Şimdi Ara

HTC One 4.2 ve üstü Dil Sorunu ve Çözümü (morelace 2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
20.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İstanbul bilişimden htc one ingilizce modelini aldım nasıl olsa more locale 2 ile türkçeleştiririm diye düşündüm ama malesef superuser istiyor onun dışında açıklamasını yapmış şu şekilde yapılacak diye..

After 4.2 new Jelly Bean, The protection level definition of CHANGE_CONFIGURATION has been changed.
    If you're able to use development tools, you can grant the permission manually by 'pm' command.
    If you have SuperUser privilege on your device. MoreLocale 2 could get the permission automatically.
    You can select more locales via this app.
    If your locale doesn't appear, please use custom locale function in me
    nu.

bunu yapmaya çalıştığımda ise resimdeki hatayı veriyor..Bu konu hakkında detaylı bilgisi olan root yapmadan türkçeye çevirebilecegim bir yöntem var mı ??Yardımcı olursanız sevinirim..

Bİrde telefona format attıktan sonra gelen dil ekranında sim kartınız takarsanız türkçe dil gelir gibi şeyler okudum .Onuda yaptım ama bir faydası olmadı..

HTC One 4.2 ve üstü Dil Sorunu ve Çözümü (morelace 2)

Sorun Çözülmüştür..

morelace 2 den 4.2 ve üstü sürümler için türkçeye çeviremeyen arkadaşlar .
    morelace 2 yi google playden indirip telefonunuza kurun..

buradan http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2317790 bu programı indirip kuruyoruz..masaüstüne kısa yol atacaktır,kısa yola tıklayıp cmd ekranını açıyoruz..
    sonra telefonumuzu usb hata ayıklama moduna alıp Pc ye bağlıyoruz.Çıkan cmd Ekranında Adb shell yazıp enter diyoruz..
    (yukardaki hatayı almıyorsanız ve $ işareti çıktıysa herşey normal demektir) sonra pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION kopyalayıp cmd ekranına tekrar yapıştırıp enter diyoruz tekrar $ işareti çıktıysa işlem tamamdır..

Dip not..Eğer siz de benim gibi '' device not found'' hatası alırsanız eğer
    PdaNet programını bilgisayarınıza kurun.Kurarken usb bağlama gibi önergeleri olacak onlarıda yerine getiririn.Kurma esnasında telefonunuz izin isteyecek onuda verin telefona pdanetin apksıda yüklenecek.
    program kurulduktan sonra pdanet üzerinden telefonun bağlı olduğunu göreceksiniz.
    sonra tekrar komut penceresini aynı şekilde açın ve yukardaki komutu yazın artık izini aldınız ve telefonu root etmeden Türkçe yapabilirsiniz. ( Alıntı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal.ulas -- 7 Ocak 2014; 13:10:23 >

• cemal.ulas kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Bende direkt başlat menüsünden çalıştır seçeneğiyle gelen ekrana cmd yazıyorum. Sonra ABD Sehl yazıp enter dediğimde komutu tanımıyor. Diğer uygulamayı indirmiştim ancak calıştıramamıştım. Bilgisayarım birkaç yıllık, sanırım xp yüklü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu uygulamayla htc desire 816 yı kısmi olarak türkçe ye cevirdim..

fakat tamamen değil...

uygulamaların tamamı cince... (htc store ve htc nin kendi uygulamaları)

bunlarında türkce olması için bir formül varmıdır...?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.