Şimdi Ara

htc one android 4.4.2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4.4.2 yukledim sonrasında bir guncelleme daha geldi. yazılım numarası 4.19.401.4 oldu. Bundan once ilk yazılım geldiginde sarj zor doluyor ve cabuk bitiyordu bunu gidermişler fakat, yatay olarak mesaj yazamıyorum kitleniyor. Ustune arama yaptıgımda hoporler direk acık geliyor. Normal ve hard reset attım sorunlar duzelmıyor en yakın zamanda servise gönderecegim telefonu guncellemesi 4.19 olan ve sorun yasamayan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade

4.4.2 yukledim sonrasında bir guncelleme daha geldi. yazılım numarası 4.19.401.4 oldu. Bundan once ilk yazılım geldiginde sarj zor doluyor ve cabuk bitiyordu bunu gidermişler fakat, yatay olarak mesaj yazamıyorum kitleniyor. Ustune arama yaptıgımda hoporler direk acık geliyor. Normal ve hard reset attım sorunlar duzelmıyor en yakın zamanda servise gönderecegim telefonu guncellemesi 4.19 olan ve sorun yasamayan varmı?

4.4.2 güncellemesinden sonra, alarm tel kapalıyken çalmıyor.Birde şebeke gidiyor.
  • Arkadaşlar telefonda yaklaşık 1 aydır görünen 4.4.2 güncellemesi dün birden kayboldu , ne yapabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme yk diyenler ayarlar
    Dan uygulamalara girsinorda google hizmetleri vqr orda ki veriyi sil deyin
    Sonra bidaha güncelleme arattırın

• Kardeş işe yaramadı

• Yardımcı olabilecek yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: borasargeb

Htc one root ettikten sonra güncelleştirmeleri alıyorum ama telefon yüklemiyor...

Ayrıca bootloader da "tamper" yazısı çıkıyor . yani oynanmış diyor, bir çok program denedim ama tamper reset yapamadım....

yeni rom da yükleyemiyorum , çözüm önerebilecek kimse .... ?????

telefonunuz s-off değildir, s-off olmadan tampered yazısı silinmiyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxxology

quote:

Orijinalden alıntı: borasargeb

Htc one root ettikten sonra güncelleştirmeleri alıyorum ama telefon yüklemiyor...

Ayrıca bootloader da "tamper" yazısı çıkıyor . yani oynanmış diyor, bir çok program denedim ama tamper reset yapamadım....

yeni rom da yükleyemiyorum , çözüm önerebilecek kimse .... ?????

telefonunuz s-off değildir, s-off olmadan tampered yazısı silinmiyor maalesef.

evet s-off yaptıktan sonra kaldırabildim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.