Temmuz ayından beri htc one kullanmaktayım. sıkıntım ne mi şarj arkadaşlar
akşam taktım zaten 3 saatde anca doluyor. 12 de çektim diyelim sabah 7 de kalktım da hiç ellememe rağmen tüm ayarlar minimumda şarj %84 ile uyanıyır. yani telefonun yerini bile değiştirmiyorum.
Sonra elime alıp havadurumu bir kaç gazete ve yola çıkış iş varış %70 sonra iş de iki kurcalama %50 sonra saat 11 de %20 belki görüyorum rezalet bence sabah şarjdan çekersem 7 de akşam 18 i zor getiriyor. eğer yatmadan gece çekersem öğleni çıkarmıyor bir gün hiç ellemedim uçak modunda rezalete bak 1 günü zor çıkardı. neyse zaten %15 altını 6000 motor araba ile sanki dip gaz gider gibi benzin yakması gibi %14-12-10-9-4- ve kapanış daha %1 i göremedim % 10 dan sonra kullanırsam şak diye kapanıyor. eğer kullanmazsam 20 dakka içerisinde kendi kapanıyor tabi aradaki yüzdeleri göre biliyorum. HTC online ile bağlantıya geçtim. *#*#3424*#*# batarya testi yap dediler şimdi yapıyorum. ama ne olcak yapınca onuda bilmiyorum htc ye sordum diyelim yaptık ne olacak adamlar da bilmiyor sanırım. bu testen anlayan varmıdır? sorum bu arkadaşlar yoksa cihazı servise göndermek istemiyorum malum verince seneye anca alırız...