Şimdi Ara

HTC'nin paylaştığı 24 karat altın M9 modeline ait fotoğrafların iPhone 6 ile çekildiği ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC'nin paylaştığı 24 karat altın M9 modeline ait fotoğrafların iPhone 6 ile çekildiği ortaya çıktı 

Şampiyonlar Ligi sponsoru HTC dün final maçı için özel hazırladığı 24 karat altın One M9 modellerine ait fotoğraflarını Twitter üzerinden takipçileri ile paylaştı. Ancak fotoğrafların paylaşılmasından bir süre sonra ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı.

Paylaşımda 3 adet fotoğraf yer alırken sonuncu fotoğraftaki bir yansıma büyük tartışmalara neden oldu. Altın kaplama M9 üzerindeki yansımada iPhone 6'nın üst kısmının görüldüğü fark edilirken, bu ayrıntı paylaşılan fotoğrafların iPhone 6 ile çekildiği iddiasını da gündeme taşıdı.

Olayın sosyal medyada patlamasının ardından HTC herhangi bir açıklama yapmadı ancak kısa bir süre sonra paylaşımdaki 3. fotoğrafın silinmesi de dikkatlerden kaçmadı. 

HTC'nin paylaştığı 24 karat altın M9 modeline ait fotoğrafların iPhone 6 ile çekildiği ortaya çıktı

• HTC Çalışanları bile iPhone kullanılırken biz neden 2800₺ verip M9 alalımki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aaaa RTE edition yok mu yav...

• Adamlar baktılar ki başka türlü satamıcaz bu telefonları farklı metotlara başvuralım dediler..

• "Yok be kanka Android özgürlükler diyarı.Bak bülüütutla dosya yolluyorum. MP3 ten zil sesi yapabiliyorum" (Rasyonalizm/Mantığa Bürüme)

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

HTC Çalışanları bile iPhone kullanılırken biz neden 2800? verip M9 alalımki.

evet m9 pahalı ona kimsenin diyecek birşeyi yok ama htc de çalışmakla alakasıda yok.isteyen istediğini alır kullanır.belki ios seviyordur ondan iphone 6 kullanıyordur

• O değilde bu nasıl bir amatörlük? Bu arada son resim kaldırılmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok mantıklı bir hareket yapmışlar. M9 ile çekselerdi fotoğraflar oldukça kötü olurdu. Tabi DSLR da kullanabilirlerdi riske girmeden.

• Riske girip M9 ile çekmemeleri yerinde olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx3169

Yok be kanka Android özgürlükler diyarı.Bak bülüütutla dosya yolluyorum. MP3 ten zil sesi yapabiliyorum (Rasyonalizm/Mantığa Bürüme)

Evet iphone iyi bir telefon ama dediğim gibi sadece TELEFON, Android ise bambaşka bir dünya. Bilgisayara en yakın dünya... En çokta bu yüzden seviyorum Android'i. Bana bilgisayarı hatırlatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fx3169

"Yok be kanka Android özgürlükler diyarı.Bak bülüütutla dosya yolluyorum. MP3 ten zil sesi yapabiliyorum" (Rasyonalizm/Mantığa Bürüme)

Şu çağda bluetooth ile bir dosya paylaşamaması gerçekten ciddi bir ayıp. Bir resim çekti arkadaş iphone 6 sı ile. Ben BlackBerry z30 kullanıyorum resmi bana gönderemedi. Whatsapp dan başka alternatif bulamadı o da çözünürlüğü düşürüyor. Bu kadar duvar bir işletim sistemi. Nfc ile ver dedim bulamadı. Oysa benim cihazda paylaş butonuna tıklayınca bırak bluetooth u nfc yi aşağıdaki ekran çıkıyor.
    HTC'nin paylaştığı 24 karat altın M9 modeline ait fotoğrafların iPhone 6 ile çekildiği ortaya çıktıHTC'nin paylaştığı 24 karat altın M9 modeline ait fotoğrafların iPhone 6 ile çekildiği ortaya çıktı

• ne buyuk olay olmus.

• assasin34 A kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin A.A. nın ne demek olduğunu açıklar mısın terbiyesiz? Görüşün ne olursa olsun adam gibi konuşmayı öğrenmelisin. Benim konu hakkındaki fikrimi merak ediyorsan ; 19000$'lık iPhone6 ve iPhone 6+ RTE Edition incelemesinde ne yazdığıma bir bak. Terbiyesizlik yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirHan -- 7 Haziran 2015; 1:27:46 >
  • saçmalık yani adam böyle bir paylaşımı ya kendi telefonuyla yapar telefonunun reklamını yapar ya da gider dslr ile çeker.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Habere bak.

• Bunların hepsi ilgi çekmek için düzenlenmiş oyunlar. Bu kadar önemli bir detayı atlamaları sizce mümkün mü? Elbetteki hayır. Bizim böyle bir tepki vereceğimizi bildikleri için; bile bile yapıyorlar. Ve piyasaya sansasyonel bir biçimde lanse ediyorlar.
    Sevgilerimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperfriendly -- 7 Haziran 2015; 2:05:32 >
  • Kan davasi gibi bisey mi var firmalar arasinda olmazmi yani cekemezlermi

• Quietly brilliant
  • magazin haberi gibi olmuş.... :)

• Mesajı eksilemeniz: Android Cihaz için donanım hazırlayan tasarlayan Mühendislerin,Yazılım Geliştiricilerin CEO ların iPhone kullandığı gerçeğini değiştirmez.Ucuz olduğu için bende zamzunk kullanıyorum.Sırf ben kullanıyorum diye .ok atamam sizler gibi....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.