Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
151.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekrana dair bir bilgim yok ama ben dogubankta degistirttim bataryayı 150 tl ye .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicand

Ekrana dair bir bilgim yok ama ben dogubankta degistirttim bataryayı 150 tl ye .
    iletişim bilgisini verebilir misiniz?
  • guitarman kullanıcısına yanıt
    Şuan sehirdisindayim kartı yanımda değil malesef.

• Telefonun şarjı az gitmeye başladı ise ve yazılımdan memnun değilseniz çözüm olarak batarya ve yazılım değiştirilmesi ile sorunu kalıcı olarak çözebilmeniz mümkün.

2 adet HTC One A9 telefon için uyguladım ve sonuç çok çok iyi.

Önceliklehttps://chimeratool.com/ sitesinden 3 gün geçerli başlangıç paketi alarak cihazı S-OFF yapmak gerekiyor. Yazılım tüm işi yaklaşık 5 dk. içerisinde gerçekleştiriyor.

Cihaz S-OFF yapıldıktan sonra ülke kodunu USA yaparak ABD için üretilen Android sürümünü yüklemeniz gerekiyor. Batarya değişimi yapılan ve ABD sürümü olan 2.18.617.56 yazılım ile telefon stabilitesi en üst seviyeye çıkıyor.

Türkiye için üretilen sürümde meydana gelen hatalar (Batarya hızlı boşalması vb.) hatalar bu sürümde yok.

4.5G açık, güç tasarrufu açık halde gün içerisinde en az 8 saat ekran süresi alınabiliyor. Kullanıma bağlı olarak süre fazlasıyla uzatılabilir.

HTC nin ürettiği nadir modellerden biri olan One A9 telefonundan vazgeçmeyenler için yukarıdaki işlemler telefonu yeniden canlandırmaktadır.

Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByTakeDown -- 11 Kasım 2019; 23:37:26 >

• ByTakeDown B kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma da telefonun bataryası 2200 mAh istersen iOS yükle o sureyi alman imkansız

• arkadaşlar htc 10 dan sonra lg v30 da dahil olmak üzere istediğim kulaklık ses zevkini alamadım başka bir telefondan. sırf müzik dinlemek için 2. el bir htc 10 arıyorum uzun zamandır. hem htc 10 hem de a9 u tecrübe etmiş kimse var mı? internetten araştırdım dac ve ses kartı özelliklerini ama net bilgi bulamadım. eğer benzer tecrübeyi yaşatıyorsa a9 almayı düşünebilirim.
    Ben şarj dan memnunum usa sürümünü yinede kurmamı önerirmisiniz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz istifa

Hocam kusura bakma da telefonun bataryası 2200 mAh istersen iOS yükle o sureyi alman imkansız
    Sabah 08:00'de %100 şarj ile aldığım telefon önceden saat 12:00 demeden %50 ye iniyordu. Batarya ve rom değişimi ile sorunum çözüldü. Bu konuda fazlası ile şikayet vardı. Diğer arkadaşlara faydalı olması amacı ile bende tecrübemi uygulamalı olarak paylaştım. USA Sürümünde gözle görülür stabilite mevcut. şuan saat 23:21. şarj %31. İsteyen deneyebilir farkı görür. Telefonun çok afaki bir bataryası zaten yok. elde olan ile yapılanlar bunlar. Yeni telefon üretmiyoruz sadece modifiye ediyoruz.

İmkansız gibi eleştiri yerine yapıcı çözümleriniz varsa yazınız bizlerde faydalanalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByTakeDown -- 11 Kasım 2019; 23:47:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

Ben şarj dan memnunum usa sürümünü yinede kurmamı önerirmisiniz ??
    Bariz farklardan bir tanesi 4.5G açıkken hızlı şekilde şarj tüketmiyor. Normal tüketim yapıyor. Zaten USA versiyon kurulumundan sonra 3 kez arda arda yeni güncelleme alıyor. TR için yapılan rom ile arasında ciddi fark var.

Batarya değişimi için mecburen ekran açılması gerekiyor tabii buda riskli bir durum. Ekran kırılma ihtimali var. Çok şikayetiniz yoksa memnunsanız tercih sizin. Ancak batarya durumu iyi ve telefonunuz S-off ise romu kurmanızı tavsiye ederim.
  • freeze-bee kullanıcısına yanıt
    HTC 10 kullanmadım. Birçok yerde One A9 için ses kalitesi için çok olumlu yorumlar mevcut. Kulaklık ile ses kalitesi çok çok iyi. diğer markalar (S..ng vb. ) HTC nin eline su dökemez derim. Unutmayın her ne kadar HTC mâli sıkıntı içinde olsa da ürettiği telefonların kalitesi aynı segmentte olan telefonlara on basar.
    Anladım benim cihaz gayet stabil çalışıyor pil de akşamı gördüğü için gerek yok demek,
    A9 un ekran parlaklığı çok yüksek ben ışıgı yarının bir kademe altında kullanıyorum bu şekilde şarj çok iyi tutuyor yüzde 1 de bitiyor öyle 20de 30 da bitme durumu yok benden önceki kullanıcı anladığım kadarıyla fazla kullanmamış telefonu zira 2,5 yıllık telefon böyle performans vermez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByTakeDown

Telefonun şarjı az gitmeye başladı ise ve yazılımdan memnun değilseniz çözüm olarak batarya ve yazılım değiştirilmesi ile sorunu kalıcı olarak çözebilmeniz mümkün.

Önceliklehttps://chimeratool.com/ sitesinden 3 gün geçerli başlangıç paketi alarak cihazı S-OFF yapmak gerekiyor. Yazılım tüm işi yaklaşık 5 dk. içerisinde gerçekleştiriyor.

Cihaz S-OFF yapıldıktan sonra ülke kodunu USA yaparak ABD için üretilen Android sürümünü yüklemeniz gerekiyor. Batarya değişimi yapılan ve ABD sürümü olan 2.18.617.56 yazılım ile telefon stabilitesi en üst seviyeye çıkıyor.

Türkiye için üretilen sürümde meydana gelen hatalar (Batarya hızlı boşalması vb.) hatalar bu sürümde yok.

4.5G açık, güç tasarrufu açık halde gün içerisinde en az 8 saat ekran süresi alınabiliyor. Kullanıma bağlı olarak süre fazlasıyla uzatılabilir.

HTC nin ürettiği nadir modellerden biri olan One A9 telefonundan vazgeçmeyenler için yukarıdaki işlemler telefonu yeniden canlandırmaktadır.

Güle güle kullanın.
    Telefonunuz ul mi uhl mi eğer uhl ise ul kurulabiliniyor mu rom olarak?

• quote:

Sabah 08:00'de %100 şarj ile aldığım telefon önceden saat 12:00 demeden %50 ye iniyordu. Batarya ve rom değişimi ile sorunum çözüldü. Bu konuda fazlası ile şikayet vardı. Diğer arkadaşlara faydalı olması amacı ile bende tecrübemi uygulamalı olarak paylaştım. USA Sürümünde gözle görülür stabilite mevcut. şuan saat 23:21. şarj %31. İsteyen deneyebilir farkı görür. Telefonun çok afaki bir bataryası zaten yok. elde olan ile yapılanlar bunlar. Yeni telefon üretmiyoruz sadece modifiye ediyoruz.

İmkansız gibi eleştiri yerine yapıcı çözümleriniz varsa yazınız bizlerde faydalanalım.

Alıntıları Göster
    Şarj sorunu bende var malesef UHL cihaz UL rom kurulabiliniyor mu? Sizin cihaz UL mi eski rom neydi

• muharrem55k kullanıcısına yanıt
    UHL Cihaz. ancak fark etmiyor. talimatlar hepsi için geçerli.
  • Arkadaşlar Hepsiburada sitesinde 750 liraya satılıyor, idareten bir telefon arıyorum. Size buna bu para verilir mi? Android 7 mi var en son ? Genel olarak memnun musunuz? Oyunla işim olmaz. Müzik vazgeçilmezimdir

Düzeltme: donanım haber ölücüsü olduğunu düşündüğüm birisi telefonu aldı sanırım
    Telefon şuan satışda değil :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yağsız Makarna -- 10 Ocak 2020; 16:11:28 >
  • one a9 orjinal batarya değişimini nerede yaptırabiliriz ? ya da orjinal batarya satın alabileceğimiz bi yer var mı?

• quote:

Telefonun şarjı az gitmeye başladı ise ve yazılımdan memnun değilseniz çözüm olarak batarya ve yazılım değiştirilmesi ile sorunu kalıcı olarak çözebilmeniz mümkün.

Güle güle kullanın.
    Selamlar, benim cihazım s off gözüküyor ith. Garantili almıştım Android 6 ve güncelleme almıyor, wipe ekranına geldiğimde locked yazıyor sanırım boatloader kilitli, daha once pek htc kullanmadım, bu rom u yüklemek için bir rehber varmı yardımcı olursanız sevinirim

• Benim cihaza hard reset attıktan sonra cihaz sürekli açılış ekranında kalmaya başladı.Android yazısı geliyor siyah ekrana düşüyor sürekli böyle tekrarlıyor,Telefoncuya götürdüm yazılım attım ama aynı şekilde diyor.Ana kartta sıkıntı olabilir cihazı açarsam masraflı olur vs dedi uzatmadım aldım teli ordan.Hard reset ekranını açınca telde hala s-on gözüküyor.Yazılım atabilmesi için s-off olması gerekmiyor mu?
  • Konu ölmüş ya bi hortlatayım dedim kullanan var mı hala. Anneme vermiştim ben o kullanıyor 4 yıllık. Düzgün bir batarya bulabilir miyim? Bir de en sorunsuz rom hangisi acaba? Stock 7 var içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: aziz istifa

Konu ölmüş ya bi hortlatayım dedim kullanan var mı hala. Anneme vermiştim ben o kullanıyor 4 yıllık. Düzgün bir batarya bulabilir miyim? Bir de en sorunsuz rom hangisi acaba? Stock 7 var içinde.

Batarya bulup deneyim yazabilirseniz iyi olur, cihaz sim kartsız beklemede şarj bitiren ender bir türden, android 7 daha iyi diye biliyorum ben yedek tel olarak tutuyorum kulaklık sesi hala efsane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moridosti -- 10 Aralık 2020; 13:43:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.