Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
151.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Wi-Fi ile 4 saatin altına inmeyen ekran sürem son 2-3 haftadır 3 buçuk saati geçemez oldu. Pil kullanımına baktığımda ekrandan yukarıda Android sistemi ve Android işletim sistemi var. Sıfırlamak fayda sağlar mı sizce? Uğraşmakta istemiyorum ama durum bu. Ayrıca htc son bi güncelleme verir mi bu telefona sizce. Us unlocked olanlara arada bir veriyorlar çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım edebilecek?

• nasa01 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Cihazınızın garantisi varsa gönderin, yoksa yeni pil takmayı deneyebilirsiniz ama nougat sonrası bu cihaza bir şeyler oldu, dikiş tutmadı bir türlü. Son çare telefonu değiştirmek
  • Telefon ankesörlü telefona döndü. Şarj aletiyle dolanıyorum mecbur. 2-2.5 ekran süresi alıyorum max. Arada kendi kendini kapatıyor. Elimde alev topu gibi tutuyorum sanki, çok ısınıyor. 3 kere servise verdim, fabrika ayarına döndürüp geri verdiler. 4. Ye vericem yine pil değişimi vs yapmazlarsa THH ne vermeyi düşünüyorum.

• @immortal @ kullanıcısına yanıt
    Cihazın garantisine 5 gün vardı gönderdim şuan merkeze gönderilmiş KVK'dan baktığımda üreticiden bilgi bekleniyor diyor acaba ne bilgisi.
  • Ekranı kırdım. Uygun fiyata değiştirecek düzgün servis (İstanbul) bilen var mı?
  • Geçmiş olsun hocam, İstanbul'da seçenek çoktur.

• Son birkaç sayfadır konuşulan bütün sorunlar bende de var. Sabah 7'de şarjdan alıyorum telefonu, saat 11 civarı %60 kalmış oluyor ki sırf müzik dinlemediğim halde. Sırf bu yüzden 5-6 yıllık eski ipodumu evde bulup tekrar kullanmaya başladım. Es kaza yarım saat müzik dinlersem işe geldiğimde şarjı neredeyse yarıya iniyor. Her gün saat 1-2 civarında tekrar şarj ediyorum. Gerçekten olmaz olsun.

Telefonun yavaşlığı konusuna hiç girmiyorum bile bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk48

Geçmiş olsun hocam, İstanbul'da seçenek çoktur.

en uygun ekran değişimi 450 TL, anlamıyorum. iphone 6 ekranları 150 TL ye değişirken A9 da durum malesef böyle. Telefonun şarjı dışında çok memnunum yeni telefon almakta istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarman

quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk48

Geçmiş olsun hocam, İstanbul'da seçenek çoktur.

en uygun ekran değişimi 450 TL, anlamıyorum. iphone 6 ekranları 150 TL ye değişirken A9 da durum malesef böyle. Telefonun şarjı dışında çok memnunum yeni telefon almakta istemiyorum.

Amoled ekran ve çok kullanıcısı olmadığı için olabilir.
  • Cihazim s-off tu Lineage os kullaniyordum, format atip normal avrupa son surumu kurdum oyle gonderdim garantiye 1 hafta oldu bugun yedek parca bekliyor yaziyordu simdi tamire alinmis ve kapatilmis umarim hallolmustur sikintilar :) Bataryadan gondermistim teleservice

• Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Bende batarya be kamera için teleservice yollamıştım hocam yedek parça bekledi 6 gün bugün kargoya vermişler

• Sonunda telefonun şarjından ve uygulama kapatma olayından bıktım ve samsung note fe ye geçtim. Telefon almak isteyen var ise bu cihazı kesinlikle öneririm. Daha ikinci şarjdayım ve telefon şu an mesajı yazarken 36 saattir kullanımda ve şarj %20 seviyesinde. Ekran sürem de 3 saat 38 dk. Oh be dünya varmış diyorum kendimce. Ancak ses kalitesi konusunda htc daha üstün, tek üzüldüğüm nokta da bu. Bunun için de fiio usb dac almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

Cihazim s-off tu Lineage os kullaniyordum, format atip normal avrupa son surumu kurdum oyle gonderdim garantiye 1 hafta oldu bugun yedek parca bekliyor yaziyordu simdi tamire alinmis ve kapatilmis umarim hallolmustur sikintilar :) Bataryadan gondermistim teleservice

bu Teleservice sadece garantili cihazları mı onarıyor?
  • guitarman kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok hocam ucret karsiliginda garantisizleri de yaparlar heralde. Benim cihaz da bugun verilmis kargoya.

• J7 prime bu telefondan sonra efsane geldi

Hem hopörleri çok güçlühem performan

Ama En Önemlisi PİLİ ÇOK İYİ

A9 da 3 saati zor alırken j7 primede %10 şarjla 4 saat 30 dk ka almak

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...)

BU ARADA SS DE %49 a kadar tel kapalıydı açar açmaz bunu ss aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: MUZAFFER ayten

J7 prime bu telefondan sonra efsane geldi

Hem hopörleri çok güçlühem performan

Ama En Önemlisi PİLİ ÇOK İYİ

A9 da 3 saati zor alırken j7 primede %10 şarjla 4 saat 30 dk ka almak

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...)

BU ARADA SS DE %49 a kadar tel kapalıydı açar açmaz bunu ss aldım

Hocam tam anlayamadım demek istediğinizi

• Master39 kullanıcısına yanıt
    Neyi anlamadınız??

• A9 HTC nin yüz karası olarak tarihe geçti, tasarımı,kasa kalitesi harika bir cihazdı fakat resmen çok çok kısa bir sürede ölüme terk edildi. A9 HTC yi hayatımdan çıkarmama sebep olan modeldir. Zamanında çok az bir Zarar ile satmıştım.

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar valla.. :)

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.