Şimdi Ara

HTC Ocean serisinin ilginç kullanım şekli karşınızda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

Artık kullanıcı donanımsal özelliklere doydu. Işte böyle yenilikler olmalı telefonda. Beğendim. Gayet akıllıca bir yenilik. Eğerki 3.parti uygulamalarda kısıtlanmadan bu özellikten faydalanacaksa çok iyi olacak. hTC bu sefer sağlam geliyor...

Şimdiye kadar gördüğüm en kullanışlı, en akıllıca düşünülmüş bir yenilik. LG nin ikinci ekranından, samsung un edge ekranından çok daha kullanışlı ve yenilikçi. Tebrikler gerçekten. Bence bu özelliği çok sağlam vurgulamalı ve üzerine gitmeli HTC. Söylemedi deme 2 seneye kalmaz iphone bu özelliği alır ve sahiplenir.
  • HTC U Ultra (HTC Ocean Note);

- 2K çözünürlüklü 5.7 inç ekran (Super LCD5)

- 160x1040 çözünürlüklü 2.05 inç ikinci ekran

- Sapphire crystal glass (128 GB), Corning Gorilla Glass 5 (64 GB)

- Dual SIM

- Android OS, v7.0

- Qualcomm Snapdragon 821

- 64 GB ve 128 GB dahili hafıza

- microSD kart desteği

- 4 GB RAM

- 12 MP ana kamera (f/1.8)

- 16 MP ön kamera

- 3.5mm jack girişi yok

- USB Type-C

- Hızlı şarj desteği

- 3000 mAh batarya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 12 Ocak 2017; 15:54:25 >
  • HTC U Play (HTC Alphine);

- FHD çözünürlüklü 5.2 inç ekran

- Dual SIM

- Android OS, v6.0

- Mediatek Helio P10

- 32 GB ve 64 GB dahili hafıza

- microSD kart desteği

- 3 GB ve 4 GB RAM

- 16 MP ana kamera (f/2.0)

- 16 MP ön kamera (f/2.0)

- USB Type-C

- Hızlı şarj desteği

- 2500 mAh batarya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 12 Ocak 2017; 15:51:31 >
  • U Ultra s835 , U ise P20'yle gelmeliydi.

Şimdi kalkar U Ultra'yı 3500'e satar.

Hiçbir cazibesi kalmadı.

S8 alır götürür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkD

U Ultra s835 , U ise P20'yle gelmeliydi.

Hiçbir cazibesi kalmadı.

S8 alır götürür.

750$'dan satışa sunulacak. Kesinlikle 3000₺'nin üzerinde bir fiyatla gelir.

Qualcomm Snapdragon 835'i Nisan 2017'de tanıtılacak olan HTC 11'de ( ya da nasıl isimlendirilirse) kullanacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

quote:

Hiçbir cazibesi kalmadı.

S8 alır götürür.

Qualcomm Snapdragon 835'i Nisan 2017'de tanıtılacak olan HTC 11'de ( ya da nasıl isimlendirilirse) kullanacaklardır.

O zaman bu Ocean bir nevi deneysel diyebiliriz ?

Günlerdir yeni amiral gemisi olacak deniliyordu.

Ona istinaden yazdım yorumu.

Fiyat uçuk olmuş.

750$'a insanlar iPhone 7 , S8'e yönelir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

quote:

Hiçbir cazibesi kalmadı.

S8 alır götürür.

O zaman bu Ocean bir nevi deneysel diyebiliriz ?

Günlerdir yeni amiral gemisi olacak deniliyordu.

Ona istinaden yazdım yorumu.

Fiyat uçuk olmuş.

750$'a insanlar iPhone 7 , S8'e yönelir diye düşünüyorum.

Samsung Galaxy Note7'nin boşluğundan dolayı, diğer markaların iştahı kabardı. HTC de bunlardan biri. Bu cihazın da bu hevesle piyasaya sürüldüğünü düşünüyorum.

Bu cihaz Samsung Galaxy S8'in rakibi değil, olamaz da. HTC'nin 2017 flagship modelini Nisan 2017'de göreceğiz.

Bunun fiyatını geriye çekip, HTC 11'i bu civarda bir fiyata satışa sunarlar diye düşünüyorum.

• HTC U Ultra demek yerine HTC 10 Plus diye isimlendirselermiş keşke. Çünkü bu telefon HTC 10'un büyütülmüş hali. İşlemciyi de SD 820'nin OC yapılmış versiyonu olan 821'e güncellemişler sadece. Ayrıca "835 neden koymamışlar" diyenler için söylüyorum: Bence hiç bir eksiklik hissetmezsiniz, emin olun. 5.7" ekran bence fazla büyük.

Panel konusuna gelirsek: HTC'ye ben bu konuda ağız dolusu küfür yazmak istiyorum ama terbiyem el vermiyor. Amoled'lerin, Retina'ların, IPS'lerin cirit attığı bir dönemde 2010 öncesinde, orta segment Samsung telefonlarda kullanılan paneli neden bu devirde, amiral gemisi özelliğine sahip telefonlarında kullanmakta ısrar ediyorsun kardeşim yav? Super LCD nedir abi? Kaçıncı nesil olursa olsun; Dandik abi dandik! Keskinlik, netlik yok, ışık az. HTC 10'u sırf bu yüzden almadım ben...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

HTC U Ultra demek yerine HTC 10 Plus diye isimlendirselermiş keşke. Çünkü bu telefon HTC 10'un büyütülmüş hali. İşlemciyi de SD 820'nin OC yapılmış versiyonu olan 821'e güncellemişler sadece. Ayrıca "835 neden koymamışlar" diyenler için söylüyorum: Bence hiç bir eksiklik hissetmezsiniz, emin olun. 5.7" ekran bence fazla büyük.

Panel konusuna gelirsek: HTC'ye ben bu konuda ağız dolusu küfür yazmak istiyorum ama terbiyem el vermiyor. Amoled'lerin, Retina'ların, IPS'lerin cirit attığı bir dönemde 2010 öncesinde, orta segment Samsung telefonlarda kullanılan paneli neden bu devirde, amiral gemisi özelliğine sahip telefonlarında kullanmakta ısrar ediyorsun kardeşim yav? Super LCD nedir abi? Kaçıncı nesil olursa olsun; Dandik abi dandik! Keskinlik, netlik yok, ışık az. HTC 10'u sırf bu yüzden almadım ben...

HTC 10 kullanıyorum. Panelim Tianma. Buna rağmen memnunum. Sharp ekranlı HTC 10'ların ekranları daha parlakmış. Piyasadaki HTC 10'ların büyük bölümü Tianma panelli.

2K ekranda keskinlik sorunu yok.

• Benin keskinlikten kastım çözünürlük değil ki. Tamam, çözünürlük gayet yüksek ama, bu yüksekliğin zevkini çıkarmamız için, panelin renkleri ve ışığı iyi vermesi gerekiyor. Ben panel türünü beğenmiyorum. Ayrıca birebir aynı kalitede ürettiremiyorsa neden iki ayrı tedarikçi kullanıp, aynı telefonda farklı performanslara maruz bırakıyor ki bizi?..
  • quote:

Benin keskinlikten kastım çözünürlük değil ki. Tamam, çözünürlük gayet yüksek ama, bu yüksekliğin zevkini çıkarmamız için, panelin renkleri ve ışığı iyi vermesi gerekiyor. Ben panel türünü beğenmiyorum. Ayrıca birebir aynı kalitede ürettiremiyorsa neden iki ayrı tedarikçi kullanıp, aynı telefonda farklı performanslara maruz bırakıyor ki bizi?..

Haklısınız. Aynı model cihazda; farklı marka ekran panelleri kullanılması çok saçma.

Diğer panellerin de kendilerine göre artı ve eksileri var. AMOLED aşırı abartılı olabiliyor, IPS LCD'lerde ghost screen görülebiliyor. Aylardır HTC 10 forumundayım, ekranla ilgili en ufak bir sorun yaşayanı görmedim.

Yeni bir cihaz aldığımda, ilk olarak ölü piksele bakarım. HTC 10'larda böyle bir problem duymadım hiç. Samsung Galaxy S7 ve S7 edge konusuna arada bir baktığım halde, birkaç defa ölü piksel sorunlarını okudum.

HTC One M7, HTC One M8 ve HTC One M9'daki Super LCD3 ekranları ben de beğenmiyordum. İnanın ki Super LCD5 ekranlar gayet tatmin edici.

• Valla ben HTC 10'u elime almadan 1 saat önce iPhone 7 Plus, Galaxy S7 Edge, Note 5 ve XZ'yi test ede ede, kendim de iPhone kullandığım için gözüm net görüntüye alıştığından, HTC 10'un ekranı beni hiç tatmin etmedi ve gerçekten hayal kırıklığına uğradım.

Şunu anlarım: HTC'yi kişiselleştirip düşünelim;

"Amoled panel, renkleri gerçeğe en yakın olarak göstermiyor, cırtlaklaştırıyor, IPS de alt ışıklandırma lambası bazı açılarda çok belirgin ve Ghost Screen sorunları tükenmiyor; Ben sorun çıkaran net bir ekran kullanmaktansa, ışık ve netlik düşük ama sorunsuz bir panel olan S-LCD kullanırım."

diyebilir. Peki Apple bunları bilmiyor mu, biliyor. Zaten bildiği için kendi panelini icat etti. 2012'den beri iPhone kullanıyorum, kendim Retina ekrandan daha net, daha gerçekçi renk veren bir ekrana hiç rastlamadım ve hiç ama hiç bir sorun yaşamadım. HTC'de kullanıcısına S-LCD'den daha iyi bir deneyim sunmak için kendi panelini yaratamayacak bir marka mı, değil. Bence istese bu sorun düzeltilebilir...

Ben de iPhone'dan eski zevki alamıyorum ve Android'e geçmek istiyorum. HTC 10'u beğenmiştim ama bu ekran kalitesi problemini nasıl görmezden geleceğimi bilmiyorum. Nisan'da tanıtılacak telefonda bir sürpriz yapar mı acaba?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 12 Ocak 2017; 17:42:2 >

• quote:

Valla ben HTC 10'u elime almadan 1 saat önce iPhone 7 Plus, Galaxy S7 Edge, Note 5 ve XZ'yi test ede ede, kendim de iPhone kullandığım için gözüm net görüntüye alıştığından, HTC 10'un ekranı beni hiç tatmin etmedi ve gerçekten hayal kırıklığına uğradım.

Şunu anlarım: HTC'yi kişiselleştirip düşünelim;

"Amoled panel, renkleri gerçeğe en yakın olarak göstermiyor, cırtlaklaştırıyor, IPS de alt ışıklandırma lambası bazı açılarda çok belirgin ve Ghost Screen sorunları tükenmiyor; Ben sorun çıkaran net bir ekran kullanmaktansa, ışık ve netlik düşük ama sorunsuz bir panel olan S-LCD kullanırım."

diyebilir. Peki Apple bunları bilmiyor mu, biliyor. Zaten bildiği için kendi panelini icat etti. 2012'den beri iPhone kullanıyorum, kendim Retina ekrandan daha net, daha gerçekçi renk veren bir ekrana hiç rastlamadım ve hiç ama hiç bir sorun yaşamadım. HTC'de kullanıcısına S-LCD'den daha iyi bir deneyim sunmak için kendi panelini yaratamayacak bir marka mı, değil. Bence istese bu sorun düzeltilebilir...

Ben de iPhone'dan eski zevki alamıyorum ve Android'e geçmek istiyorum. HTC 10'u beğenmiştim ama bu ekran kalitesi problemini nasıl görmezden geleceğimi bilmiyorum. Nisan'da tanıtılacak telefonda bir sürpriz yapar mı acaba?..

Samsung Galaxy S7 edge'den hemen sonra HTC 10'un ekranına bakınca, bariz bir parlaklık farkı var kesinlikle.

Dediğim gibi, bu kişisel bir şey aslında. Beni tatmin ediyor, bana yetiyor. Sizin için yetersiz gelebilir. HTC 10 ve LG G5 bu açıdan geriden gelen modeller oldu 2016 yılında.

HTC'nin Super LCD teknolojisinden vazgeçeceğini düşünmüyorum şahsen. Ultrapixel'in düşük MP değerinden vazgeçtiler fakat adını hâlâ değiştirmediler mesela. Bu açıdan takıntılı bir marka HTC.

• Tuşlu telefon mu yapmışlar?
  • Neler Neler gorduk, Ne paralar harcadik donanima ama hic biri iphone gibi olmadi.

ne iphone killerlar geldi gitti burda gecer :)

HTC aldik zamaninda donanimsal olarak iphonein tam 2 kati daha iyidi ama arkadas gel gorki kullaninca iphone bunu 50 defa tokatliyor yani demem o ki tissssssss

iphona devam , bunlara cok sans verdim hepside beni aldigima bin pisman etti

• Bu telefonu görünce yıllar önce abimin kullandığı sony CMD-j70 di herhalde o geldi aklıma :)) yanda tuş vardı
  • Nubia Z11 kullanıyorum kenar jestleri zaten var aslında Nubia Z9 serisi ile başladı diye biliyorum kenar jestlerine.
  • swipe pad uygulaması indirin
    ekranın köselerinden herhangi birine kısayol koyuluyor 40 tane kadar kısayol ekleniyo
    :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.