Şimdi Ara

HTC One A9 inceleme videosu 'Tasarımı mı? Fiyatı mı?' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok arkadaş yok bunlar batmak için herşeyi yapıyorlar böyle bir şey görmedim çuvalla para istediği telefona 16 gb koymuş resmen küfür ediyor müşteriye

• 32GB/3GB modeli 1500TL den girse iş yapardı.

• Reklamın bitmesine 200 saniye... Saymakla biter mi. Herneyse konumuz bu değil.

Aypon A9

• Fiyatı çok yüksek dediniz de dediniz ama fiyatı kaç tl onu demediniz adammı deniyorsunuz adammı seçiyorsunuz sabır mı sınıyorsynuz

• HTC istikrarlı bir şekilde batmaya çalışıyor. Tasarım ve fiyat tam bir felaket. Hadi üstte epey geniş çerçeve var, alt taraf ne öyle? Bari kapasitif tuş kullansaydın!

HTC One A9 inceleme videosu 'Tasarımı mı? Fiyatı mı?'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 25 Kasım 2015; 9:19:11 >
  • Mesut Reyiz şu incelemeleri biraz uzun tutun lütfen. Tamam bu değersiz saçma sapan telefon için 5 dakika bile fazla ama bundan sonraki ciddi ciddi beklenen telefonlara da 5 dakikalık inceleme yapmayın lütfen.

• m7 tasarimini al snapdragon820 4 gb ram iyi bir kamera boomsound parmak izi okuyucusu iyi bir pille ips ekran koy bak nasıl satıyor ama adamlar illa yenilik diye berbat telefonlar yapmaya devam ediyor htc eski htc degil artik

• parmak izi okuyucu koymasalar daha güzel sanki telefon

bir de alt kısımda hoparlor de yok neyine o kadar yüksekte çerçevesi

en sonunda xiaomi aldırcaklar adama
  • 2500Tl fiyatı var bu nedir aga
    resmen fiyat anlamında fiyasko
    almayın aldırmayın.

• hayatımda 1 defa htc telefon sahibi oldum onun ses çıkış kalitesi çok başarılıydı kulaklıkla müzik dinlemek çok zevkliydi eminim Mesut Çevik bu telefon için bugüne kadarki en iyi ses çıkışına sahip telefon bu dediğine göre gerçekten muazzam bir dinleti kalitesine sahiptir ama telefonun yüksek fiyatı herşeyi gölgeliyor. kamerasıda sadece günü kurtarır seviyede kalmış ama tasarımı gerçekten şık olmuş ama keşke samsung gibi dokunmatik tuşlara yer verselerdi 2 tane tuş için ekrandan yer çalmaları çok ama çok kötü bir tasarım.

• Bu kafayla su firma batmadiya ona sasiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostum kertenkele

Fiyatı çok yüksek dediniz de dediniz ama fiyatı kaç tl onu demediniz adammı deniyorsunuz adammı seçiyorsunuz sabır mı sınıyorsynuz

Söylemeye dili varmamıştır! :-)

• Telefon iyi telefon aslında da anlamadığım bir şey var. Alta fiziksel bir tuş koymuşsun zaten e yap onu home tuşu, geri ve multitasking tuşlarını da HTC yazısının iki yanına koy oldu bitti. Yav sen ne cins bir firmasın be HTC.
  • @mesutçevik

Sevgili abicim şu illimünatin üyesinin adic klibinden vazgeç artık ikidebir bunu koyuyorsun... özel bir amacımı var... yoksa.. yoksa sen... :O

• Çok güzel bir telefon almayi düşünüyorum

• İncelemeyi izleyip , buraya HALA FİYATI YAZMAMIŞSINIZ diye yazanlar var ya.!!
    O fiyata alan olacaksa PES diyorum bizim millet herşeyi Hak ediyor..max fiyatı 1500 tl eder bu telefonun..

• Cep telefonuna gunumız sartlarında maxium 1000 TL veririm,en az 3 yil kullanırım.Fazlası ile isim olmaz.

• Ederi 1000 lira

• Arkadaslar buna bukadar laf atip gidip ins iphone almiyosunuzdur ozaman bosa yorum atmis olursunuz:) fiyat politikasina gelirsek yuksek tutmasi iyi ama bizde pahalli olmasi dolar ve vergiden dolayidir :)

• HTC One A9 inceleme videosu 'Tasarımı mı? Fiyatı mı?'

HTC One A9 inceleme videosu 'Tasarımı mı? Fiyatı mı?'

bu HTC ne yapmaya çalışıyor...

NEREDEN NEREYE....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system electronıc -- 17 Aralık 2015; 19:08:57 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.