Şimdi Ara

Htc one a9 açılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün telefona format attım ayarlardan sıfırladım yani sonra kapatıp gece şarja taktım sabah aldım telefonu açtım baktım android yükseltiliyor diyordu 31 tane şey bende hemen olur biter dedim saat 9 da açtım telefonu 11 e kadar öyle kaldı bi android yükseltiliyor diye tam açılcak gibi htc one yazısı geliyor sonra gene aynı şey bende dedim kesin anakart falan yandı garantiye götürürüm sonra 11 gibi telefon açıldı ama hata veriyordu herşey şu çalışmayı durdurdu bu çalışmayı durdurdu htcye rapor gönder diyo tıklıyorum göndermiyo zorla zor tekrar sıfırladım bu sefer açıldı kullandım ve kullanmadığım uygulamaları devre dışı bıraktım her zaman yaparım google slayt falan onları bi yeniden başlat dedim şuan gene aynısı oldu kim bilir ne zaman açılacak telefon kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor şarja taktım bekliyorum ki açılsın.Daha önce başına böyle bi sorun gelen varsa yardımcı olabilir mi ? ben napayım neden böyle oldu ?

• lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim android yükseltiliyor diyo açılış ekranı geliyor sonra gene aynısı dönüp duruyor kapatmaya çalıştım kapanmıyor
  • Hard reset yap baska turlu gecmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam vazgeçin artık şu uygulamaları devre dışı bırakmaktan, sebebi tamamen bu... Devre dışı bıraktığınız uygulamalardan oluyor bu, başka sebep aramayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Hocam vazgeçin artık şu uygulamaları devre dışı bırakmaktan, sebebi tamamen bu... Devre dışı bıraktığınız uygulamalardan oluyor bu, başka sebep aramayın.

Evet devre dışı birakmaktan oldu zorla zor hard reset attım devre dışı bırakmadım şuanlik sorun yok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.