Şimdi Ara

HTC'nin kahramanı One A9 duyuruldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
3.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HTC'nin kahramanı One A9 duyuruldu

HTC'nin kahramanı One A9 duyuruldu

iPhone ile benzer tek yanı kamera ile hoparlördür.Biri tasarımı arakladıysa o Apple'dır iyice süzün şu üç resmide belki farkına varırsınız kim kimden tasarımı araklamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bu tasarım ilede HTC battığı kesinleşti, arkadaş biz zaten M9'un gereksiz boşluklarından şikayetçiydik adamlar gitmiş hiç bir işe yaramayan parmak izi okuyucusnu koycam diye boşlukları dahada çoğaltmış. Arkası bir feci önü bir feci nerede tutsan elinde kalıyor. Bu kafayla HTC batmaya mahkum.

Katılıyorum üstad.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc logosunu çıkar, Apple diye satılır. O kadar benziyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6 ilk çıktığında arka pijama şeritlerini HTC den almış diye eleştirmiştik ama HTC onu yok edeceğine iphone benzetmiş. iPhone eleştirilerimiz ne idi;
    Arka anten çizgileri
    SD kart desteği olmaması
    Alt ve üst kenar boşluklar

maşallah tüm android cephesi aynı yanlışın peşine düşmüşler. Galiba iphone çok satıyor diye benzetmeye çalışıyorlar anlasallar bir o telefonun iphone olduğu için satıldığını, üzerine bir başka bir marka yazsan elde kalacağını.

HTC mükemmel bir birlikteliği oluşturmaya çalışmış. Ön cam kaplama ve arka, yan tasarım bire bir iphone, home tuşu samsung dan. Geriye birtek HTC yazısı ve kamera yeri kalmış. Hayırlı olsun.

• Nasıl kötü tasarım yapılır'ın en güzel örneği olmuş.

• Boomsound'dan vazgeçmeleri çok kötü olmuş. Parmak izi sensörünün olduğu yerde boomsound hoparlör olsa, htc yazısının olduğu kısma parmak izi sensörünü koysalardı çok daha başarılı bir tasarım olurdu.
  • M10 da böyle olmaz umarım. Yeni tasarım ekibi falan haberleri vardı bir ara. Eğer bu onların ürünüyse, HTC batmaya mahkum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çerçevelere gel be
  • MEIZU

• Iphone'a benzetenler için; www.dunyagoz.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironist

Iphonea benzetenler için; www.dunyagoz.com/

aynen kardeşim oraya kesin gitmen lazım çünkü iphone çok benziyor.. acil git sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şaban Oğlu Şaban

HTC'nin kahramanı One A9 duyuruldu HTC'nin kahramanı One A9 duyuruldu HTC'nin kahramanı One A9 duyuruldu

HTC şu 3 yerleşimden birini yapsa telefonu sevebilirdim. Ama bu kafayla gittikleri sürece 2016'nın ilk yarısında bayrağı çekeceklerini düşünüyorum. HTC'nin kullanmaktan zevk aldığım tek telefonu One M7'ye güncellemeyi de kestiler bakalım şimdi ne yapacaklar?

3 üde birbirinden güzel tasarımlar şunu becerememiş koskoca firma ayrıca 2000 tl nin üstünde olacak gibi görünen tel e snapdragon 617 nedir ?

Yaklaşık o fiyatlara snapdragon 810 lu z5 compact alınıyor.

• Hahaha 2150 mah pil hahahaahha

• İyi ekran koymuşlar
  • 2500 mAh aşagısında pile sahip telefona o kadar para verecek biri değilim.telefonlar 1-2 senede eskidiği için tasarıma çok fazla önem vermiyorum.

• Alt üst boşluklara bak maşallah uçak pisti gibi.

• telefonun iphone benzemesinde sakınca yok bence çünkü benzebileceği en iyi telefona benzemiş
    zaten iphone 6 çıkıncada samsunga benzetmiş denilmişti bu muhabbet sürer gider keşke iphone 5 serisine bezetselermiş
    ayrıca telefon f/p açısından iyi değil fiyatı 1900-2000 civarında olursa iyi ancak 2400 e alınmaz bu telefon hele bu batarya varken yanından bile geçilmez.
    ben çok memnun olduğum nexus 5 telefonumu sıf bataryası bıktırdı diye sattım.
  • Olmamış be HTC :(

• M7den sonra telefon yapamadilar

• HTC M7 den sonra çıkardıgı telefonlar yüzünden hep zarar açıklıyor

nerde bu güzelim tasarım
    http://images.anandtech.com/doci/6754/HTC%20One_Silver_3V.jpg

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.