Şimdi Ara

HTC One artan problemler. Ben anlam veremedim bu işe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık bu telefonu servisin kafasına atma zamanı geldi gibi duruyor. An itibarı ile.

1. Yarım saat öncesine kadar hiç ölü pixel olmayan ekranda tam 5 ölü pixel oluştu
    2. Ekranın sol alt köşesi siyah olan görüntülerde gri bir hal alıyor
    3. BoomSound dedik aldık hoparlörler cızırtıdan ses veremiyor

4. Kamerada artık gündüz çekimlerinde bile renk kayması var . Gece olan pembelesmeden bahsetmiyorum bile
    5. Ana sayfa tusunun yan tarafında ışık geçiren bir aralık mevcut

Bu telefonu 1899 TL verip aldım bence bu kadar sorunu yaşamayı ne ben ne de yaşayan hiçbir arkadaş haketmiyor. Herkes One'larını alıp servise götürmeli firma bu suçu kabul etmek zorunda. telefonu iki ay önce aldım ve bir yıl içerisinde 4 farklı sorundan giderse değiştirmek zorundalar diye biliyorum sizce bir sorun çıkarırlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Arkadaşlar telefonun ahizesinden ses çok az geliyor özellikle disaridayken hiç duyamiyorum,böyle bir sorunla karşılaşan varmi
  • Telefonu düşürdünmü? o kadar çok hasar saydınki başına ürkütücü bir şey gelmiş gibi geldi bana.
    Keşke ss lerle konunu destekleseydin...
  • 5 tane ölü piksel durup dururken nasıl oluyor
  • Telefonu benim kadar titiz kullanan kişi çok azdır herhalde kasasında tek çizik bile yok o kadar söyleyeyım sana kamera harici SS alınacak problemler de değil ki SS atayım. Şunu ekleyeyim ölü pikselller 4.3 den sonra oluştu

• Cebinizde pantoldan sıkışıyor olabilir mi ekranı? Durduk yere ölü piksel olması garipmiş gerçekten.
  • Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum zaten pek cebimde durduğu da söylenemez. Yabancı forumlarda buna yüksek ppi değerinin sebep olduguyla ilgili şeyler gördüm mantıklı da geldi açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: mertilgin

Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum zaten pek cebimde durduğu da söylenemez. Yabancı forumlarda buna yüksek ppi değerinin sebep olduguyla ilgili şeyler gördüm mantıklı da geldi açıkçası

Keske almadan once yabanci forumlara baksaydiniz, bu sorunu yasamadan uzulmeyeceginiz bir telefon alabilirdiniz.

• Bunca problem bunca şikayetten sonra htc one alınmaz artık sanki. Yazık etmişler güzelim cihaza gördüğüm en güzel tasarımlı telefon.
  • Elektronik şans işi de bu kadarı fazla bence bir cihaz bu kadar hatalı olamaz. Ben hakkımı sonuna kadar arayacağım o kadar para verdik paramızla rezil olduk yok böyle rezillik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.