Şimdi Ara

Htc One A9 kullanicilari bakabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki gün önce teknosadan HTC one a9 cihazını almış bulunmaktayım fakat evde cihazı incelediğimde alt kısımda ekran ve kasa arasinda â4 kağıdı girecek şekilde boşluk var acaba bu tüm cihazlarda bulunabilir boşluk mu yoksa benim aldığım cihaz mi sorunlu konuya yardımcı olsun diye iki tane resim ekliyorum â9 sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum.
     Htc One A9 kullanicilari bakabilirmi ? Htc One A9 kullanicilari bakabilirmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gayet normal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz zor bulunur A9 kullanıcısı. Merakımı mazur görürsen bir şey sormak istiyorum, A9 fiyatına daha iyi donanımlı cihazlar varken, yeni cihazlar neredeyse çıkmak üzereyken, bu cihazı tercih etmenizde ki neden nedir? Tasarım olayına girmiyorum hiç, sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: FerristaN

gayet normal.

NEYE DAYANARAK GAYET NORMAL KAÇ TANE A9 İNCELEDİYSEM BİR TANESİNDE BİLE BU SORUN YOKTU
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

gayet normal.

NEYE DAYANARAK GAYET NORMAL KAÇ TANE A9 İNCELEDİYSEM BİR TANESİNDE BİLE BU SORUN YOKTU

Note 4,3 Sony Z3 çoğunda var. Kafaya takılcak birşey değil bu kullanıma hiçbir olumsuz etkisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Biraz zor bulunur A9 kullanıcısı. Merakımı mazur görürsen bir şey sormak istiyorum, A9 fiyatına daha iyi donanımlı cihazlar varken, yeni cihazlar neredeyse çıkmak üzereyken, bu cihazı tercih etmenizde ki neden nedir? Tasarım olayına girmiyorum hiç, sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz

merhaba,
    daha iyi donanımdan tam olarak kastınız nedir,
    2100tl civarı önerebileceğiniz başka telefonlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: audioslave

quote:

Biraz zor bulunur A9 kullanıcısı. Merakımı mazur görürsen bir şey sormak istiyorum, A9 fiyatına daha iyi donanımlı cihazlar varken, yeni cihazlar neredeyse çıkmak üzereyken, bu cihazı tercih etmenizde ki neden nedir? Tasarım olayına girmiyorum hiç, sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz

merhaba,
    daha iyi donanımdan tam olarak kastınız nedir,
    2100tl civarı önerebileceğiniz başka telefonlar var mı?

S6-G4-NOTE5-Z5 gibi cihazlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Az önce teknosada iki cihaza daha baktım onlarada vardı bu açıklık tam emin olmak için mediamarkta iki cihaz daha baktım aynı yerde olmasada onlardada bu açıklık mevcut kullanıma bi sorun teşkil etmiyor ama can sıkıcı biraz.HTC Türkiye'yi aradığımda ise ellerindeki test cihazlarinda böyle bi açıklık söz konusu olmadığını söylediler ve Cihazı servise gondermemi istediler yani nihai kararı servis verecek.

• quote:

Kesinlikle zevk meselesi tasarıma aşık oldum diyebilirim onun yanında harika resim çekmesi çok iyi ses çıkışı zerre kadar isisnmamasi ve su ana kullandığım akıllı cihazlar içinde en iyi pil süresi bu cihazda diyebilirim.Ama gel gelelim gözle bile farkedilmeyeck bu açıklık biraz soğuttu beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: ataata1985

quote:

Kesinlikle zevk meselesi tasarıma aşık oldum diyebilirim onun yanında harika resim çekmesi çok iyi ses çıkışı zerre kadar isisnmamasi ve su ana kullandığım akıllı cihazlar içinde en iyi pil süresi bu cihazda diyebilirim.Ama gel gelelim gözle bile farkedilmeyeck bu açıklık biraz soğuttu beni.

Alıntıları Göster
    öncelikle benim a9 dada böyle bir sorun yok..sonrada bu telefona laf söyleyip onlarca sorunu olan s6 gibi cihazları önerenlerede söyleyecek söz bulamıyorum..incredible s,one x,m7 ve m8 i sıra ile kullanan biri olarak a9 içinde mükemmel tasarım,mükemmel hız,parmak izi okuyucu,kamera,kulaklık sesi ile 10 numara telefon...hele m10 ve x9 da sanal tuşlar yerini kapasitif tuşlara bırakıyorki yemede yanında yat....bu arada o kadar söylememe rağmen s6 alan oğlum 1 aylık telefonu garantiye gönderiyor...sebep aşırı ısınma,,ekranın parmağı geç algılaması,bazı özelliklerin sensörler nedeni ile çalışmaması..mesela telefon defterinden açılan ismi tel i kulağına götürdüğünde araması gerekiyor..6-7 kez yapınca anca algılıyor....bende 1 aydır kullanıyorum..sıfır sorun ile....bu arada m8 de htc nin güncelleme gecikmesinden şikayet ediliyordu..htc o konudada android 6 güncellemesini erken ve temiz veren firmaların başında geldi..iyi günlerde kullan kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: gececi4337

öncelikle benim a9 dada böyle bir sorun yok..sonrada bu telefona laf söyleyip onlarca sorunu olan s6 gibi cihazları önerenlerede söyleyecek söz bulamıyorum..incredible s,one x,m7 ve m8 i sıra ile kullanan biri olarak a9 içinde mükemmel tasarım,mükemmel hız,parmak izi okuyucu,kamera,kulaklık sesi ile 10 numara telefon...hele m10 ve x9 da sanal tuşlar yerini kapasitif tuşlara bırakıyorki yemede yanında yat....bu arada o kadar söylememe rağmen s6 alan oğlum 1 aylık telefonu garantiye gönderiyor...sebep aşırı ısınma,,ekranın parmağı geç algılaması,bazı özelliklerin sensörler nedeni ile çalışmaması..mesela telefon defterinden açılan ismi tel i kulağına götürdüğünde araması gerekiyor..6-7 kez yapınca anca algılıyor....bende 1 aydır kullanıyorum..sıfır sorun ile....bu arada m8 de htc nin güncelleme gecikmesinden şikayet ediliyordu..htc o konudada android 6 güncellemesini erken ve temiz veren firmaların başında geldi..iyi günlerde kullan kardeşim

Hocam öncelikle teşekkür ederim siz hiç kağıtla denedinizmi alt ve üst kısmını yok diyor sunuz ama ben 10 â yakın cihaz inceleme fırsatı buldum iki gündür hepsinde var onun dışında gerçekten cihaz hayran biraktiriyor hele parmak izi okuyucunun cevap verme süresi mili saniye diyebilirim ama dediğim gibi bu açıklık az canimi sıktı diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataata1985 -- 21 Şubat 2016; 18:35:53 >

• quote:

quote:

Hocam öncelikle teşekkür ederim siz hiç kağıtla denedinizmi alt ve üst kısmını yok diyor sunuz ama ben 10 â yakın cihaz inceleme fırsatı buldum iki gündür hepsinde var onun dışında gerçekten cihaz hayran biraktiriyor hele parmak izi okuyucunun cevap verme süresi mili saniye diyebilirim ama dediğim gibi bu açıklık az canimi sıktı diyebilirim.

isteğin üzerine telefonun dört tarafındada denedim öyle bir şeye rastlamadım..eğer servise yollarsan ve bunu hata olarak görürlerse değiştirirler..m7 dede bu tür şikayetleri olanlar olmuştu..herhalde camı oturturken milimlik hatalar oluyor..sana kalmış..sorun ediyorsan şansını dene..tekrar iyi günlerde kullan dileği ile....

• quote:

quote:

quote:

isteğin üzerine telefonun dört tarafındada denedim öyle bir şeye rastlamadım..eğer servise yollarsan ve bunu hata olarak görürlerse değiştirirler..m7 dede bu tür şikayetleri olanlar olmuştu..herhalde camı oturturken milimlik hatalar oluyor..sana kalmış..sorun ediyorsan şansını dene..tekrar iyi günlerde kullan dileği ile....

Teşekkür ederim hocam aynı cevabı bana HTC Türkiye'de vermişti bu kasa açıklığı olayı iyice canımı sıkıyor Evet hatta bugün satmayı düşündüm ama yarın servise vermeyi kararlastirdim bu konuda teleservicemi yoksa kvk mi ona karar veremedim hangisi bu konuda daha iyidir acaba

• Bu kasa açıklığı mevzusu yıllardır tartışılır. Tüm Sony'lerde vardır bu. Samsung Note serisinde de keza oluyor. Telefonu servise vermeyin bence daha da mahvedip geri getirecekler sözkonusu kvk çünkü. İçeri toz ıvır zıvır kaçmıyorsa rahatsız olunacak bir durum değil bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu kasa açıklığı mevzusu yıllardır tartışılır. Tüm Sony'lerde vardır bu. Samsung Note serisinde de keza oluyor. Telefonu servise vermeyin bence daha da mahvedip geri getirecekler sözkonusu kvk çünkü. İçeri toz ıvır zıvır kaçmıyorsa rahatsız olunacak bir durum değil bence.

Mevzuda bu hocam açıp tamir etmelerini istiyorum ki ayıplı malı kabullensinler bende hemen tüketici heyetine basvurup paramı geri alayım ;) Aynı olay m8 de başıma geldi ölü pixelden yolladım ekranı değişti sağolsun kvk 6 ay kullandım sonrada paramı geri aldım

• quote:

quote:

Bu kasa açıklığı mevzusu yıllardır tartışılır. Tüm Sony'lerde vardır bu. Samsung Note serisinde de keza oluyor. Telefonu servise vermeyin bence daha da mahvedip geri getirecekler sözkonusu kvk çünkü. İçeri toz ıvır zıvır kaçmıyorsa rahatsız olunacak bir durum değil bence.

Mevzuda bu hocam açıp tamir etmelerini istiyorum ki ayıplı malı kabullensinler bende hemen tüketici heyetine basvurup paramı geri alayım ;) Aynı olay m8 de başıma geldi ölü pixelden yolladım ekranı değişti sağolsun kvk 6 ay kullandım sonrada paramı geri aldım

Hocam benim anlamadığım niye 2.5kyi bu cihaza veriyosunuz :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam benim anlamadığım niye 2.5kyi bu cihaza veriyosunuz :D

Aslında Türkiye'de Gerçekten garantili telefon almak artık bana çok saçma gelmeye başladı okadar para ver üstüne stres çek yurt dışı cihazlarda bile adamlar bir ay boyunca her türlü değişimi yapıyorlar şimdi servise yollicam cihazı korkum gayet normal diyip cihazı geri yollamalari

• ataata1985 A kullanıcısına yanıt
    O kisim ayri tabi samsung,sony ve htc cihazlar dist garantili alinmaz cunku servisleri cahil. Benim demek istedigim elinizdeki cihaz 2 veya 2.5kyi hakedecek özelliklere sahip degil nicin böyle bir tercih yaptiniz onu merak ediyorum

• quote:

O kisim ayri tabi samsung,sony ve htc cihazlar dist garantili alinmaz cunku servisleri cahil. Benim demek istedigim elinizdeki cihaz 2 veya 2.5kyi hakedecek özelliklere sahip degil nicin böyle bir tercih yaptiniz onu merak ediyorum

Benim merak ettiğim diğer marka telefonlar satış fiyatını hak ediyormu acaba..Mesela i Phone nasıl 3-4000 liralara telefon satıyor..Yada onlarca sorun ile boğusan Samsung note serisi hariç hangi telefonu..Ne bileyim..Sanki bu sorun tek HTC ile ilgili..Ben 1700 tlye aldım.Zaten 2500 gibi rakamlara hiç bir telefonu almam..Bugün hangi yeni telefon 1800 lerden daha ucuza çıkıyorki..özellikle HTC fiyat konusunda biraz abartılı..Ya kardeşim note edge gibi bir telefonu bile arkadaşım 2800 tlye aldı bir ay sonra 1800 lere düştü..Yani kısaca bu telefonu neden bu fiyata aldık sorusuna cevap..Siz nasıl o fiyata alınmaz telefonları aldınız ise bizde o sebeple aldık...beğendik..Telefonu çıkaran firmanın Android telefonların bir numarası olduğuna inandık ve aldık..bunca yıldır HTC kullanırım donma takılma gibi hiç bir sıkıntısı olmadı..es kaza bir iki ay Samsung s3 kullandım..telefondan nefret ettim... Neyse..Size telefonunuzla güzel günler dilerim..

• gececi4337 G kullanıcısına yanıt
    2500 vermediyseniz sorun yok zaten 1800e alınabilir. Samsung S2-S4 kullandım hiçbir sorun yaşamadım şahsen şuan ise 2000 liraya ABD'den 6S 64 Gb imin gelmesini bekliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.