Şimdi Ara

HTC ONE ailesine Android 4.4.2 KitKat güncellemesi geliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Htc one kullanan arkadaslar bende htc one kullanıyordum sarj dolduktan sonra cekiyordum fisten hoopppp sarj 93 e 1 dakika icinde düşüyordu sizdede var mı böyle sorun birde cihaz soğuktan aşırı etkileniyordu en sonunda satıp iphone 5s gectim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zamanki gibi bana en son gelecek galiba

• şazenuş kullanıcısına yanıt
    108 sayısı gibi birçok Doğu dinleri ve gelenekleri, kutsal kabul edilir , Hinduizm , Budizm , Jainizm , Sihizm ve bağlı yoga ve dharma tabanlı uygulamalar.

HTC ' de Tayvan kökenli bir firma olduğu için bu uğurlu saydıkları rakamı 10:08 şeklinde saate dökmüştür arkadaşlar..

Diğer bir söyleme göre;

10:08'in kökeni analog saatten geliyormuş:
    Analog saat 10:08'e(ya da 10:02) ayarlanınca akrep ile yelkovanın oluşturduğu şekil "tick" işaretine ve gülümseyen ağza benziyormuş.Bu da müşterileri olumlu etkiliyormuş.
    Akrep ile yelkovan 10:08'de olunca hem simetrik bir görüntüye hem de rakamların kapatılmadığı bir pozisyona ulaşılıyormuş.
    Bir de saat logosu genelde 12'nin altında olduğu için akrep ile yelkovanın arasına bakan müşteri logoya dikkat ediyormuş.

Dijital saatte 10:08 oluşu ise hem analog saatteki 10:08 alışkanlığı hem de 12lik saat dilimlerinde en çok "digit"i(rakamları oluşturan çubuklar) yakması imiş.Bir nevi görselin tüm potansiyelini gösterme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_mero -- 3 Şubat 2014; 10:49:43 >

• dj_mero kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Kulaklikla muzik dinlerken muzige baslamadan once veya ses ayarlarinda tus sesleriniz aciksa derinden bi ses gelmeye basladi sanki radyonun cekme sesi gibi

• Flash player eklentisi kaldırılıyor mu

• güncellemeden sonra tel hızlandı,ramde daha fazla boş yer kaldı benim beklediğim kamera iyileştirmesi halen yok

• Guncellemeden önce alarm tel kapalıyken çalıyordu.Guncelleme sonrasında bu özellik kayboldu.

• hala gelmedi one
  • MGF DH kullanıcısına yanıt
  • htc one me yukledım 4.4 kitkat ama note 3 hala beklıyoruz

• Benim bu telefonum ikinci ilk kullandığım htc sense şimdi ise htc one kullanıyorum ve bir birbuçuk aydirda 4.4.2 sürümü kullanıyorum hiçbir tel .yok bildiğim kadarıyla htc alicaksin her konuda rahat edicek başka tanımam yenisini bekliyorum çıkar çıkmaz slicam

• Bana hala gelmedi cildircam

• Allah'ın izniyle bi HTC one sahibi olacağım....
  • Discovery e de bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam.Htc one mini kullaniyorum ve indirdiyim videolarin cogu kayb oluyor.lutfen yardim edin

• merhaba 4.4.2 güncellemeden sonra htc one üst barı çekemiyorum artık. çok sıkıntılı bir durum, yardım edebilecek olan var mı :( ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.