; karikatürlere dokunanı yakarım tarzında verilen eksiler çok garip gözüküyor.

@Stanislas Xavier
    Herşeyi söylemiş zaten...

• Karikaturlerle ilgili hep yorumlar kotu hic iyi yorum yok, ama kotu yorumlar hunharca eksilenmis. madem bu kadar cok begenen var neden yorum yazmiyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ii vallaa...

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

@cagataykoroglu Merhaba, Destek kaygısıyla haber yapmıyoruz. Yapmamızı istemeniz ise diğer kullanıcılara haksızlık diye düşünüyorum. Desire HD için güncellemenin iptal edilmesi bir çok kullanıcıyı üzdü. Bu yüzden konu ile ilgili her gelişmeyi anında aktarmaya çalışıyoruz. Aynı olay bir başka markanın bir başka modeli için olsa yine gelişmeleri an an aktarmaya devam ederiz. Sevgiler, Mesut Çevik

Samsung Galaxy s için neden yapmadınız sfanlar

• Geçen hafta karikatürleri (ve çizen arkadaşı) yerden yere vuranlar bu hafta vicdan azabı falan çekmiş olmalılar, neredeyse hiç negatif yorum yok, olumsuz yorum yapanlar da afaroz edilmiş neredeyse(birkaç arkadaş konuyu çok güzel özetlemiş).

Karikatürler hakkında daha önce hiç yorum yazmamıştım, sonuçta mizah bölümündeydi, okuyup okumama özgürlüğüm vardı, beğenen girer okurdu, beğenmeyen girip okumazdı. Ama görüyorum ki alınan tepkiler nedeniyle konsept değişmiş, haber arası mizaha dönüşmüş. Artık haber okumaya girip mizah da okumak durumundayız.

Birincisi, haber arası mizah bence olmaz. Hele ki her paragraftan sonra bir karikatür şeklinde hiç olmaz. Haberi okuyup yorumlamaya çalışırken hop bir karikatür, tüm konsantrasyon yerle bir. Fotoğraf değil ki bu, ayrıca okunup yorumlanması gereken "karikatür"...

İkincisi, -Soner kardeşim yapıcı olarak algılaman dileklerimle- çizimler bence gerçekten oldukça başarılı, çizere has bir tarzı var, ama diyaloglar ve tema konusuna çok daha fazla önem verilmeli bence. Karikatür çizim demek değildir, içerik çizimden çok daha önemlidir. İçerik konusu yetenek midir, daha fazla gözlem midir, buna emin değilim, daha çok gözlem ile (ve daha fazla karikatür örnekleri inceleyerek) geliştirilebileceğini sanıyorum. Mesai (belki de eski okul) arkadaşlarından dialog önerileri alarak olmayacağı kesin.

Başarılar...

• Merhaba.

Öncelikle kimseden öneri almıyorum. ikincisi bir konsepte dönüşmüş değil sadece HTC ile ilgili bu habere tepki olması açısından hafta sonu çizmiştim ve mesut abi ile bu şekilde yapalım dedik. Yani DH mizah devam edecek. üçüncüsü belki de sizin aksinize beğenenlerde vardır. Hiç birimiz bir cetvel değiliz bu yüzden biz beğenmedik diye o iş kötü olacak değil.Sonuçta olumlu yorumlar da var. Düzgün eleştiren insanlar da var. Kendimden örnek vereyim yıllardır mizah dergisi alırım ve dergilerdeki işlerin ufak bi bölümünü beğenirken bir çok işi de beğenmem.Ama beğenmesem de yıllarca yayınlanmaya devam ederler.Bu da şu demek oluyor sırf beğenmedik diye o işin kötü olduğu anlamı çıkarılmamalı. Hiç ekşi sözlüğe girdiniz mi? orada şu beğendiğiniz çizerler hakkında neler konuşuluyor görmek istermisiniz. Tabi çok iyi üstatların sayfaları zaten iyi onlara denecek bir şey yok fakat orada da tablo çok farklı diil.Yani beğenenlerin yanında çok bozdu gibi yorumlar da görebilirsiniz. Biz amatörler için bu piyasaya girmek emin olun çok zor çizgimizi stilimizi kabul ettirmek çok zor. Bu yüzden tepkileri anlayışla karşılıyorum fakat şu da var. Ben ortaokuldan beri karikatür çizerim. Ve karikatür çizmekten zevk alıyorum, kendimi geliştirmeye devam edeceğim. Demem o ki, bir kaç insan işlerimi beğenmiyor diye karikatür çizmeyi bırakacak değilim.

Sevgiler ve iyi günler...

• HTC desire S kullanıyorum. Haziran-Temmuz da Android 4.0 güncellemesi geleceği söylenmiş olsa da halen ortada güncelleme yok

• quote:

@cagataykoroglu Merhaba, Destek kaygısıyla haber yapmıyoruz. Yapmamızı istemeniz ise diğer kullanıcılara haksızlık diye düşünüyorum. Desire HD için güncellemenin iptal edilmesi bir çok kullanıcıyı üzdü. Bu yüzden konu ile ilgili her gelişmeyi anında aktarmaya çalışıyoruz. Aynı olay bir başka markanın bir başka modeli için olsa yine gelişmeleri an an aktarmaya devam ederiz. Sevgiler, Mesut Çevik

Abi kusura bakma da biz kaç aydır bada 2.0'ı bekledik burda ve DH'de bununla ilgili tek bir haber yayınlanmadı. Bi ön inceleme yaptınız Wave 3'ün onuda menülerde dolandınız çıktınız. Siz tamemen Android'e ve IOS'a son zamanlarda ise WP'ye yoğunlaştınız. Gerçi sizde haklısınız daha Samsung'un kendisi bizi takmıyor, sizmi takacaksınız.

• HTC konusunda ekim 2010 da bir yazı yazmışım. Aşağıda paylaşıyorum. Değişen bir şey yok. Politikaları bu şekilde malesef.

ben de mayıs ayından beri tattoo kullanıyorum.
    resmi android güncellemesi için htc ile görüşmüştüm e-posta yolu ile.
    önce üzerinde çalışılıyor, sayfamızı takip edin şekilde bir cevap gelmişti.
    sonrasında ise yurtdışı forumlardan farklı yönde yazılar okuyunca anladım ki htc tattoo ya update yerine wildfire üzerine çalışıp onu çıkardı.
    sözün özü resmi güncelleme olmayacak tattoo için.
    tabi bu htc ye bakışımı değiştirdi.
    aslında android için güncelleme konusunda google defalarca şirketler ile ters düştü.
    google yeni android versiyonları çıkarmasına rağmen firmaların kendisini takip etmeyip destekte yetersiz kaldığını söylüyordu.
    durum çok te değişmiş sayılmaz.
    üreticiler eski telefona güncelleme yerine yeni ve güncel yazılımlı telefonları üretip satmayı tercih ediyorlar.
    kendilerince haklılar tabiki.
    ama dediğim gibi artık htc için o kadar da olumlu düşünmüyorum.
    android alınacaksa (eğer yenisini ürettirecekse) google markalı bir telefon alınmalı diye düşünüyorum.

• Karikatürlere çok kötü diyen arkadaşlara sesleniyorum,

ne çok taktınız arkadaş karikatürlere adam yapmış siz ne oluyor. becerebiliyorsanız siz daha iyi yapın ve yayınlayın da görelim. Yapamıyorsanız oturduğunuz yerden atıp tutmayın. Emeğe saygı gösterin, ayıptır.

• Ellerine kağıt kalem verseniz ne yapacağını bilemeyen adamlar gelmişler burda yapılan bir şeyi kötülüyorlar. Bende çok gülmüyorum ama bir ctrl + w'ye bakıyor bu iş. Bu kadar abartmayın.

• quote:

benzer bir karikatür de lg için bekliyorum :) malum lg nin yazılım desteği yerlerde sürünüyor... hayalet çağrı olayı yüzünden 3 ay boyunca gelen iş telefonları kaçırdım.... dava etsem (ispatlayabilirmiyim bilmiyorum) zitrilyon para kaldırım :) lg nin yazılım rezaletini de sizden ricamız sayfanızda duyurmanız

• karikatürler basit kalmış.

• EVO 3D kullanıcıları için ne zaman gelecek :) eheh çıldırtayım herkesi.

• Ya sanki 4.0 olunca ne olacak. Benim sensation 4.03 geldi iyice cozurttu... Telefon durduk yere hata veriyor... Tarayıcıda gezinirken Ram yetişmiyor arka plandaki uygulamaları kapıyor.

• LG içinde geçerli bunlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.