Şimdi Ara

HTC one X (32 gb)değişim ürünü sıfır..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 HTC one X (32 gb)değişim ürünü sıfır..
    HTc Onex ^2 gb. değişimden yeni geldi ve kullanılmadı. sıfır yani içi dışı ve tabi bataryası!!..

16 gb one ve eski telefonlarla aynı kefeye koymayın.Uzun zaman keyifle kullandığım gayet stabil çalışan htcnin şimdiye kadar çıkardıgı en iyi telefonlardan biri diyebilirim .Bilen bilir..Özellikleri aşagıdadır.

.1 gb ram 32 gb hafıza.8 mp. otomatik odaklamalı kamera .. 1.7 ön kamera.ve 4.7 hd Gorilla glass2 ekran.

.Fazla fiyat vb düşemem. Bu telefonu bu temizlikte bulabilirmisiniz sanmıyorum.

Batan geminin malı değil. beni yormayın lütfen! bende sizi üzmeyeyim!..Başka bir ürün alacağım için ihtiyaç fazlası elden çıkarıyorum..
    Saygılarımla...
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 499 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Çıktığı dönem kalite, tasarım ve akıcı arayüz açılarından çağının 2 sene ilerisinde olan bir modeldi.
    One X+ ile batarya performansı ve 64GB olması dışında pek fark yoktu hatta bu beyaz kasa bana göre M7 ile birlikte yapılmış en klas telefonlardandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc m7 ve one x tasarimini devam ettirebilseydi cok daha farkli olurdu.en keyif alarak kullandigim cihaz one x olmustur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.