Şimdi Ara

HTC Ocean serisinin ilginç kullanım şekli karşınızda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakalım günlük hayatımızda ne kadar entegre edeceğiz...

• Helal olsun yıllar sonra HTC sektöre yeni bi akım getiriyor muhtemelen Apple 3 yıl sonra bunu 8S ile tanıtır herkes wooooow telefonlarda büyük devrim diye sayısız haber yapılır

• quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Orta segmente hitap edecek deniliyor, bu özellik amiral gemilerine ait. Nasıl olacak?

HTC Ocean Play'den (HTC U Play) bahsediyor orada. O cihazın sızıntılarını da paylaşayım;

- 5.2" FHD ekran

- Mediatek MT6755 Helio P10 CPU

- 3 GB RAM

- 32 GB dahili hafıza

- 16 MP ana kamera

- 16 MP ön kamera

- 2500 mAh batarya
  • HTC 10 Nisan ayında tanıtıldı yanlış bilmiyorsam. Dediğiniz özelliklere ait amiral gemisini tanıtırsa ve HTC 10'daki BoomSound ve kutudan çıkan kulaklık kalitesini devam ettirirse, düşünmeden alırım. 1 gün kaldı, umarım dileklerimiz gerçekleşir.
  • quote:

HTC 10 Nisan ayında tanıtıldı yanlış bilmiyorsam. Dediğiniz özelliklere ait amiral gemisini tanıtırsa ve HTC 10'daki BoomSound ve kutudan çıkan kulaklık kalitesini devam ettirirse, düşünmeden alırım. 1 gün kaldı, umarım dileklerimiz gerçekleşir.

Evet, Nisan 2016'da tanıtılmıştı HTC 10.

HTC One M7 ile başlayan ve HTC 10 ile biten seriye bir son veriyor olabilirler. Takdir edersiniz ki, HTC 11 oldukça kötü duruyor. Yeni bir seri ismiyle, 2017'nin ikinci çeyreğinde flagship bir cihaz tanıtacaklarını düşünüyorum. Bu cihazda yüksek oranda ekran-kasa oranı, 8 GB RAM gibi özelliklerle geleceği söyleniyor.

Ses konusunda yine en iyiyi sunacaklardır, buna şüphe yok.
  • Güzelmiş. İstediğin şeye kısa sürede kaydırarak ulaşabiliyorsun. Ama orada dokunmatik bir yüzey mi var yoksa dönen bir tuş bu var onu merak ettim.
  • Videodaki kdr seri calisirsa mukemmel bir ozellik olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zamanında Sony Ericsson P990'da da benzer bir özellik vardı. Telefonun ekranını ya da menü tuşlarını kullanmadan tekerlek sayesinde pek çok özellik kullanılabiliyor, menüde gezilebiliyordu:
    https://youtu.be/JkLrTBG1j_w?t=15m41s

Bence telefonun kenarlarına atanabilir tuşlar konulmalı, istediğiniz kısayol atanmalı ve üçüncü taraf uygulamalarının kullanımına sunulmalı.

Çünkü telefonlar büyüdükçe tek el ile kullanımı zorlaştı. Bu zorluğun ancak bu şekilde aşılabileceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

quote:

Orta segmente hitap edecek deniliyor, bu özellik amiral gemilerine ait. Nasıl olacak?

HTC Ocean Play'den (HTC U Play) bahsediyor orada. O cihazın sızıntılarını da paylaşayım;

- 5.2" FHD ekran

- Mediatek MT6755 Helio P10 CPU

- 3 GB RAM

- 32 GB dahili hafıza

- 16 MP ana kamera

- 16 MP ön kamera

- 2500 mAh batarya

En aşağı snapdragon 625 ile gelmeliydi bence. Böyle özellikler vaad eden telefona helio p10 koymak hakaretten öte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemek bize haram :((

• HTC U serisi cihazı sızdı bu sabaha karşı.. Daha önce ocean videosunu sızdıran Evan Blass'in de dediği gibi oldu ve U serisi farklı bir cihaz çıktı. LG V20 türevi, ikinci bir ekranı cihaz. Tasarım yine geçen seneki çizgisinde devam ediyor; kapasitif tuşlar, önde home tuşu falan.. Yine kimse beğenmeyecek ve yine doğru düzgün satamayacak..

Muhtemelen, bu Ocean serisi yeni amiral gemisi olarak gelecek ki mantıklı olanda buydu zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

HTC U serisi cihazı sızdı bu sabaha karşı.. Daha önce ocean videosunu sızdıran Evan Blass'in de dediği gibi oldu ve U serisi farklı bir cihaz çıktı. LG V20 türevi, ikinci bir ekranı cihaz. Tasarım yine geçen seneki çizgisinde devam ediyor; kapasitif tuşlar, önde home tuşu falan.. Yine kimse beğenmeyecek ve yine doğru düzgün satamayacak..

Muhtemelen, bu Ocean serisi yeni amiral gemisi olarak gelecek ki mantıklı olanda buydu zaten..
    HTC yine ve yeniden yenilikleriyle diğer telefonlara öncülük edecek gibi görünüyor ilk androd telefondan bu yana. Umarım başarılı olurlar.

HTC 10 kullanıyorum 3 aydır M7 modelini rafa kaldırıp 10 aldım.
    Gerçekten harika sadelik ses kamera batary çok iyi bakalım bu cihazda aklımı çelerlerse bunu veririm evden birine bu yeni çıkan seriden alabilirim.

• Satış yapabileceği, kullanıcının alabileceği fiyatlandırma olmalı. Yüksek fiyatın düşmesini beklemek zorunda bırakmasınlar.

• Cidden harika özellik çok beğendim.

• !!!bravo HTC!!!

6" telefon kullanan yada elleri küçük olup tek elle 5+" telefon kullanamayan insanlar bu özelliklerin değerini tam anlayamazlar ama salt yenilik anlamında bile güzel bir konsept...

6"'lik 1520 kullanan birisi olarak sunulan özelliklere bayıldım. tamam tek elle çabuk ulaşmak istediğiniz uygulamaları ekrana ona göre yerleştiriyorsunuz yada 3. parti uygulamalarla tek elinize uygun kısayollar yada menüler oluşturuyorsunuz (özellikle android'te) ama bu çok daha güzel... iOS'un sanal home tuşu mesela güzel bir özellik ama bu ondan da öte özellikle 3. taraf uygulamalara açılırsa çok iyi şeyler çıkar...

• Batar bu firma, yada el değiştirir başka şirkete satılır falan.

• Ozellikle sol elyle is yaparken bir yandan sag eliyle video kovalayanlar icin mulemmel. En azindan kayip dusmeyecek tam o hevesin ortasinda

• sanırım asus P526 daki mantık @QuexSeeL

10 yıl öncenin teknolojisini yutturuyor. Bu telefon 2007 de çıkmış.

çakal HTC bizi mi kopariyon anlamadım ki
    https://youtu.be/UcQWJsWm5oM?t=56

56 ıncı saniyede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 12 Ocak 2017; 2:18:4 >
  • ilginç özellik olmuş ama büyük cihaz standardının 5.5- 5.7 den 6 ya geliyor olması hiç hoş değil telefon için çanta almak gerekecek yakında
  • Ne kılıfcı adamlarmışsınız arkadaş herkes kılıf kılıf demiş. Elimdeko telefonu 1 yıl kılıfla kullandım en sonunda ehhh be yetti deyip attım. O gün bugündür kılıfsız kullanıyorum ve hayatımın en rahat telefon kullanımı deneyimini yaşıyorum. Telefonunuza dikkat edin. Ben sakarım diyorsanız sağlam telefon alın bu kadar basit. Gidip camı ortadan ikiye ayrılan telefonlara binlerce lira veriyorsunuz sonra kılıf kılıf diye dolanıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.