Şimdi Ara

HTC'nin kahramanı One A9 duyuruldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
3.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanal tuş yerine home tuşu ile aynı anda parmak izi okuyucusu olup gesture ile de ileri geri olsa ve Htc yazısı yerine uzatılmış ekran olsa çok satardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse kusura bakmasin da renk secenekleriyle tasarimiyla tam bir iphone cakmasi olmus..

• Gayet guzel olmuş.sadece pili yeterli gelmeyebilir.arkadaki cizgileri ilk htc one modelinde kullandi.ondan sonra kim yaptıysa htc den kopyaladi.bunlar olağan şeyler.köşelerin ovallesmesi de guzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şazenuş -- 21 Ekim 2015; 9:39:05 >
  • Eh, gayet güzel olmuş bence. Yeterli donanım, güzel özellikler, güzel tasarım.

• Bu HTC türkiye yetkilileri acaba burada ki yorumları okuyor mu ? gerçekten çok merak ediyorum. Bu saatten sonra htc kesin satılır. biz de artık one x gibi one m7 gibi özgün,orjinal,etkileciyi tasarımlar göremeyiz. Bu boşluğu LG ve samsung un çok iyi kullanması gerekir bence. Sony den bahsetmiyorum o da htc zihniyetinde... z1 ,z2,z3,z4,z5 vs... hepsi aynı igrenç tasarımlara sahip telefonlar. ahhh HTC ahh biraz umudum vardı bu telefondan önce ama artık tüm umutlarım tükendi...
  • 2150 mAh batarya mı? hadi ondan vazgeçtim hani beats audio yerine harman kardon koyaydınız.ben kesin olur diye edüşünüyordum
  • Kahraman?

• Açık söyleyeyim, samsung telefonlarında tasarıma önem vermeye başladıktan sonra (s6 e7 vs...) HTC iyice kan kaybetmeye devam edecektir. Hele ki bu donanım ve fiyat oranlarıyla.
  • 2150 mAh hahah şaka gibi bildiğin iphone özenmiş adamlar bari 1700 yapsaydın :D

• Arkadaşlar yeni kahramanımızın satış fiyatı 2100, 2500 tl aralığında olacakmış duydunuz mu.. Evet fiyat pahalılığı tarafında tam bir kahraman. Kasayı iphone benzetti yetmedi, şimdi fiyatı da benzetmeye çalışıyor. Yürü bee HTC kim tutar seni... Demekki biz uzaktan keriz gibi gözüküyoruz ; yoksa bu özgüven nereden gelecek ki ...
  • HTC'nin kahramanı One A9 duyuruldu HTC'nin kahramanı One A9 duyuruldu HTC'nin kahramanı One A9 duyuruldu

HTC şu 3 yerleşimden birini yapsa telefonu sevebilirdim. Ama bu kafayla gittikleri sürece 2016'nın ilk yarısında bayrağı çekeceklerini düşünüyorum. HTC'nin kullanmaktan zevk aldığım tek telefonu One M7'ye güncellemeyi de kestiler bakalım şimdi ne yapacaklar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şaban Oğlu Şaban -- 21 Ekim 2015; 12:10:57 >

• Yani arka kısımda kamerayı az yana kaydır bildiğin iphone. bu kadar tasarım olarak övgüler alan htc nin bu şekil davranması kötü olmuş. Ön kısımda sanal tuşların altındaki o tuş ile bildiğin tasarım hatası gibi bir izlenim veriyor. En başta komple tasarımı bu sebeplerden ötürü dibi boylamış. İkinci olarak ise bu donanım ile orta sınıf bir telefon ve aynı hatta daha ileri donanımda telefonlar 1000 tl civarı satılırken htc bu fiyat politikasıyla tabiri caizse avucunu yalar.

• Dedim iphone 6c mi cikti.

• Arkadaş bu kadar başka markalara özenmenin anlamı ne. Yani tasarımcı die aldığınız adamlar bunumu çizebiliyor tasarım diye. Samsungtan home tuşu kopyala. İphone 6 arka tasarımı kopyala. Dandik bir pil koy gönder türkiyeye 1800 tlye. Yani çokmu zor bu okulu okumuş bu mesleği yapan adam için yeni bi tasarım yapmak. Çinli üretici 600 tlye telefon satabiliyorda türkiyede sen nie 1000 tlye telefon satamıyorsun? Şu pil olayınıda artık çözün en dandik cihazda bile 3000 mah tan aşağıya batarya olmamalı. Yani şaka gibi ya gerçekten. İphone'un bile boşlukları artık gözüme çirkin geliyor. Sony z serileri tasarımı hepsi aynı ben sony xperia c5 ultra kullanıyorum çerçeveler yanlara sıfır, iphone'nu elime alıyorum o kadar çerçeve rahatsız edioki. Yani ne diyim. Yapmak için teknoloji yapmayın. Bunu anca iphone özentilerine satarsınız.

• HTC bu telefonu Turkiyede 2000 tlden satmanı bekliyoruz.Senin gibi burjuva geçinen ama aslında dandik telefonlarında ,hoparlör özelliği dışında hiçbir numarası olmayan bir firmaya bu yakışır.hem kel hem fodulsun.telefona pil koymayı unutmuşsun 400 dolar çekiyorsun.2150 ma pile enaz 1500 çekersin sen şimdi.telefon piyasasında fiyatları şişirmekten başka bir iş yaptığın yok.Senin gibi burjuva üst sınıf bir firma 1500 den aşşağı telefon satmamalı.Sakın indirme gitme HTC dogru yoldasın bu kafayla devam et.Telefona batarya koymamışsın bari bir güzellik yap da şarj kablosunu tele fabrika montajlı çıkar.Batman yakındır 2000 lira fiyat çektiğin telleri sen dükkanı kapatırken 500 e alırız artık.sakın indirime gitme böyle devam et kardesim dogru yoldasın.

• Su m7yi tasarlayan adami isten attilar heralde m7den sonra cirkinlesmeye basladi

• M7-M8 kullanmış birisi olarak hala M8 kullanıyorum, tasarım işinde hep geri gidiyorlar ön taraf çok berbat bu kadar kötü yapılamazdı.
  • Tasarımda farklılıklar var gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu htc'nin tasarımcısı ne iş yapar anlamış Değilim, sen kral bir telefon yapsan olmazmı?
    Allah aşkına ön taraftaki Kocaman htc yazısı hala orada ne arıyor?
    M8'den beri millet yaza yaza bıktı htc yazısının ekranı küçülttüğünü, ama bu htc firması hiç müşteri memnuniyetine önem vermiyor bu belli oldu.

Şubay ayında m10 tanıtılacakmı arkadaşlar bir bilgisi olan varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp, m7'nin yerini tutan baska birsey bulamadim daha.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.