Şimdi Ara

HTC One A 9 CarbonGrey 5 ekran hatasız sıfır çizik sadece1 aylık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 HTC One A 9 CarbonGrey 5 ekran hatasız sıfır çizik sadece1 aylık
    Full kutu içeriği.kulaklıgı sarj aleti bile fotolarda goruldugu üzere sıfırdır. kullanılmamıstır.ekranı sıfır çizik.Kılcal bile yok.vurdusu vb yok.servis görmedi.23 ay Garantisi devam ediyor.

İthalatçı firması Brightstar Türkiye garantilidir.

Swap kayıtsız paralel ithalat imei vb telefonlarla kıyaslamayın.

Takas kesinlikle yok..
    Sadece nakit..İstanbul kadıköy elden teslim..Batan geminin malı değil.Mantıksız teklifler sunmayın bosuna .

Bazı Özellikler ;Parmak izi okuyuculu.14 mp pıksel kamera.( Extra hdr çekim modu.Bilen bilir).4 mp on kamera 16 gb memory .2 tb kadar çoğaltılabilir.2 gb önbellek.8 çekirdek işlemci .. Altda kendi çekimlerini görebilirsiniz..

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1480 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Haziran 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• toscanachianti kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma baltalamak amaçlı değil ama batan geminin malı degil demissin, ben de diyorum ki bulunmaz hint kumaşı da değil. 0 'ı bile Türkiye garantili 1580 TL ye satılırken 2.el acılmıs sim kart takılmıs cihaz bu fiyata pahalı. İyi satışlar
  • napolyon07 kullanıcısına yanıt
    yazma sebebım mantıksız (300 400 tl! ) asagısını teklif edebilme saygısında olan kişiler!..dükkan bile 1350 ve yukarısı tl nakit verirken (ustune koyup zaten 1450 1500 e satıyorlar..)yanlıs bırsey yazdıgımı sanmıyorum. sıfır 2000 cıvarı olan bır telefon .( paralel yada nasıl bir garantisi belli olmayanve swap vb telefonlardan bahsetmıyorum.onlardan 1200e bile bulunur suruyle.Saygılarımla.
    Referans hepsiburada.com girip bakabilirsiniz. Ustelik kosulsuz geri iade kolaylıgıyla. Fiyat : 1598 TL . 2000 TL gibi fiyatlardan duşeli cok oldu bu telefon maalesef. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon07 -- 7 Haziran 2016; 7:37:40 >
  • napolyon07 kullanıcısına yanıt
    Bana fiyat veren telefoncularin demekki hic haberi yok piyasadan !!.enteresan.neyse kardesim kolay gelsin sana.benim sıkıntım yok sukur.panoyu da daha fazla yaz boz tahtasi olmasin gereksiz yere.hayirli isler sizede..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    benim arkadastaki htc a9 a 1000 tl teklif etmiş sirkeci de bir telefoncu rica etsem pm ile o telefoncunun adresini atarmısınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.