Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
151.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Orijinalden alıntı: mors

quote:

quote:

Bende sık telefon değiştirmem. Vatandan 1800 lirayı gözden çıkarıp almayı düşünmeye başlamışken bu gün yeniden 2000 lira oldu telefonun fiyatı. Geçen doğubank ı dolaştım resmen htc satan yok. Değil A9 Htc yok doğru dürüst. Fiyatı ve uzun kullanım testleri olmaması yüzünden bekledim. yoksa vatandan almıştım o fiyata....

hocam internette satan yerler var , internetten almayı düşünmezmisiniz ? 2000 tl çok fazla

Güven sorunu yaşıyorum internetten satışlarda dostum. 3 senedir cep telefonlarınla hiç ilgilenmedim açıkçası 2 haftadır araştırıyorum internette çok uygun satılan cihazlarda hep bir numara var kesin. bilinen güvenilir sitelerde de çok dağişmiyor fiyat açıkçası. kısacası htc pahallı cihaz

Evet aslında en güzeli görerek, güvenilir yerden almak. Kampanyaları takip etmek lazım.

Aynen dostum.

Nasıl hocam izlenimlerin cihazla ilgili. Müzik filan dinlemek. Özellikle pil durumu nasıl. 4.5 g halledebildin mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende sık telefon değiştirmem. Vatandan 1800 lirayı gözden çıkarıp almayı düşünmeye başlamışken bu gün yeniden 2000 lira oldu telefonun fiyatı. Geçen doğubank ı dolaştım resmen htc satan yok. Değil A9 Htc yok doğru dürüst. Fiyatı ve uzun kullanım testleri olmaması yüzünden bekledim. yoksa vatandan almıştım o fiyata....

hocam internette satan yerler var , internetten almayı düşünmezmisiniz ? 2000 tl çok fazla

Güven sorunu yaşıyorum internetten satışlarda dostum. 3 senedir cep telefonlarınla hiç ilgilenmedim açıkçası 2 haftadır araştırıyorum internette çok uygun satılan cihazlarda hep bir numara var kesin. bilinen güvenilir sitelerde de çok dağişmiyor fiyat açıkçası. kısacası htc pahallı cihaz

Evet aslında en güzeli görerek, güvenilir yerden almak. Kampanyaları takip etmek lazım.

Aynen dostum.

Nasıl hocam izlenimlerin cihazla ilgili. Müzik filan dinlemek. Özellikle pil durumu nasıl. 4.5 g halledebildin mi?

Aksilik ya işler çok yoğun, çıkamadım turkcell bayii ye gidip sim kartımı değiştirmem lazım, benim sim Micro sim, A9 nano sim kullanıyor. Telefon kutusunda kuzu kuzu yatıyor, ama en geç pazartesi hallederim, aman hocam sende sabret biraz çok para verme sakın. İllaki bir kampanya olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mors kullanıcısına yanıt
    Yurtdisi neden dusunmuyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen dostum.

Aksilik ya işler çok yoğun, çıkamadım turkcell bayii ye gidip sim kartımı değiştirmem lazım, benim sim Micro sim, A9 nano sim kullanıyor. Telefon kutusunda kuzu kuzu yatıyor, ama en geç pazartesi hallederim, aman hocam sende sabret biraz çok para verme sakın. İllaki bir kampanya olacak.

Kolay gelsin dostum. Bekliyorum zaten. o kadar vermek bana da koyuyor bu meretlere. o yüzden frenliyorum kendimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

Yurtdisi neden dusunmuyorsunuz?

Şu an yurt dışından yakın zamanda getirtebilmek imkanım yok. Ayrıca bende elektronik eşek şansı vardır. Garantisiz korkutuyor. Mevcut telim de her an tamamen pert olabilir. Ama yine de bekleyeceğim biraz daha. o kadar vermek cidden koyuyor. Yoksa almıştım 1800 e vatandan.
    Anladim hocam. Yine de dusunurseniz forumda satanlar var ben araci olurum.

• quote:

Anladim hocam. Yine de dusunurseniz forumda satanlar var ben araci olurum.

Sağol dostum.
  • Arkadaşlar bunda sonradan taktığımız hafıza kartını nasıl dahili hafıza kartı ile birleştiriyoruz ? yani her iki hafıza tek gözüksün istiyorum...
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlardan depolama ve usb ye girin. Oradan sd kartiniz gorunecek sagindaki cark simgesine basin ordan sonra dahili olarak bicimlendir yaziyor. Ona basarak yapiliyor olmasi lazim.

• quote:

Hocam ayarlardan depolama ve usb ye girin. Oradan sd kartiniz gorunecek sagindaki cark simgesine basin ordan sonra dahili olarak bicimlendir yaziyor. Ona basarak yapiliyor olmasi lazim.

Peki ben şimdi sim kartımı takmadan cihazı hazır hale getirebilirmiyim acaba,kurulumu yapabilirmiyim yani ? sonra sim kartı takıp, google hesabıma giriş yapınca tüm google yedeklerim geri yüklenir mi ? daha önce cihazımı sıfırladığımda sim takılı kurulum yapmıştım , o yüzden bir bilgim yok bu konuda. Yoksa sim kartı taktıkdan sonramı kurulumu yapayım ?

aslında derdim şu, şimdi bu hafıza kartını birleştirmeden sim takıp kurulum yaparsam dahili hafıza yetmeyebilir, ben diyorum ki ilk önce hafıza kartını takayım ve dahili hafıza olarak biçimlendireyim diyorum.
    Sim yalnizca sebekeyi etkiler hocam siz kurulum ve ayarlarinizi yapabilirsiniz ondan bagimsiz olarak.

• quote:

Sim yalnizca sebekeyi etkiler hocam siz kurulum ve ayarlarinizi yapabilirsiniz ondan bagimsiz olarak.

Anladım, teşekkürederim , o zaman yarın kurulumu yapayım ben.
    Yapın hocam. Kolay gelsin. :)
  • Fotoğraf örneklerini de buraya atalım. :)

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...)

• quote:

Fotoğraf örneklerini de buraya atalım. :)

Fotoğraflar çok iyi gözüküyor.

• quote:

Fotoğraf örneklerini de buraya atalım. :)

Cidden güzel fotolar. Sanırım htc ler içinde en iyi foto çeken cihaz A9

Htc 10 gelene kadar oyleydi hocam su an ikinci sirada :)

Eyvallah :)

• quote:

Htc 10 gelene kadar oyleydi hocam su an ikinci sirada :)

Bir suredir htc leri takipteyim. ölmeden bir htc kullanmak istiyorum. Açıkçası diğer modeller (m10 hariç) cidden kötü çekiyor bence ve düşündürüyordu beni bu konu. A9 Yine iyi onlara göre. Beni tatmin eder cep fotosu için. Fazlasını istersem zaten Slr makinem var onu kullanırım ;)
    Birde inceleme ve ukv videolarında herkes A9 Un kulaklık ses çıkış gücü ve kalitesini de beğenmiş.Buda önemli benim için. Kısacası A9 M10 un alt versiyonu ve beni fiyat hariç tatmin ediyor görünüyor. Bu gün biraz elektronik market gezip başka marka ve modeller de karıştıracağım. Sanırım bir karara kesin varım bu gün.

A9 kamera olarak fazlasıyla yeterli hocam. Dediğiniz gibi diğer modeller m9 m8 kötü çekim yapıyordu. Ses çıkışı olarak ise her zaman Htc lider olmuştur A9'da da çok güçlü bir çıkış var ben son seste dinleyemiyorum müziği baş ağrısı yapıyor akşamına
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.