Şimdi Ara

HTC One A9 inceleme videosu 'Tasarımı mı? Fiyatı mı?' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı böyle olduktan sonra ne tasarımı nede donanımı önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakasız olacak da bu Obi Worldphone 23 Kasımda satışa sunulacaktı. Yok mu bir haber?

• Videoda gördüğüm kadarıyla telefon her dokunmaya yarım saniye kadar sonra tepki veriyor.Dikkat edin Mesut Abi ayarlarda geziyor ekranı aşağıya kaydırıyor, telefon bekleyip sonra hareket ediyor.Sanki kasıtlı yapılmış gibi.

• 04:37'deki DH uygulaması mı yoksa ben mi yanlış gördüm?Yeni çıkacak olan mı yoksa eski bir uygulama mı?Ya da tayıcıdan mı girdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz cok guzel kaliteli ve sik one serilerindeki cerceve o kadar gozume batmiyordu ama bundaki tam islevsizlik olmus bu nedir ya? Hadi alt tarafi yaptin ustunede dengelemek icin neden o kadar bosluk koyarsin. One s gibi tasarim canavari bir cihaz yapan bir firma bunu nasil yapmis??

• Htc her geçen gün geriye gidiyor, bakalım nereye kadar gidebilecekler böyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyata hayatta alınmaz

• HTC One A9 inceleme videosu 'Tasarımı mı? Fiyatı mı?'
  • Çekim sırasında oynanan oyunun adı ne

• Fiyatı 1199 lira olmalıydı. 2 Kattan fazla kazık var.

Bu arada neden her incelemede illimünatici gavurların klibini koyup duruyorsunuz? Özel bir amacı mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 24 Kasım 2015; 17:46:42 >
  • Ekranın 1/5'i parmak izi okuyucu ve sanal tuşlarla heba edilmiş.

• Snapdragon 808 kullanılsa ve 2000 lira olsa güzel tercih olurdu ama bu haliyle maalesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

beyler şu "Yeni Bir Cep Telefonları Videosu Eklendi" bildirimi nereden kapanacak bıktım gerçekten her gün

Abonelikten çıkarsan bildirim gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

beyler şu "Yeni Bir Cep Telefonları Videosu Eklendi" bildirimi nereden kapanacak bıktım gerçekten her gün

Teşekkür ederim buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

HTC; Apple Telefonu , HTC Telefonuna benzemiyor, Apple Telefonu HTc'ye benziyor.
    ilk bu tasarim M7 ile görmüstük.

Beynim yandı
  • Tasarıma kötü demişler.iPhone'a benzemesi yönünden diyorlarsa tamam haklılar ama ona şuna benziyoru geçersek gerçekten çok şık bir telefon.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

Teşekkür ederim buldum

rica ederim
  • 1500 tl olmalidi

• Biri bana HTC'nin simetrik tasarıma neden karşı olduğunu açıklayabilir mi?

Microusb portunu yıllardır ortalayamadılar, daha doğrusu bilerek ortaya koymuyorlar ama neden?

Arkadaki anten çizgileri de asimetrik. Çizgiler alt ve üst kenara eşit uzaklıkta olmalı.

Tasarımla ön plana çıkan telefonun bu tarz detayları can sıkıcı. Kamera çıkıntısı olması da pek hoş değil.

Parmak izi okuyucunun üstündeki logo da hoş değil. Ön tarafta logo olacaksa ahizenin altına konumlandırılmalı.

Parmak izi okuyucusu aynı zamanda home tuşu olmalı ve soluna ve sağına konulacak kapasitif tuşlarla ekranın efektif kullanılması sağlanmalı. Kullanıcıların isteği yerine getirilmeli.

Bu yazdıklarım maliyeti artırmayacak küçük tasarım detayları ancak satışları arttıracak detaylar.

Asıl mesele fiyat, özellikle bu telefon için ayrı bir tartışma konusu. Olması gereken Türkiye fiyatı şu anki fiyatın tam yarısı. En kötü ihtimalle 1499TL olmalıydı. Şu anki fiyat ile bu telefon sadece süs.

Tasarım konusu ise şöyle:

Bu telefonun tasarımı M7de başlayan tasarımın devamı ancak M7nin tasarımı zaten Apple'ın tasarım öğelerini içeriyor. M7 çıkmadan önce Apple ve Htc anlaşma yaptı. Özetle bu tasarım iPhone ile çok benzer ama yeni bir olay değil. Sadece bu modelde benzerlik arttı.

• o alttaki siyah htc bandı kalkmadan htc alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 24 Kasım 2015; 18:44:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.