Şimdi Ara

Htc One

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almali miyim arkadaslar s4 ve ayfon5 varken

• Htc one tek geçerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Come_Back

Htc one tek geçerim..
    bende almayı planlıyorum.ancak bu kasa açıklıgı felan ölü piksel kafamı kurcalıyor.bu sıkıntılara çok rastlanılıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: silliusblack

bende almayı planlıyorum.ancak bu kasa açıklıgı felan ölü piksel kafamı kurcalıyor.bu sıkıntılara çok rastlanılıyor mu

Alıntıları Göster
    HTC One iyidir ama İphone 5 e bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan reyiz

HTC One iyidir ama İphone 5 e bak

Alıntıları Göster
    daha bugün aldık siyah rengini ne kasa açıklığı ne de ölü pixel sorunu ile karşılaştık kesinlikle tavsiye ediyorum . Blinkfeed özelliği gerçekten çok güzel kullandıkça anlarsınız ;) elektronik eşya şansa bağlı biraz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: J3yPRinCe

daha bugün aldık siyah rengini ne kasa açıklığı ne de ölü pixel sorunu ile karşılaştık kesinlikle tavsiye ediyorum . Blinkfeed özelliği gerçekten çok güzel kullandıkça anlarsınız ;) elektronik eşya şansa bağlı biraz ;)

Alıntıları Göster
    Türkiye'de satılan HTC Onelarda 4G desteği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Farnsworth

Türkiye'de satılan HTC Onelarda 4G desteği var mı?

Alıntıları Göster
    HTC ONE alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırat.Duran

HTC ONE alın.

Alıntıları Göster
    Samsung Galaxy S4'ün ekranı 1 yıl içinde gider. Burn-in oluyor Amoled olduğu için. Iphone 5 de teknik açıdan rakiplerinden oldukça geride bir telefon olduğuna göre en iyi seçenek HTC One.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trident02

Samsung Galaxy S4'ün ekranı 1 yıl içinde gider. Burn-in oluyor Amoled olduğu için. Iphone 5 de teknik açıdan rakiplerinden oldukça geride bir telefon olduğuna göre en iyi seçenek HTC One.

Alıntıları Göster
    benim de sorularım olacak kullanıcılar varsa yardımcı olabilirler mi acaba ?

1-alüminyum kasa olduğundan HTC de ısınma sorunu olduğunu duydum .
    2-bataryanın değiştirilebilir olmaması sorun olur mu ?
    3-harici hafızası yok 32 gb yeterli oluyor mu ?
    4-güncellemelerin geriden takip etmesi

• Arkadaşlar htc one max türkiyede ne zaman lanse edilecek
  • silliusblack kullanıcısına yanıt
    dostum bende ve bir arkadaşımda var,,yok öyle bişey kasa açıkmış pixel ölüymüş teknolojide bikaç cihaz sorunlu çıkar o sorunlularda forumlarda inanılmaz dillendirdiler bu problemi,,HTC ONE tek kelimeyle inanılmaz harika bi alet,,2 aydır elimde elimden bırakamıyorum hala!!!
  • italgeniii kullanıcısına yanıt
    Alüminyum kasanın mantığı daha çok görünüşten hariç ısınma sorunu için yapılmış olması tam tersi ısınma sorununu ortadan kaldırıyor özelliği o zaten.
    Her akıllı telefonun en temel problemi bataryadır ve bataryanın değiştirilememesi bir sorun.
    32 Gb yeterli olacaktır emin olabilirsiniz.
    Güncellemeler konusu ise merak etmeyin düzene girecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BREATH

dostum bende ve bir arkadaşımda var,,yok öyle bişey kasa açıkmış pixel ölüymüş teknolojide bikaç cihaz sorunlu çıkar o sorunlularda forumlarda inanılmaz dillendirdiler bu problemi,,HTC ONE tek kelimeyle inanılmaz harika bi alet,,2 aydır elimde elimden bırakamıyorum hala!!!
    htc one ın kamerası 4mp miş bende arada kaldım açıkcası o biraz kafamı kurcalıyor ne dersiniz 4mp yetmez sanki piyasada 13 ler varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion1903

htc one ın kamerası 4mp miş bende arada kaldım açıkcası o biraz kafamı kurcalıyor ne dersiniz 4mp yetmez sanki piyasada 13 ler varken

Alıntıları Göster
    htc one da 4 mp var ama ultra mp o. karsiligi 12 13 mp oluyo. gece cekimleri cok iyidir. bende gumus renklisi var isinma her smartphone da oluyor ama yaniyor tel yani. htc one android sistemini en iyi stabil kullanan bir teldir.
  • cumba198 kullanıcısına yanıt
    alüminyumun ısı iletkenliği fazla değil mi, daha fazla ısınmaz mı alüminyum kasa
    batarya ömrü ne kadardır peki hocam? 1yıl 2yıl
    bir de htc önceki telefonlarda bir iki güncellemeyi takip etmiş. one için de sonrası pek hayırlı değil diyolar. yani uzun ömürlü olmayacağından bahsediliyor güncellemelerin doğru mudur acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi italgeniii -- 3 Ağustos 2013; 0:21:58 >
  • Gövde metal olduğu için ısıyı daha kolay atar hocam .Yani metal gövde ısıyı dağıtır ve geç ısınır.Bize böyle öğrettiler
  • 4megapixel sorun degilmi abi ? Gülerler adama galaxy ace bile 5 megapixel diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayMcCall

4megapixel sorun degilmi abi ? Gülerler adama galaxy ace bile 5 megapixel diye
    4 ultra piksel o
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazarlar

4 ultra piksel o
    Tek merka ettiğim batarya ömrü bitti 1 seen sonra yani atıyorum 3-4 saat gidiyor telefonu çöpe mi atacağız bunun yolu nedir bilen arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: areda1

Tek merka ettiğim batarya ömrü bitti 1 seen sonra yani atıyorum 3-4 saat gidiyor telefonu çöpe mi atacağız bunun yolu nedir bilen arkadaşlar ?

servise veriyorsun yeni batarya takiyorlar. Ama artik bunlarda kullanilan piller 1 sene doldu isi bitti degil, daha uzun sure dayaniyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.