Şimdi Ara

htc one android 4.4.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 4.4.2 güncellemesini kuranlardan yorumlarını alabilir miyim ? özellikle şarjda bir artış var mı ? flash player desteği kalktı deniyor bu sıkıntı çıkarıyor mu ? Teşekkürler..

• Ben güncellemeyi kurdum, 4.3'e geçince bariz şekilde bataryam çabuk bitmeye başlamıştı, şuanda mobil veri paketim yok çok kullanamıyorum fakat bence biraz düzelmiş gibi şarj olayı. Bir de 4.3'te kilit ekranında kasmalar mevcuttu onun da iyileştirildiğini düşünüyorum. Flash player bir şey farketmedim. Onun dışında bir iki arayüzde küçük değişiklik var başka da bir fark yok gibi.
  • Bana kalirsa sarjda bariz bir gelisme var. Menu gecisleri cok daha iyi duruma gelmis. Antutu benchmarkta cihaz 4.3 de 26 binlerdeyken su anda 28 binleri gormekte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapper21

Bu mesaj silindi.
    arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim . peki sizce kurmalı mıyım ?
  • quote:

Arkadaslar rica etsem biriniz ayarlar menüsünün resmini koyabilir mi çok önemli benim için de lütfen

htc one android 4.4.2
     htc one android 4.4.2
     htc one android 4.4.2

• evomengo kullanıcısına yanıt
    wifi sıkıntısı var diyolar acaba böyle bi şeyle karşılaştın mı ?
  • Sühaaa S kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir sıkıntı wifi ile ilgili? Ben henüz karşılaşmadım öyle bir sorunla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Irun_Each_Team

quote:

Arkadaslar rica etsem biriniz ayarlar menüsünün resmini koyabilir mi çok önemli benim için de lütfen

htc one android 4.4.2
     htc one android 4.4.2
     htc one android 4.4.2

Çok teşekkürler korktuğum şey olmamış

Ha birde kilit ekranı fotoğrafıni değiştirebiliyor muyuz ?

Neden degistirilmesinki samsung e250 de bile degisiyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

htc one android 4.4.2
     htc one android 4.4.2
     htc one android 4.4.2

Çok teşekkürler korktuğum şey olmamış

Ha birde kilit ekranı fotoğrafıni değiştirebiliyor muyuz ?

Neden degistirilmesinki samsung e250 de bile degisiyo

Hocam yanlisiniz var galiba kilit ekranını başka ana menudeki resmi başka ayarlamaktam bahsediyorum.
    Bugün 4.4.2 yi kurdum gayet memnunum wifi veya mobil veri ile ilgili bir Sikinti yok

Ayri ayri ayarlanmiyo sanirim 4.3 tede yoktu oyle bisey

Wi-fi ağıni görüp bağlanmama sorunu olduğunu duydum da acaba sen de böyle bir sıkıntı var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sühaaa

Wi-fi ağıni görüp bağlanmama sorunu olduğunu duydum da acaba sen de böyle bir sıkıntı var mi
    bende kurdum ama wi-fi sorunu yok.Ancak bildirim sesi çalarken bir hışırtı oluyor.eskiden mesaj yazarken klavyede sorun çıkıyordu görünmeme gibi.ben çok bir fark göremedim.
    Ben öyle bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Şarj konusunda bence kesinlikle düzelme var mobil veri açmamama rağmen bu arada.
    Peki performansda belirgin bi artış var mı

Ben bir değişim gözleyemedim performansta, ama 4.3 te kilit ekranında bazı takılmalar mevcuttu ara sıra, sanki 4.4 te biraz daha stabil gibi geldi.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87468598&p=1#87468598

Mobilim linki duzenlersin

• Wifi sorunu olanlar wifi menüsünde wifi direct ismini htc one olarak degistirdiginde sorun çözülüyor arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion1903

Wifi sorunu olanlar wifi menüsünde wifi direct ismini htc one olarak degistirdiginde sorun çözülüyor arkadaşlar
    güncellemeden sonra şunları fark ettim. daha önce alarm tel kapalıyken çalıyordu şimdi çalmıyor.ayrıca klavye ara sıra görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

güncellemeden sonra şunları fark ettim. daha önce alarm tel kapalıyken çalıyordu şimdi çalmıyor.ayrıca klavye ara sıra görünmüyor.

Alıntıları Göster
    Htc one root ettikten sonra güncelleştirmeleri alıyorum ama telefon yüklemiyor...

Ayrıca bootloader da "tamper" yazısı çıkıyor . yani oynanmış diyor, bir çok program denedim ama tamper reset yapamadım....

yeni rom da yükleyemiyorum , çözüm önerebilecek kimse .... ?????

• quote:

Orijinalden alıntı: borasargeb

Htc one root ettikten sonra güncelleştirmeleri alıyorum ama telefon yüklemiyor...

Ayrıca bootloader da "tamper" yazısı çıkıyor . yani oynanmış diyor, bir çok program denedim ama tamper reset yapamadım....

yeni rom da yükleyemiyorum , çözüm önerebilecek kimse .... ?????

Alıntıları Göster
    Bende 4.4 kurdum. Youtube bir video da 5*6 menü dizlimi geldiğini görmüştüm. Ancak benim telde yok. Sizlerde nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeYLeR.

Bende 4.4 kurdum. Youtube bir video da 5*6 menü dizlimi geldiğini görmüştüm. Ancak benim telde yok. Sizlerde nasıl.

Alıntıları Göster
    arkadaslar acil destek lazım telefonumu almanyadan aldım... sabah yazılım guncellemeyı denetledım kıtkat 4.4.2 yazılım guncelemesı cıktı ındırıcektım sabah ama ısım cıktıgından yapamadım daha sonra hatırlat yaptım az once tekrar bılgı geldı yuklemek ıcın yukle dedım hata verdı ayarlar menusunden hakkında yazılım guncellestırmelerını denetleyın dedı yaptım ama sureklı telefonunuz için hiçbir guncelleme yok diyor mıllet taa 1 ay onceden gectı 4.4 de ben halen 4.3 teyım nasıl yapcam bırı bı yol gostersın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.