Şimdi Ara

HTC ONE 7 AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullanmakta olduğum htc one m7 telefonum şarj durumu %70 lerde iken cebimden çıkarttığım vakit ve ekran açma tuşuna bastığımda tepki vermedi. (cepten çıkartmadan 2 dk önce msj göndermiştim düşme kasma vb söz konusu değil)
    1- Açma- kapama tuşuna uzun süre basılı tutuldu tepki yok
    2- Açma-kapama+ ses azaltma tuşuna uzun süre basılı tutuldu tepki yok
    3- Açma-kapama+ ses arttırma tuşuna uzun süre basılı tutuldu tepki yok
    4- Açma-kapama+ ses azaltma+ses arttırma tuşuna uzun süreli basılı tutuldu tepki yok
    5- Şarjda bekledikti tepki yok
    6- Pc ye bağlandı bağlantı sesi geliyor ama gerisi boş telefon görünmüyor.

Konu ile ilgili yardımcı olabileceklerden şimdiden teşekkür ederim.
    Daha önceki aynı konu başlıklarındaki metodlar denedi ama nafile belki anakart değildir diye umut ediyorum.

• Bu yazdığın olayların aynısı 1 hafta önce benimde başıma geldi

Bütün gün akşama kadar uğraştım telefonda tık yok en sonunda pes ettim sabah Servise götürürüm dedim bıraktım

Sabah uyandım telefonu elime aldım sim kartını ve hafıza kartını çıkardım Son bir kere bir deneyim dedim umut işte ve telefon açıldı

Bunlar sim kartını çıkarınca Reset atıyormuş herhalde kendine herhalde bir dener misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef sizin kadar şanslı değilmişim dediğiniz yoluda denedim ama anakart gitmiş anlaşılan servise gönderip en az artık 1 ay felan beklerim
  • merhabalar,

dediğiniz sorunu 1.5 ay önce bende yaşadım.hepsi aynıydı.yazdığınız yolların hepsini denedim,şarjda da beklettim ama çözüm olmadı.Cihaz Sudden Death olmuş durumda.

ATİLLA İLHAN CAD. NO:20 / ATAŞEHİR İSTANBUL ---TELESERVİCE

yurt içi kargo ile yukarda verdiğim adrese yollayın,buraya yazdığınız gibi sorunları kağıda yazıp yollayın en geç 10 gün içinde geri gelecektir telefonunuz.

benim gitmesi ve dönmesi 7 gün sürdü.. hatta bir gün de kargo için beklemişti. @alpekiz
  • merhaba fatih bey bahsetmiş olduğunuz yer için garanti geçerlimidir yoksa ücreti karşılığındamıdır öğrenebilirmiyim? şimdiden teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.