Şimdi Ara

HTC'nin Desire HD modeli için Android 4.0 ICS güncellemesi sunmamasına tepkiler devam ediyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
7.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mert1907

Ellerine kağıt kalem verseniz ne yapacağını bilemeyen adamlar gelmişler burda yapılan bir şeyi kötülüyorlar. Bende çok gülmüyorum ama bir ctrl + w'ye bakıyor bu iş. Bu kadar abartmayın.

Arkadaş hangi kafa ile yazdın bunu????

""""Ellerine kağıt kalem verseniz ne yapacağını bilemeyen adamlar gelmişler burda yapılan bir şeyi kötülüyorlar.""""

bu ne yahu? Burdan şu sonuç çıkıyor : Cem YILMAZ a gülenler onun kadar komik insanlar , yada çizemeyen insan gülemez espiridende anlamaz...

Yok ya aslında senin bu cümlenin altına yorum yazmak pek mantıklı iş değil.

Edit : S.Aktaş iyi bir çizersin fakat bir Banu ALKAN değilsin. Bu karikatürlerini al forumda oyla bakalım ne kadar hayran kitlen var ? ozaman gerçekleri görürsün, sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 30 Temmuz 2012; 19:00:14 >

• @kaansam

öncelikle iyi forumlar

Sence karikatürleri yani tanınan birinin anında belli bir hayran kitlesi edinmesi mümkünmü. Siz sevmediyseniz bile seven insanları yada sevmeye başlayan insanları en azından etkilemeyin lütfen. Burada yeni birşeyler yapmaya çalışıyoruz ve bu "şıppadanak" diye anında olmuyor. Birazcık saygı ve anlayış lütfen.

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirpisan

@kaansam

öncelikle iyi forumlar

Sence karikatürleri yani tanınan birinin anında belli bir hayran kitlesi edinmesi mümkünmü. Siz sevmediyseniz bile seven insanları yada sevmeye başlayan insanları en azından etkilemeyin lütfen. Burada yeni birşeyler yapmaya çalışıyoruz ve bu "şıppadanak" diye anında olmuyor. Birazcık saygı ve anlayış lütfen.

İyi günler.

Bu benim hatırladığım üçüncü karikatür faciası (gördüğüm). Yorumlar ortada ülkemde Banu ALKAN ında kaseti sattı fakat kime ? ve kaç adet?
    Siz bir Banu ALKAN değilsiniz dedim çünkü :

1 çizimleriniz bence çok başarılı
    2 Konuya yaklaşım tarzınızda kurtarır
    3 seçilen konular başarılı

FAKAT espri kısmında bariz hata var ve bunu düzeltebileceğinizi şahsım adına düşünüyorken, KÖTÜ eleştirileri YAPICI gözükmeseler bile GÖRMEMEZLİKTEN gelmeyin derim.Bu forumda iyi olan şeyle AYAKTA alkışlandı bunu benden daha iyi biliyorsunuz ve malesef karikatürlerinizdeki espiriler geneli güldürecek boyutta HENUZ değiller. Bu gerçek...

• Daha ne kadar zorlayacaksınız cidden bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansam

quote:

@kaansam

öncelikle iyi forumlar

İyi günler.

Bu benim hatırladığım üçüncü karikatür faciası (gördüğüm). Yorumlar ortada ülkemde Banu ALKAN ında kaseti sattı fakat kime ? ve kaç adet?

FAKAT espri kısmında bariz hata var ve bunu düzeltebileceğinizi şahsım adına düşünüyorken, KÖTÜ eleştirileri YAPICI gözükmeseler bile GÖRMEMEZLİKTEN gelmeyin derim.Bu forumda iyi olan şeyle AYAKTA alkışlandı bunu benden daha iyi biliyorsunuz ve malesef karikatürlerinizdeki espiriler geneli güldürecek boyutta HENUZ değiller. Bu gerçek...

Görmezlikten gelmiyorum hocam merak etmeyin. Mesela şuan cevap verdiğiniz mesaj gayet eleştiri mahetinde algılanabilir bir formatta. fakat iki üstteki mesajınızda bir eleştiri göremedim. PM den devam ediyorum sizinle oradan yürüyelim,

İyi forumlar :3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paslı Pedal -- 30 Temmuz 2012; 19:44:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

Hangi adrese mail atarak tepki gösterebiliriz?

Ne maili arkadaş... Yukarda doğru söyleyene eksi; kendini saçma biçimde savunanlara artı verilmiş.

O yazıyı yazan yönetici yerine üye olsaydı artının a'sını almazdı o yorum.
  • Ben beğendim şahsen,hafif tebessüm oldu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaansam

quote:

@kaansam

öncelikle iyi forumlar

İyi günler.

Görmezlikten gelmiyorum hocam merak etmeyin. Mesela şuan cevap verdiğiniz mesaj gayet eleştiri mahetinde algılanabilir bir formatta. fakat iki üstteki mesajınızda bir eleştiri göremedim. PM den devam ediyorum sizinle oradan yürüyelim,

İyi forumlar :3

Bir önceki mesajmı okudumda, diğer arkadaşa az biraz tepki vermişim peşine mesajım akmış gitmiş :)) kusura bakmayın...

• Frekansi yakalayabildigimize sevindim.
    Iyi forumlar tekrardan ;3
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karikatürlerde olduğu gibi HTC'nin amacı belli.Yeni telefon satabilmek için DHD gibi güçlü bir cihaza offical ICS vermiyor.Hoş portlanmış olanlar bile şu an gayet iyi çalışıyor..
    Böyle kullanırız DHD sahipleri olarak ama HTC çok büyük bir pazarı kaybediyor.Eşime dostuma HTC önermem bu saatten sonra.Kendimde almam..

• Neden karikatür hakkında bu kadar yorum yapılmış anlamış değilim asil sorun donanimsal olarak kuvvetli olan hd nin ics alamayacak olması bende de desire hd var ve karara sok oldum açıkçası ugrasmiyorlar arkadaslar bu da firma güvenilirliği açısından oturup düşünmeyi gerektiriyor...tabi su an cihazlarda yüklü olan 2.3.5 in ne kadar stabil olduğunu soylememe gerek yok ben hızından oldukça memnunum eğer 4.0 çıkaracaklarsa da adam akıllı yapsınlar sorunlu olacaksa hiç olmaması daha iyidir...

• Eğer ki güncelleme gelmezse gerçekten ayıp eder HTC
  • HTC den bende soğudum , esas 4.1 lazım, ics in stabil hali çünkü, 4 biraz ara sürüm oldu. Evo kullanıcısı olarak 4.1 alacağım dan şüpheliyim ama. Gidin htc almayın, Nexus S bile 4.1 alacak, en iyisi google...

64mb ram li 400mhz işlemcili android 4.1 jelly bean telefon çıkaracak htc, gsm Arena dan bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3d -- 1 Ağustos 2012; 22:15:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Eğer ki güncelleme gelmezse gerçekten ayıp eder HTC

Gelmeyecek ben custom kurdum akiyorum

• İncredible s in rom U yeterimi 1.1gb dahili var bizde 1.5 gb var eğer o güncelleme çıkmazsa gercekten cok kullanıcıyı kaybeder hic insanlar htcyi sense arayüzü icin alıyorlar ben de dahil diğer telefonlar andırmış gibi hissettirmiyor htc bir an önce kendine gelmeli

• Size yardımcı olacak operatör bulunurken lütfen bekleyin...
    Ezgi adlı Operatörümüze bağlandınız.
    Ezgi: Merhaba Onur, size nasıl yardımcı olabilirim?
    Onur Filiz: Merhaba, HTC Desire HD nin yurtiçi ve yurtdışı iki farklı verisoyonu var
    Onur Filiz: Benim modelim yurtdışı olan ve ram belleği 1MB olan
    Onur Filiz: sitenizde 512 MB ve / ya altı olanların 4.0 sürümü alamayacağını duyurmuşsuuz
    Onur Filiz: Telefonun donanımı oldukça yüksek şuan bile piyasaya çıkan çoğu telefonla kıyaslanacak durumda iken neden satılan ürünün arkasında değilsiniz ? illaki her yıl yeni model telefon mu almamız gerekiyor, yada türkiye forumlarında onlarca tepki neden cevapsız bırakılıyor görmezden geliniyor ?
    Ezgi: Onur Bey, kontrol ediyorum.
    Onur Filiz: çok küçük bir araştırma ile 100 lerce tepki mesajları göreceksiniz ama sitenizdede duyurulduğu üzere Desire HD nin güncellemesi çıkmayacağı ve Amatör kullanıcıların verilerini kaybedebileceği çünkü çıkarsa ROM da da değişiklik sözkonusu olduğu gibi bir bahane üretilmiş. Gerçekten kızışan Telefon pazarında çok saçma bir sebep..
    Onur Filiz: http://www.donanimhaber.com/cep-tel-yazilimlari/haberleri/HTCnin-Desire-HD-modeli-icin-Android-40-iCS-guncellemesi-sunmamasina-tepkiler-devam-ediyor.htm Lütfen bu linkide incelemeleri için gerekli departmana bilgi verirmisiniz ? en açıklayıcı yazı bu olmuş zaten.
    Ezgi: Cihazlara performansa göre güncellemeler geliyor.
    Onur Filiz: Peki Android neredeyse KitKat sürümünü çıkaracak buna göre telefonum(uz) performansı çok daha düşük tellerde bile ICS varken biz ne zaman nasıl ve hangi yoldan alacağız bu güncellemeyi ? ben 2 yıl önce 1400 TL ye bu ürünü aldım. Bataryası 1 günü geçmiyor bu kronik sorun, ses kısma tuşu yine araştırırsanız %80 inde bozuluyor ki bende de aynı, ama yinede telefonun ekran kalitesi hızı dolayısı ile verdiğimiz paraya değiyor demek için YAZILIM DESTEĞİ tek sorunumuz
    Onur Filiz: Yanlış anlamayın efendim, benim Soruma cevap bu değil? ben bu güncellemeyi NASIL yüklerim. Youtube ve onlarca sitede Custom Rom lar mevcut, yani Amatör geliştiriciler bu sürümü telefona yükleyebiliyorken ben neden illegal yollara başvurayım ?

CEVAP YOK..!!! HALA YOK..!! BEKLEMEDEYİM HALA YOK..!!

Evet 15 dk sonra cvp aldım..

Ezgi: www.htcdev.com sitesinden yapabiliyorsunuz. Cihazınz garanti kapsamından cıkıyor bu işlemle.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.