Şimdi Ara

HTC Ocean serisi gerçeğe dönüşüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc'nin ekran-kasa oranına bir el atması lazım pek çok firma aynı boyutlarda daha büyük ekran sunuyor. Güzel telefonlar üretse dahi ekran-kasa oranı düştükçe görüntü ve kalite algısı düşüyor.

• HTC düşmanlığı nedir anlamış değilim bu kin nefret çözemedim HTC size ne yaptı?
    Beğenmeyen almaz bu kadar basit eleştirilerde seviyesiz derecede sadece yorum atmak için atılmış olmasıda tamamen kendini bilmezlik.

ilk akıllı telefonum HTC One S sonrasında ONE M7 şimdide HTC 10 ve gayet memnunum hiç bir şikayetim olmadı bugüne kadar. Yazılımsal olarak gerçekten mükemmel.

Beğenmeyen ve hiç kullanmamış olan varsa saçma sapan yorumlar atarak kirletmesinler burayı.
    Her firmanın kendince kusurları vardır.

• İnşallah pili sömürmeyen bir sensördür. Ekranı açmak için sıkmak isterim.
  • HTC nin Yen'i ceosu HTC yi eski günlerine taşıyacak gibi HTC 10 harika bir cihaz bu seri daha mükemmel bir şey olacak gibi.

• Bir htc fanı olarak yine burdayım..

Hayır bekliyorum ki adamlar yapsın alayım.. Yok yapmıyor. Ama yine de şu sıralar biraz akıllandılar gibi.

M7 ile başladık A9 ile devam ediyoruz.. m11 gibi tekrar değiştirebilirim

• Bu özellikler temel olarak benim Xiaomi telefonumda bulunuyor araştırmak isteyenler Xiaomi Edge Tap yazarak bakabilir bu yeni birşey değil :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Bir htc fanı olarak yine burdayım..

Hayır bekliyorum ki adamlar yapsın alayım.. Yok yapmıyor. Ama yine de şu sıralar biraz akıllandılar gibi.

M7 ile başladık A9 ile devam ediyoruz.. m11 gibi tekrar değiştirebilirim

Resmen aynı durumdayım.. Adamlar yapmıyor! Ama bu sefer oldu bence; şu ortalıkta dolanan render doğruysa net alıyorum.. 3 yıldır zaten telefon değiştirmedim ne derlerse ne desinler gömerim parayı üstüne..
  • HTC, Android'in kralıdır.
  • Kulaklik jaki neden kaldırılıyor anlamış değilim
  • Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık bir yıldır htc10 kullanmaktayim fakat kulakligim son 4 gündür telefona taktigimdan beri kendini bazen görüp bazen gormuyor. En son kulakligim PS4 e taktım sorun yasamadim . Başka kulaklık denedim bir sorun yasamadim bu konu hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M7 M9 şimdide a9 kullanıyorum hepside kral telefonlar a9 ise herşeyiyle harika fiyatta şuan çok uygun. Htc kullanmak ayrı bir tarzdır tabi anlayana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEKTOR-NG -- 24 Mart 2017; 0:42:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.