Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
151.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefona 2000 para mi verilir. Gidin doğru düzgün telefon alın. S617 orta seviye bir işlemci. Kamera dışında hiçbir özelliği yok telefonun ki 2000 lira olan tüm telefonların kamerası iyi. Bu telefon etse etse 1000 lira eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Bu telefona 2000 para mi verilir. Gidin doğru düzgün telefon alın. S617 orta seviye bir işlemci. Kamera dışında hiçbir özelliği yok telefonun ki 2000 lira olan tüm telefonların kamerası iyi. Bu telefon etse etse 1000 lira eder.

Ne alalım peki z3 ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mors -- 25 Nisan 2016; 18:03:13 >
  • mors kullanıcısına yanıt
    Hocam istediğini al ama A9 alma çünkü işlemci s617 kesinlikle ama kesinlikle bu fiyatı hak etmiyor. Şuan s810 işlemciler 2000 lira civarına bulunabiliyor. 2000 verdikten sonra istediğin telefonu alırsın.
    iphone gelecek olursak parası olan alabilir ona bişey diyemem. iphone da bana göre parasını hak etmeyen bir telefon. 16gb artırılmayan dahili hafıza günümüzde kabul edilemez. 64gb olanın da fiyatı uçuyor zaten. Dosya alma-gönderme sıkıntısı, tema, ikon, widget desteğinin olmaması gibi kısıtlamayı var. Ben kısayol sayesinde 2g-3g-4g arasında 2 tıkla geçiş yapıyorum, iphone'da mobil data açmak bile zulüm. Bana bedava verseler kullanmam. Ama tercih meselesi tabi.

Edit: z3 değil de z5 alabilirsin, hem de aynı paraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenomenon -- 25 Nisan 2016; 18:07:57 >
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Ben cep telefonu istiyorum güzel kardeşim cep sobası değil... s810 işlemcili teli kasımda filan alırım ancak. Şöyle yanına yüzbin ma lik powerbank kampanyası ile birlikte.

Şaka bir yana sıvı soğutma koyacaklarmış s810 işlemcilere.kışın antifiriz gerekir mi acaba...???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mors -- 25 Nisan 2016; 18:31:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mors

Ben cep telefonu istiyorum güzel kardeşim cep sobası değil... s810 işlemcili teli kasımda filan alırım ancak. Şöyle yanına yüzbin ma lik powerbank kampanyası ile birlikte.

Şaka bir yana sıvı soğutma koyacaklarmış s810 işlemcilere.kışın antifiriz gerekir mi acaba...???

• quote:

Bu telefona 2000 para mi verilir. Gidin doğru düzgün telefon alın. S617 orta seviye bir işlemci. Kamera dışında hiçbir özelliği yok telefonun ki 2000 lira olan tüm telefonların kamerası iyi. Bu telefon etse etse 1000 lira eder.

Hocam bu sayfada bu cihazı alanların hiçbiri 2000 tl vermedi A9 a . Ben mesela, 1100 tl ye aldım sıfır... Ben çok araştırdım bu fiyat aralığında alternatifi yok. Yine de tavsiyelerin için teşekkür ederiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Hocam bu sayfada bu cihazı alanların hiçbiri 2000 tl vermedi A9 a . Ben mesela, 1100 tl ye aldım sıfır... Ben çok araştırdım bu fiyat aralığında alternatifi yok. Yine de tavsiyelerin için teşekkür ederiz..

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar sim kartımı değiştirdim ve kurulumu yaptım. Ufak tefek ayarları yapıyorum şimdi. Dikkat etmem gereken bir durum varmı ayarlar kısmında atlamamam gereken ?

Birde cihazın ekranı kapanınca indirmeye çalıştığım uygulama duruyor, ekranı açınca devam ediyor, wi fi ile bağlantıda, bunda uyku modu gibi bir ayar mı söz konusu ?

• Neyse size kolay gelsin s617'den bahsediyoruz. Muadil cihazlar 1000 liraya satılıyor (dist garantili, yurt dışından alınma pasaport kayıtsız garantisiz falan değil)
    HTC aynı kazığı one mini 2'de de attı s400 1gb ram'li telefonu 1500 sattı. Sonuç hüsran.
    Ben illaki başka marka alın demiyorum. Sen z3 mi alalım dedin diye z5 dedim. Yoksa tonla telefon var. LG g3, g4, Samsung note 4, note5, s6. Lenovo, huawei vs vs istemediğin kadar seçenek var.
    İlla HTC istersen gidersin M9 alırsın. M8 bile bu telefondan daha iyi, (kamera hariç)
  • M9 hangi işlemciyi kullanıyor güzel kardeşim??? S8110 filan mı? Benim üzüldüğüm nokta bu tip yorumları ciddiye alıp telefon tercihi yapan insanlar var bu forumda ne yazıkki. Bu yüzden Sirkeci ve Eminönünde 2.el m9 kaynıyor.Hemde 2-3 aylık cihazlar. Almayanı dövüyorlar... (Bizzat gördüm) DONANIM haber forumunun en popüler konusu survivor olursa olacağı bu olur...
  • quote:

M9 hangi işlemciyi kullanıyor güzel kardeşim??? S8110 filan mı? Benim üzüldüğüm nokta bu tip yorumları ciddiye alıp telefon tercihi yapan insanlar var bu forumda ne yazıkki. Bu yüzden Sirkeci ve Eminönünde 2.el m9 kaynıyor.Hemde 2-3 aylık cihazlar. Almayanı dövüyorlar... (Bizzat gördüm) DONANIM haber forumunun en popüler konusu survivor olursa olacağı bu olur...
    Telefonla vakit geçirmemiş malzeme kalitesini, yazılım kalitesini elinde hissetmemiş, çıkan sesi duymamış gelmiş buraya bık bık yapıyor :) sallayın gitsin ötsün istediği yerde. s617 imiş. Sanki s820 ile uzaya çıkacak açsın gerekirse hız testlere baksın aradaki fark günlük kullanım için hiç bir şey değil. Boş yapanlara prim vermeyin bu sayfada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

Telefonla vakit geçirmemiş malzeme kalitesini, yazılım kalitesini elinde hissetmemiş, çıkan sesi duymamış gelmiş buraya bık bık yapıyor :) sallayın gitsin ötsün istediği yerde. s617 imiş. Sanki s820 ile uzaya çıkacak açsın gerekirse hız testlere baksın aradaki fark günlük kullanım için hiç bir şey değil. Boş yapanlara prim vermeyin bu sayfada.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende pazar günü aranıza katıldım bir delilik yapıp ama ilk dikkatimi çeken bir şey oldu. Bu cihazda 4.5g kullanınca mobil bağlantı ne görünüyor? Bende H devamlı. note2 de h, h+ 3g vs değişirdi. Bunda göstermiyor mu o şekilde? Hattım Türk Telekom.

Hocam o bulunduğunuz konuma göre değişir. Ben de Türk Telekom kullanıyorum memlekete gittiğimde (Manisa/Sarıgöl) H gördüm bağlantıyı hep ancak Fethiye'ye döndüğümde 4g yazıyordu.
  • quote:

Arkadaşlar bende pazar günü aranıza katıldım bir delilik yapıp ama ilk dikkatimi çeken bir şey oldu. Bu cihazda 4.5g kullanınca mobil bağlantı ne görünüyor? Bende H devamlı. note2 de h, h+ 3g vs değişirdi. Bunda göstermiyor mu o şekilde? Hattım Türk Telekom.

Hayırlı olsun hocam. Ne renk, nereden, ne kadara aldınız ? Bende 4g+ yazıyor , fakat 4g nin çekmediği yerde durum ney bilmiyorum valla, daha yeni kullanmaya başladım bende...
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum, vatandan 1800 e aldım. gri rengi. yanında orjinal htc silikon kılıf hediye ettiler. dediğim gibi bende elektronik eşşek şansı vardır. Birazda çok incelerim elektronik aletleri ve hata bulma olasılığım yüksektir.O yüzden garantili cihaza yöneldim. sık sık cep telefonu da değiştirmem. Yakında artılar eksiler yazacağım uzun uzadıya. en azından bizden sonra alanlara fikir versin. Hani aklı başında olanlara
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum dün avm dede denedim ilk hat değiştirince ama yine h yazdı sadece ama 4.5g aktif değilmiş o an. Bu gün netten aktif ettim. Bu sabahtan beridir de daha yerimden kıpırdamadım. buradaki baz istasyonunda sanırım sorun.
    Hocam hayirli olsun premium bir cihaz aldiniz trollere kafa yormayin gule gule kullanin :)
  • SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    Dostum cidden beğendim cihazı kasa dış görünüş cidden kaliteli. eski cihazım da ki tüm programları kurudum daha kasma filan yok ki note2 apışıp kalıyordu. Az biraz ısınma yapıyor ama anında soğuyor bıraktığınız gibi cihazı. Isınması da gayet makul düzeyde. Pil tasarruf modundan çıkınca biraz hızlı pil tüketiyor gibi ama bakalım daha pil tam oturmadı. en az 5-6 şarj sonra netleşir. Neye yanıyorum biliyormusun. 4-5 gün önce daha cihazı almamışken htc topiclerin birinde medimark da htc orjinal hızlı şarj gelmiş diye paylaştılar. 69 liraydı ve ben baktığımda 1 tane vardı ve ben tam karar veremediğimden almadım umarım yeniden çıkar. kendi şarjı yaklaşık 2-2.5 saat de yapıyor gerçi ama hızlı şarj 45 dakikada fuller bu cihazı...

Birde görüşme sesi daha tok bunun eski cihazıma göre daha yüksek ve daha tok bir ses veriyor. Alışmak gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mors -- 26 Nisan 2016; 11:45:02 >

Pili beni bir gun goturuyor sukur :) onun disinda daha once de htc kullandigim icin alisma sorunum yok fakat siz de kisa surede aliairsiniz hocam yorunlarinizi bekliyoruz :)
  • quote:

Dostum cidden beğendim cihazı kasa dış görünüş cidden kaliteli. eski cihazım da ki tüm programları kurudum daha kasma filan yok ki note2 apışıp kalıyordu. Az biraz ısınma yapıyor ama anında soğuyor bıraktığınız gibi cihazı. Isınması da gayet makul düzeyde. Pil tasarruf modundan çıkınca biraz hızlı pil tüketiyor gibi ama bakalım daha pil tam oturmadı. en az 5-6 şarj sonra netleşir. Neye yanıyorum biliyormusun. 4-5 gün önce daha cihazı almamışken htc topiclerin birinde medimark da htc orjinal hızlı şarj gelmiş diye paylaştılar. 69 liraydı ve ben baktığımda 1 tane vardı ve ben tam karar veremediğimden almadım umarım yeniden çıkar. kendi şarjı yaklaşık 2-2.5 saat de yapıyor gerçi ama hızlı şarj 45 dakikada fuller bu cihazı...

Birde görüşme sesi daha tok bunun eski cihazıma göre daha yüksek ve daha tok bir ses veriyor. Alışmak gerekecek.

Güle güle kullan hocam, garantili her zaman daha iyidir. Bakma ben yurt dışından aldım, birazda maddiyat ile ilgili bu işler. Valla bende dün kurulumu yaptım ve bu sabahtan itibaren kullanmaya başladım işte. İlk izlenim bende de olumlu yönde, benim bir önceki cihazım da htc one x+ dı o yüzden çok yabancılık çekmedim, ama ne yalan söyleyeyim, benim htc one x+ da çok keyifli bir cihazdı, beni hiç üzmedi, kasası hala çiçek gibi, duruşu hoş. Ben gece sarjda bıraktım sabah saat 07:30 da çıkardım ve kullanmaya başladım, pil tasarruf modlarının tümü kapalı bende, konum bilgisi,gps,wifi,3g,4g, full açık kullanırım ben, pek sevmem kapatmayı, bakalım şarj durumu ne gösterecek.

Kurulum esnasında cihazın ısınması çok çok normal, valla ben aktif kullanıyorum telefonu daha hiç ısınma yok çok ilginç.

Cihazda iki tane pil tasarruf modu var, acaba tam olarak bunlar neyleri kısıtlıyor ?

Bende 1 hafta kullanayım detaylı bir yazı yazacağım cihazın artı ve eksilerini anlatan... Ama şuan ki ilk izlenim dediğim gibi olumlu, sevdim, için ısındı cihaza...

• Guc tasarrufu modu cihaz cekirdeklerini kisarak daha az guc tuketmesini titresimi ve ekran parlakligini kapatmayi sagliyor. Ustun guc tasarrufu ise cihazi 3310 a ceviriyor :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.