Şimdi Ara

HTC'nin MWC 2015 etkinliği [Etkinlik bitti] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
3.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Okisht

tam o sırada başka bir sayfada yorumları okuyordum alttan ses geliyordu lansmanın öyle duydum
    Biraz araştırayım netleşince haber veririm

edit: kaynak buldum arkadaşlar birazdan haberi hazırlayıp yayınlayacağım

hocam dogru duyduysanız ve bu kesin ise ben sana diyeyim m9 dan bomba haber olur bu haberi beklemedeyim

• En çok Kamerasını merak ediyorum..

M9 Özellikleri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: acrobat67

Nasıl aynı telefon diyorsunuz m9 a anlam veremiyorum gerçekten.DDR4 3 gb ram var cihazda. sense 7 var. HTC ONE serisinin en büyük handikapı olan 4 ultrapiksel saçmalığından vazgeçmiş firma sonunda. Kimse kusura bakmasın ama o kamera selfie kamerası oldu, hiçbir cihazın ön kamerası 4.3 ultrapisel kameradan daha iyi değil. artırılabilir hafıza var.

Yorum yaparken Fanboyluk yapmayın adaletli davranın arkadaşlar.

Kusura bakmada S6 Edge aynı fiyat olcak bunu alcam gerçekten alan olursa aklına yani..

S6 14 NM
    EEMC 5.1
    Her taraftan ekran görünüyor.
    Cam Metal Alışım

gidipte qualcomm lu bir telefona 2.5 verilmez bu saaten sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Nasıl aynı telefon diyorsunuz m9 a anlam veremiyorum gerçekten.DDR4 3 gb ram var cihazda. sense 7 var. HTC ONE serisinin en büyük handikapı olan 4 ultrapiksel saçmalığından vazgeçmiş firma sonunda. Kimse kusura bakmasın ama o kamera selfie kamerası oldu, hiçbir cihazın ön kamerası 4.3 ultrapisel kameradan daha iyi değil. artırılabilir hafıza var.

Kusura bakmada S6 Edge aynı fiyat olcak bunu alcam gerçekten alan olursa aklına yani..

S6 14 NM
    EEMC 5.1
    Her taraftan ekran görünüyor.
    Cam Metal Alışım

gidipte qualcomm lu bir telefona 2.5 verilmez bu saaten sonra

Dediğin cihaz gelsin önce sonra yorum yap.

Dediğin gibi gelirse ve aynı fiyat ile gelirlerse tabikide dediğin doğru. Ayrıca ben sadece bu cihaz ile ilgili yorum attım ve attığım yorum cihaza çöp ve aynı cihazı sunmuşlar diyen arkadaşlara. Daha gelmemiş bir cihaz için bu cihaza en baştan çöp demek saçma.

• quote:

M8 ile arasında tasarım olarak fark varda bizmi göremiyoruz... Bildiğin aynı kasayı kullanmış...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lansman ve yeni m9 hakkımdaki naçizane görüşlerim
    1-Sanal tuşların kaldırılıp htc logosunun ana tuş görevine atanması güzel olabilirdi ama çok da önemli değil
    2-Ben m8in kamerasını gayet beğensem de beğenmeyenler de var diye biliyorum ,değişikliğe gidilmesi ve 20 mp e yükseltilmesi olumlu
    3-Parmak izi okuyucu yok ama çok işlevsel bir özellik olduğunu düşünmediğimden bence bir eksi değil .
    4-Tasarım çok az değişmiş, evet one m8 çok yakışıklıydı ama insan yine de daha ciddi makyaj operasyonu bekliyor .
    5-inşallah bu modelin de sar değeri m8 gibi çok iyi seviyelerde olacak (bu çok önemli)
    7-dot view kılıfların renk çeşidi ve fonksiyonları yanlış bilmiyorsam arttı ,bu da başka bir artı tabi kılıfların fiyatı uçuk olmadığı sürece .
    8-Lansmanda gösterilen ilk reklam çok güzeldi ve dünyanın farklı bölgelerinden insanlar gösterildi ve ''we are all one'' sloganı kullanıldı eğer yanlış görmediysem pakistanlı bir çocukla babası da reklamdaki karakterlerden ikisiydi ,bu da açıkçası bir müslüman olarak beni sevindirdi ,bir telefon şirketinin insanlar/toplumlar arası hoşgörüye küçük yada büyük katkı sağlaması cidden çok güzel .
    9-arka kamera biraz çıkıntı galiba ama bunun da ciddi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
    10-lansman biraz sönük geldi bana, s6 lansmanı daha modern ve kalabalıktı
    11-valve ile birlikte geliştirilen sanal gerçeklik gözlüğü re vive iyi bir ürüne benziyor
    12--Bestbuyda telefon 649 dolardan satışa sunulmuş vergiler+yüksek dolar kuru+aracı kurumların karları düşünüldüğünde telefonun tahmini fiyatı bence 2599 olacak .
    13-Son olarak telefon gayet güçlü ve şık ama bence yine de telefonlara servet dökmeyin ,en son çıkanı değil ihtiyaçlarınızı en çok karşılayanı almak en mantıklısı .

• yeni tasarım yapmaya paraları yetmemiş galiba aynı kasayı kullanmışlar, ayrıca sanal butonlar onun altındaki htc logosu iyi durmuyor onu değiştirin bari arkadaş
  • tasarıma neden takılıyorsunuz ki bu kadar?samsung yıllardır aynı telefonu büyütüp küçültüp satıyor.sony desek z seirisnden sonra tasarım dili aynı.amiral gemi seviyesinde lg'nin modelleri birbirine benziyor.olaya tasarım değişikliğine gitmeme açısından bakmıyorum.adamlar uzun zaman aradan sonra kar ediyor.satışlar iyi yani modeller özellikle tasarım olarak beğeni alıyor.neden yeni şeyler denemeye çalışsınlarki.one x döneminde denediler noldu.firma batacaktı.

o qualcomlu telefona 2,5k para vermem diyenleride anlamıyorum.bakın sony sempatizanı bi insanım ama zorunluluktan m7 geçmişti elime kasımdan bu yana onu kullanıyorum.telefona lollipop geldi ve özellikleri düşünüldüğünde telefon tık demeden akıyor.millet o 810 işlemciyle 2k ekranda işlem yaparken aynı gücü yarı yarıya pixel üzerinde kullanırsanız o zaman canavar olur işte.bazen tlefonu sadece beğendiğiniz için alırsınız.

eğer mesele özellik ve tasarımsa apple alanlar intihar etsin.hala 8mp çözünlürlüğe ve full hd videoya mahkumiyet.nedüğü belirsiz komik ve anlamsız ekran çözünürlükleri, 5 inc ekranlardan büyük kasaya sahip 4,7 inc bi model (4-4s'e hiç bişe demicem kavgada kullansan mühebbet yersin metal yığını alttan üstten sarkan boşluklarla bi 3,5 inc daha ekran çıkar) sd kart slotu olmayışı falan filan.

bazen telefon sadece performans için alınır.ben sony sempatimi htc sayesinde kırdım.elimdeki m7 androidin en güncel sürümünü aldıysa, samsungun bi önceki amiral galacy telefonu s5 bu m7'nin parformans ve stabilitesi yanında ağlıyorsa, sony telefon piyasasından çekilmeyi düşünüyor lg kalitesizlik abidesi tlefonlar yapmaya devam ediyorsa birde kaliteli güzelim çin telefonları ülkemde satılmıyorsa ben ilk fırsatta m9 alırım arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Elektrik bandı kaplı iç çerçevesiyle bir ömür boyu devam HTC.

hocam elektrik bandı ile kaplamasının ne gibi bir artısı var, bilmediğim için soruyorum.
  • Keske qualcomm yerine exynos kullansaydi :)

O zaman alinirdi ama suanda samsung s6 tek alinacak telefon 14 NM beklesin daha lg sony htc :D

Biz 10 NM ye geceriz qualcomm daha yeni 14 e gecer :)

• Bence M9 2015'in en güçlü telefonu olacak. Tüm markalar 2k ekran kullanırken htc full hd kullanıyor böylece hem batarya tasarrufu yapıyor hem de işlemciyi ve grafik ünitesine yüklenmeyerek daha fazla performans sunuyor.
  • Alanla satan bilir karıyla yatan bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Bence M9 2015'in en güçlü telefonu olacak. Tüm markalar 2k ekran kullanırken htc full hd kullanıyor böylece hem batarya tasarrufu yapıyor hem de işlemciyi ve grafik ünitesine yüklenmeyerek daha fazla performans sunuyor.

telefondan anlayan arkadaşlar görmek güzel bi his.

diğer everything samsung diyen arkadaşı anlamadım gitti ne işin var güzel kardeşim senin bu sayfada gelmiş burda exynos falan dion.ne samsung sempatizanısınız anlamadım az mizacınızı genişletin at gözlükleriyle bakmayın hayata.foruma siyaset karıştıramıyorum ban yememek için ama beni anlayan anladı bu kadar samsunga körü körüne takılma baaaazı particiler gibi hani biz 10nm geçeriz siz ondan sonra 14nm falan siz biz olmuyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekaradag -- 1 Mart 2015; 23:04:59 >

• Htc hatalarından dönmeye başlamış gibi gozukuyor bundan sonraki modeli alabilirim

• Herkes bekleneni vermedi , Samsung verdi demiş de , Samsung 2 modeldir büyük güncelleme yapmıyordu zaten. Kanımca malzeme kalitesi tasarım arayüz olarak M9 önde. Ayrıca yeni 20 mp kamerayı da göreceğiz.

• m9 un ekrani 4k mi

• quote:

HTC yıllardır, selfie kamerası olabilecek düzeyde bir kamerayı ana kamera olarak insanlığa sunup dalga geçmiş, kasa da hiç bir değişiklik yapmadan sürdüler telefonu bide 2. kamera gitti bokeh ,3D fotolar da yalan oldu, bişeyi yapacaksan hep yapacaksın yenilik diyo 1 sene sonra yok, dötlerinden uyduran bir firma HTC gözümde, ilk M7 yi çıktığında beğenmiştim hala aynı noktadalar bence.

• S3, One X, M7, S5,M8 kullandım hala M8 kullanıyorum ancak böyle fail Lansman görmedim abicim adam gibi çalışsa piyasayı anında eline geçirecek firma göz göre göre avarellerin elinde uçuruma doğru sürükleniyor, adamlar kendi Lansmanlarında konuşamadılar bile M9 harici her şey konuşuldu.

Ve internete ulaşan M9 fotoğraf özellikle gece çekimleri hiç tatmin edici düzeyde değil makro çekimler çok net olabilir daha bir şey yok ama sırf insanların benim kameram daha iyi diye egolarını tatmin etmek için makro çekeceğini sanmıyorum görmek için bir iki çekim yapılır makronun bence önemi yok insanların işine yarayacak çekim sonuçları pek iyi değil.

SD810 ısınma probleminden emin olmadan hiçbir arkadaş geçiş yapmasın. Hoparlör netliği netlik olarak aynı fakat M8den yüksek ancak açıp kafede hava atacak ergenler değiliz M7nin ses seviyesi bile yeterli açıkcası beklediğim cihaz olmadı geçiş yapılacak bir cihaz olmadı tek artısı sense 7 oda amiral gemilere gelecek zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

HTC yıllardır, selfie kamerası olabilecek düzeyde bir kamerayı ana kamera olarak insanlığa sunup dalga geçmiş, kasa da hiç bir değişiklik yapmadan sürdüler telefonu bide 2. kamera gitti bokeh ,3D fotolar da yalan oldu, bişeyi yapacaksan hep yapacaksın yenilik diyo 1 sene sonra yok, dötlerinden uyduran bir firma HTC gözümde, ilk M7 yi çıktığında beğenmiştim hala aynı noktadalar bence.

O selfie kamerası dediğiniz kamera ultrapiksel kullanıyor pikselleri ışığı yakalamak için daha büyük yapılıyor. Gayet de işe yarar bir teknolojiydi ama anlayana. Sizin için sadece rakamların daha büyük olması önemli anlaşılan.
    Kasa gayet iyi zaten neden illaki değiştirilmeli? Bu sefer dikdörtgen yerine üçgen mi yapmalıydı kasayı? Ona da bahane bulurdunuz.
    3d konusunda katılıyorum öylesine yapılmış bir şeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

O selfie kamerası dediğiniz kamera ultrapiksel kullanıyor pikselleri ışığı yakalamak için daha büyük yapılıyor. Gayet de işe yarar bir teknolojiydi ama anlayana. Sizin için sadece rakamların daha büyük olması önemli anlaşılan.
    Kasa gayet iyi zaten neden illaki değiştirilmeli? Bu sefer dikdörtgen yerine üçgen mi yapmalıydı kasayı? Ona da bahane bulurdunuz.
    3d konusunda katılıyorum öylesine yapılmış bir şeydi.

Anlayana dediğiniz kamerayı HTC firması savunamıyor ve kaldırıyor ön kameraya koyuyor siz "gayet işe yarar bir teknolojiydi ama anlayana" diyorsunuz, sadece rakamlara baksaydık iphone almazdım, ben ilk olarak sabit FPS ye bakarım mesela.G2 de çok ceremesini çektim özellikle gece çekimlerinde. ABD den gelmeseydi iphone um onuda almazdım TR deki bu fiyatlara kesinlikle zaten, bu paraları hiçbir telefon zerre kadar hak etmiyor, malesef TR şartları. G2 gibi zamanının f/p telefonlara yönelirdim.

Kasa tasarımına gelince, yine kötü değil, ama artık iyi de değil, sıkıntı burada, araba değilki bu yıllardır aynı kasayı görüyoruz,m7,m8,m9 ve m10 nun değişeceği de belli değil. M7 den sonra sanal tuşlara geçilmesi gibi bir eksi durumda söz konusu son 2 kasada.
    Andorid tarafında Sony ve Samsung gibi markalar arasında en iyi ,en akıcı, en estetik arayüz HTC de idi, yine öyle kalabilir bilemiyorum ama touchwiz in yeni halide göze çok hoş geliyor artık. Ben HTC nin en büyük artısı olarak boumsound ve 3D kamera konusu ile NET bir fark yarattığını düşünüoyurm ve 3D gitmesi anlayamadığım bir durum hala.

Satış rakamlarından ne kadar başarısız bir cihaz olduğunu ilerleyen zamanlarda daha iyi gözlemleyeceğiz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.