Şimdi Ara

HTC One daha fazla güncelleme almayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam 2 sene güncelleme vermiş olacak gayet iyi bence. çoğu firma bunu bile yapmıyor. bir sene içinde bırakanlar da var güncelleme vermeyi.

• Fiyatlardan bi haber olanlar,,,

HTC one m7 çıkış fiyatı 1900 tl, 2800 tl yazanlar art niyetli olduğunuz buradan belli zaten.m7 halen en iyi 5 tel arasındadır.

• Adamlar 2 sene güncelleme vermiş öpüpte başınıza koyun.Telefonun garantiside bitmiş oluyor git değişik romlar dene rootla telefonu.

• Android cihaz için oldukça iyi hala piyasaya 5.0 güncellemesi ile çıkmayan telefonlar var mesela Lenovo ülkemize geldi hala 4.4 Galaxy A5 diye telefon çıktı 4.4 ile çıktı Note 4'den önce Android 5.0 aldı HTC'nin yeni çıkan orta seviye telefonlarından önce 5.0 aldı ve hala iPhone 6'nin Galaxy S6 nın yapıpta bunun (64 bit hariç) yapamayacağı şey yoktur.

• android 5i almış işte daha ne olsun
  • iPhone 4s ekim 2011de çıktı.Çift çekirdek 1.0 ghz 512 mb ramli bir cihaz. Şu an hala güncelleme alıyor.
    Htc One mart 2013te çıktı. 4 çekirdek 1.7 ghz 2 gb ramli cihaz. Daha m9 piyasaya sürülmeden desteği kestik diyor. Ki android 5.1in 15.000 e yakın küçük bugu düzelttiği söylenmişken.
    Kötü denen samsung 2012 eylülde çıkmış note2ye 5 güncellemesi verecek. Yani htc one samsungun kendisinden 6 ay önce çıkardığı telefonla aynı sürüme sahip olacak ve htc daha iyi olacak. Nasıl bir mantık bu?
    Şimdi bu durumu bir de htc iyi güncelleme verdi diyerek savunanlar var ben daha bir şey demiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desteği kesmesi tamamen kötü bir kere en önemli güncelleme 5.1 olanı 5 vermesi bir şeyi değiştirmez. 2 yıl olması önemli değil kaldıki samsung Note 2 bile 5 güncellemesi ni vericek ayrıca 2.5 yıla yakın bir zaman geçmiş ve Lg desen GPro serisinide öyle yapıyor.

Bence bu kötü haber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır güncelleme almış tamam hiç yoktan iyidir ama lolipop'un en büyük sorunu memory leak fix(5.1 ile tam olarak düzeltilmedi) için 5.1.1 konuşuluyorken 5.0.2 lolipop sürümüne sahip bütün telefonların firmalar tarafından 5.1.1'e geçirilmesi gerek bence..

• sacmaligin daniskasi.simdi m8 gibi bir cihaz seneye daha guncelleme alamayacak bu durumda.saka gibi gercekten:-).gidin iphone alin demis adam resmen:-)

• 5.1 verip veda etseydi iyi olurdu.
  • Arkadaşımda var M7 ve 5.0 da çoklu görev pencerisinde acayip bi kasılma oluyor. Telefonu bu şekilde bırakmaları yanlış bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

2 yıl için 2800 lira vermek?

2 yıl sonra telefonun kullanılmaz hale gelmiyor, 2800 TL veya her neyse, o parayı gelecek guncellemelere vermiyorsun..

Ben o kadar para veriyorsam 2 yıl sonra unutulacak, destek verilmeyecek bir cihaza vermem. Bir windows dizüstü alsanız 8-10 yıl güncelleniyor. Yani donanımı ölene kadar. IOS cihaz alsanız yine 4 yıl oldu ve artık donanımı öldü cihazın. Ama 2 yıl sonra bu cihazların donanımı hala çok güçlü oldukları halde güncelleme vermeyecekler. Bu da güvenlik açıkları, hatalar ve güncel teknolojilerden uzak kalmak demek. Yani 2 yıllığına 2800 lira vermek komik olurdu. "Üst" seviye telefonların en az 4 yıl güncelleme alması gerekir. Yoksa niye "üst" seviye diye onca para verelimki? Siz neden bu kadar para vermemize rağmen bunu normal karşılıyorsunuzki? Bir de m8 m7 hala satılıyor. Adam ilk gün almak zorunda değil. Sen adama telefonu sattın ve bikaç ay sonra güncelleme bitti mi diyeceksin? Son cihaz satıldıktan sonra 2 yıl daha sürmeli güncelleme. Giriş seviyesi ucuz cihaz olsa tamam bi yerde ucuz aldık ekmek köfte diyeceğiz ama dizüstü parasını 150 gramlık alete veriyoruz. Şimdi adam bu sitelerden telefonu alacak ve son güncellemesini yapıp kullanacak öyle mi? Sizce mantıklı mı bu şimdi?

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-htc-one-fiyati,965377.html

Donanımı zaten üç senede öldürüyorlar yazılımla merak etme sen.

Bugün soket 775 pentium işlemci ile nette bile gezemiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

quote:

quote:

2 yıl sonra telefonun kullanılmaz hale gelmiyor, 2800 TL veya her neyse, o parayı gelecek guncellemelere vermiyorsun..

Ben o kadar para veriyorsam 2 yıl sonra unutulacak, destek verilmeyecek bir cihaza vermem. Bir windows dizüstü alsanız 8-10 yıl güncelleniyor. Yani donanımı ölene kadar. IOS cihaz alsanız yine 4 yıl oldu ve artık donanımı öldü cihazın. Ama 2 yıl sonra bu cihazların donanımı hala çok güçlü oldukları halde güncelleme vermeyecekler. Bu da güvenlik açıkları, hatalar ve güncel teknolojilerden uzak kalmak demek. Yani 2 yıllığına 2800 lira vermek komik olurdu. "Üst" seviye telefonların en az 4 yıl güncelleme alması gerekir. Yoksa niye "üst" seviye diye onca para verelimki? Siz neden bu kadar para vermemize rağmen bunu normal karşılıyorsunuzki? Bir de m8 m7 hala satılıyor. Adam ilk gün almak zorunda değil. Sen adama telefonu sattın ve bikaç ay sonra güncelleme bitti mi diyeceksin? Son cihaz satıldıktan sonra 2 yıl daha sürmeli güncelleme. Giriş seviyesi ucuz cihaz olsa tamam bi yerde ucuz aldık ekmek köfte diyeceğiz ama dizüstü parasını 150 gramlık alete veriyoruz. Şimdi adam bu sitelerden telefonu alacak ve son güncellemesini yapıp kullanacak öyle mi? Sizce mantıklı mı bu şimdi?

Benim p8700 işlemcili full hd ips ekranlı dell studio xps 1640 dizüstüm hala canavar gibi ve her hafta güncelleniyor. Aldığımda vista vardı. Sonra 7 çıkınca amerikadan dvd olarak windows 7 yolladılar. İstersem windows 10 da kurarım. 4 yaşını devirdi. Ssd taktım bi 4 sene daha rahat gider. 4 gb ram vardı aldığımda ve hala geçerli bir miktar. Ama telefonda bu olay çok saçma. Çünkü 5.1 işletim sistemine sahip 512 ramli telefon illaki çıkacak. En kötü 1 gb olur yani. Ama 1-2 gb ramli telefonlara güncelleme vermemenin bahanesi filan yok. Veren veriyor bkz. microsoft, apple.

• nexus 4 sahibiyim haberi uzaktan tebessüm ederek okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: time58

Android pişmanlıktır!!!(Yaklaşık 2 yıldır htc one kullanıyorum)GPE versiyonu güncelleme alıpta bana vermiyorsa, artık yeni ürünümü al diyor.Bu mu müsteri memnuniyeti, bu mu android işletim sisteminin güzelliği(?)

Sanırım iphone 5 in ios 8 ile ne hale geldiğini bilmiyorsunuz? Öyle güncelleme vereceğine hiç vermesin daha iyi iki yıl önce 2bin tl ye alınan cihaz şimdi ne hale geldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

quote:

quote:

Benim p8700 işlemcili full hd ips ekranlı dell studio xps 1640 dizüstüm hala canavar gibi ve her hafta güncelleniyor. Aldığımda vista vardı. Sonra 7 çıkınca amerikadan dvd olarak windows 7 yolladılar. İstersem windows 10 da kurarım. 4 yaşını devirdi. Ssd taktım bi 4 sene daha rahat gider. 4 gb ram vardı aldığımda ve hala geçerli bir miktar. Ama telefonda bu olay çok saçma. Çünkü 5.1 işletim sistemine sahip 512 ramli telefon illaki çıkacak. En kötü 1 gb olur yani. Ama 1-2 gb ramli telefonlara güncelleme vermemenin bahanesi filan yok. Veren veriyor bkz. microsoft, apple.

O üreticinin sorunu ona bir şey diyemem.

• Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benimle aynı zamanda iphone 5 aldı ben ekranı küçük diye tercih etmemiştim. Ve yaklaşık iki yıldır iphone da çok iyi biliyorum sadece ios 8 in ilk sürümünde problem vardı ve 8.1.3 ile hiçbir sorun kalmadı. Hiç bir zaman güncelleme beklemedi, tüm dünya aynı anda aldı iphone güncellemelerdeki sorunu düzeltmek için güncelleme veriyor. Oysa Android 5.1 daha çok hata düzeltmesi olmasına rağmen htc güncelleme vermiyor, gerçi veriyorum desede 4 aydan önce vermezdi de hiç vermemesinden daha iyi idi. Yine diyorum Android pişmanlıktır!!!

• Kullanıcılar artık 1.5-2 yıl güncelleme desteği verilmesini normal görür hale gelmiş. Üreticilerin de işine geliyor bu tabii.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Bi kere bu cihaz 2800 den piyasaya cıkmadı bu nasıl bir sallamasyondur? Kız arkadasım 1899 a aldı faturası duruyor hala. Ki artık garanti kapsamından cıktı. Git istedigin Romu kur. 10 yasında ki cocuk bile 5 dakka da rom atabiliyorken garanti dısı kalmıs bir Cihaz için bu tantana neden?

• Birincisi bu cihaz Türkiye pazarına 2 Mayıs 2013 se girdi garanti süresi dolmuş olamaz, ki ben ilk alanlardanim ve etiket fiyatı 1999₺ idi ikinci olarak bu parayı veren herkes karşılığını istiyor... sen şirketin elemanimisin ki onların savunucusu olmuşsun, ben ROOT ve rom ile uğraşmak istemiyorum mecbur değilim, ve 2 yıla yakın custom rom kullandığım başka bir Android cihazım vardı ve çoğu yerde beni yarı yolda koydu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.