Şimdi Ara

Htc one a9 rom yukleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Android 7 yüklü cihazimda ve 2 saatte fazla ekran süresi alamıyorum.Android sistemi en fazla pil tukenlerde 1. Sırada.Android 6 ya dönmek istiyorum internette aramadığım yer kalmadı birşey bulamadım lütfen bilen biri düzgünce bi rehber niteliğinde açıklayabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 25 dolar ödemek zorundamiyim başka yolu yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xhakan23

25 dolar ödemek zorundamiyim başka yolu yok mu ?

S-Off olmadan da downgrade yöntemi vardı fakat bilmiyorum hocam. Ben bugün itibariyle taiwan sürüm 6.0 yükledim bakalım nasıl olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

quote:

S-Off olmadan da downgrade yöntemi vardı fakat bilmiyorum hocam. Ben bugün itibariyle taiwan sürüm 6.0 yükledim bakalım nasıl olacak :)

Siz nasıl yükledinz hocam 25 dolar dediniz ya nasıl yaptiysaniz bende yapmak isterim vallaha bıktırdı ya

• selam arkadaşım nasıl yükledin bir anlatsanda bizde yüklesek
  • S-Off hocam benim telefon. Geçmek istediğiniz sürümün Ruu.zip dosyası ve firmware flashlamak yeterli oluyor. Yardımcı olabilirim kesin geçmeyi düşünenlere s-off işleminden sonraki süreç için. Öncesi zaten bootloader root işlemleri temel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu anda yapalım müsaitseniz ben telefonu s-off yapmaya çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: varolsahip

şu anda yapalım müsaitseniz ben telefonu s-off yapmaya çalışıyorum

Nasıl yapacaksınız hocam 25 dolar dedi arkadas

• Telefonu s-off yaptıktan sonra pek bir şey kalmıyor geriye açıkçası. İstediğiniz sürüme ait Ruu.zip dosyasını indirin Türkiye romundan devam edecekseniz 1.xx.401.xx olanlardan birini indirebilirsiniz.

İndirme linkleri burada:https://forum.xda-developers.com/one-a9/general/wip-ruu-htc-one-a9-t3240344

Bu dosyayı da indirin:https://drive.google.com/file/d/0BwIUp-1A21oTd1dOYWp1VU5IMTQ/view

• usta cihazı unlocked yaptım ama genede yazılımı yükleyemiyorum hata veriyor cd karttan atmaya çalıştım olmadı sizin verdiginiz programla yapmaya çalıştım oda hata verdi nerde yanlış yapıyorum acaba
  • varolsahip V kullanıcısına yanıt
    Cihazınızı unlocked yaptıktan sonra Twrp recovery yüklemelisiniz sonra rootlayıp s-off yapmalısınız. Sonrasında 6 sürümüne dönebilirsiniz veya istediğiniz romu kurabilirsiniz.
  • recovery dosyası var mı elinizde ben yüklemeye çalışıyorum cannot load recovery hatası veriyor devamlı birde bizde ses kısma ve power tuşuyal girince fassboot yazısı yok formlarda hep onu soyluyor
  • varolsahip V kullanıcısına yanıt
    Twrp son surum hatasiz calisiyor kullanabilirsiniz. Ses kisma ve power ile direk download modea girer hocam zaten.

• twrp kurdum ama telefon başlamıyor hata veriyor ekranda kırmızı bir yazı ve sonra twrp ekranı geliyor o dediginiz yazılımları indirdim ama ikiside hata veriyor yüklemiyor bu durumdan kurtulmamın bir yolu var mı
  • htc üzerine çalışan bir telefoncu bulabilirseniz java card veya daha gelişmiş formuyla 40-50 tl ye yaptırabilirsiniz. fiyatı artsada 25doları geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

quote:

taiwan rom dan memnun musunuz hocam bi değişiklik var mı pilin kullanım süresinde. 7 sürümüne yükselttiniz mi
  • Bir de hangi sürümden geçiş yaptınız
    Ben sd karta atıp yükleme yapıyorum.
    1.27.709.15 sürümünden yüklemek istediğimde

12 RU_ZIP_ERROR
    12 RU_ZIP_ERROR
    FAİL12 12 RU_ZIP_ERROR

hatası veriyor.

Bir önceki sürüm olan 1.10.709.5 dan mı geçiş yaptınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.