Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
151.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar. konu bayağı bayağı ölmüş ama bu telefonu hala kullanan birileri var, evet :D
    telefonumda çok uzun zamandır pille ilgili sıkıntılar yaşıyorum. sıfırlayarak vs. biraz kendim bu problemleri aşmaya çalıştım fakat olmadı, olmuyor :( yakın zamanda yeni telefon da almayı düşünümüyorum, hele ki dolar böyle fırlamışken :D

sorum şu; telefonu hepsiburada'dan almıştım. her belgesi içinde ve şimdi garantiye vermek istiyorum. ithalatçı garantili olduğu için bunu nasıl yapmam gerektiğini tam anlamadım :D bana yardımcı olabilecek var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zey10

merhabalar. konu bayağı bayağı ölmüş ama bu telefonu hala kullanan birileri var, evet :D
    telefonumda çok uzun zamandır pille ilgili sıkıntılar yaşıyorum. sıfırlayarak vs. biraz kendim bu problemleri aşmaya çalıştım fakat olmadı, olmuyor :( yakın zamanda yeni telefon da almayı düşünümüyorum, hele ki dolar böyle fırlamışken :D

sorum şu; telefonu hepsiburada'dan almıştım. her belgesi içinde ve şimdi garantiye vermek istiyorum. ithalatçı garantili olduğu için bunu nasıl yapmam gerektiğini tam anlamadım :D bana yardımcı olabilecek var mıdır?
    Hangi firma garanti verdiğini yazar ama KVK bile bataryayı g.dışına çıkarıyorsa ithalat garantili telefonda batarayayı değiştireceklerini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zey10

merhabalar. konu bayağı bayağı ölmüş ama bu telefonu hala kullanan birileri var, evet :D

hepsiburadanın sorununuzu çözmesi gerekir. Aksi taktirde tüketici mahkemesine başvurup hakkınızı arayabilirsiniz.
  • A9 kullanan kaldı mı yaa. A9 u bii alırken çok mutlu olmuştum, birde satarken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullanıyorum. Pil dışında memnunum fakat pil artık 2 şer 2 şer düşüyor ve %40 larda kapanmaya başladı ..çokta alıştım bu telefon a nasıl değiştireceğim bilmiyorum ..

Istanbul Anadolu yakasında pilini guncelletebilecegim bir yer tavsiyeniz varmidir..teleservis ve kvk dışında

• Istanbul Anadolu yakası batarya degistirebilecegim kvk,teleservis dışında tavsiyeniz varmı.

• Arkadaşlar merhaba telefonun konum tespiti bir anda çalışmamaya başladı. Konumu bazen saatler sonra buluyor veya hiç bulmayabiliyor. Çözüm önerisi olan varsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: basargan

Ben kullanıyorum. Pil dışında memnunum fakat pil artık 2 şer 2 şer düşüyor ve %40 larda kapanmaya başladı ..çokta alıştım bu telefon a nasıl değiştireceğim bilmiyorum ..

Istanbul Anadolu yakasında pilini guncelletebilecegim bir yer tavsiyeniz varmidir..teleservis ve kvk dışında
    Hocam herhangi bir telefoncu değiştirir aslında pili. A9 un pilinden şikayet edecek kadar kullanmadım ben, ram yönetimi çok kötüydü, arka planda hiçbir şey açık kalmıyordu. Zamanında 900 tl ye satmıştım, 16 gb lık modelini garantisiz. Sonra gidip 700 tl ye 32 gb redmi note 4x almıştım sıfır, o gün anladım bu global markalara boşuna para veriyormuşum, o kadar memnun kalmıştım ki note 4x den, çok şaşırmıştım nasıl bu paraya böyle bir telefon olur diye, şahane bir pil süresi, inanılmaz güzel bir ram yönetimi, gibi gibi...

Gerçi artık tüm markalar pahalı malesef.

• a9cu A kullanıcısına yanıt
    benim 2 saat. nasıl aldın 4 saat
  • 2 yıl ve üstü süre kullanan varsa bataryayı değiştirsin 2 saatlere kadar düşüyor ekran süresi. Powerbanksiz sokağa çıkamıyorum. Sadece sorunu şarjda değil bu arada. Spotify bildiğin kullanılmıyor, donuyor basıyorsun internet yok diyor yani spotify da rezalet. Değiştirmenin zamanı geldi ama dolar böyleyken telefonda değiştirilmiyor. Var mı şöyle rom falan bir şeyler su donmaları kasmaları düzeltecek ?
  • double or nothing kullanıcısına yanıt
    Xiaomi'nin A9 da yaşadığınız hiç bir şeyi yaşatmayacak bir çok uygun fp ürünü var. Neden düşünmüyorsunuz?

• Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bir telefonu 3 4 yıl kullanıyorum, orta segment telefonları o kadar süre kullanmak eziyet oluyor. Ya kamera ya performans sorunu mutlaka oluyor. Xiaomi alacaksam mi8 almam lazım. Onunda tasarımı direk iphone kopyası. Herkes çentik koydu telefona ama xiaomi direk kopyalamis o da beni soğuttu telefondan. Zaten Türkiye garantili almak istersen de fiyatlar çok yüksek.

• double or nothing kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Mi A1 - Red mi 5 plus - Mi Note 3.

Bunların hiç biri performansta da kamerada da sizi üzmez. Google camera ile kameraları amiral seviyesine çıkıyor. Oyun delisi değilseniz de performans sorunu yaşamazsınız. A9 spotify bile çalıştırmıyor takılıyordu, Xiaomi orta segmentleri üstlere kafa tutar cinsten. Pişman olmazsınız. Artı olarak bilmem inanır mısınız ama MiA1 den çıkan kulaklık sesi frekansları A9'a göre daha geniş aralığa sahip. Daha kuvvetli ses veriyor, kulaklık beslemesi daha iyi ve özellikle alt tonlarda çok başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona Dream -- 13 Ekim 2018; 14:54:23 >
  • Herkese iyi forumlar..
    Şuan 1038 tl hepsiburadada.
    Telefondan memnun musunuz? Alınır mı bu telefon?
  • Yağsız Makarna kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 1000 tl bandında başka ne var bilmiyorum ama bu saatten sonra bu telefon alınmaz çıkışı 2015 in sonu diye hatırlıyorum 3 sene olmuş yani

• Yağsız Makarna kullanıcısına yanıt
    Veremden kaçar gibi kaçın. Berbat pil ömrü, berbat ram yönetimi, donma kasma ne ararsanız bu cihazda. Eski android telefonlarının bütün çocukluk hastalıkları var. Bununla da beraber kullandığım kasası-camı işçiliği en iyi telefondur.
  • Telefonu kötüleyenleri anlamıyorum neyini beğenmediler bence çok güzel bir telefon aldığımdan beri sıfır sıkıntı çıkardı gayet memnunum (Şuan alınmaz tabi ki ).

Android 6.0.1de kalan varsa sakın güncellemesinler ben daha geçen ay geçtim. 7.0 sıkıntılı düzgün bir güncelleme değil. 7.0a geçince gezinme çubuğu ile ekran arasında renk farklılıkları oluştu. Video bakarken bile gezinme çubuğunun orası daha beyaz. Altta soluk olarak gözüküyor. Güncellemeden önce bir sıkıntı yoktu

• Kasası, ekranının çizilmezliği, müzik dinleme keyfine diyecek yok. Bir çok telefonu bu hususlarda ezer. Ancak pil tarafında sorunu var telefonun ki bence donanımsal bir problem mevcut. Ayrıca ram yönetimi de bahsedildiği gibi sorunlu.
  • 6ya dönme yöntemi var mı? Ben şu root atarken gerekli izni alamadım bir türlü.

• Arkadaşlar ,uygulamaları sd karta taşımak istedim ama sd kartı kabul etmedi.
    UHS hız sınıfı 3 olan bir sd kart takın diye uyarı verdi. Önerebileceğiniz
    bi sd kart var mı telefona uygun ?
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.