Şimdi Ara

Htc one cihaz aldım fakat (konuya gelin pls)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün cihazı aldım biraz kurcaladıktan sonra arkadaşıma verdim bişiler yapmış çok değiişik geldi ve bende telefonu sıfırladım ayarlardan bu seferde bazı şeyler ingilizce oldu mesela ortam klasörü madia oldu bunlar bii sıkıntılardan ses azaltma ve guc tusuyla fabrika ayarlarına döndürdüm bu fabrika ayarları cihazı ilk açtıgım gibi değilmi yani imei numarısı fln duruyormu gerçi ben imei fln hiç girmedim direk aldım kullandım pek bir bilgim yok bu konulara dair bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

birde bu cihaza oyun fln nerden ındırebilirim google play storeye fln girdigimde uyelik fln istiyor eski android gibi değil eskiden giriyodum takılıyodum androidde bunda androidle alakalı bişey göremedim snaırım google play storedir oda bu şekilde yani apk dosyası fln indir dediler cihazda yokmu acaba birde indirsem sorun olurmu nedir ne değildir hiç bilmiyorum konum durumu var bide konumu belirlemiyor bu cihaz güncelle diyorum belirlenemedi diyor neden olabilir acaba havadurumu vb alamıyorum suan teldeki hat turkcell ve kntr fln yok faturalıda değil butun bunların bu durumla bir alakası varmıdır?

not: abi bu konuya cevap vercek adamları baş üstünde tutmak lazım şimdiden teşekkürler iyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.