Şimdi Ara

HTC One daha fazla güncelleme almayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC One daha fazla güncelleme almayacak 

HTC'nin 2013 yılında çıkardığı HTC One modeli için Genel müdür yardımcısı Mo Versi Twitter üzerinden bir soruyu Android 5.1 güncellemesi ile ilgili soruyu yanıtlarken modelin güncellemeyi almayacağını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Android 5.0 güncellemesine kavuşan HTC One (M7) için macera burada tamamlanacak gibi gözüküyor. Ancak cihazın Google Play Edition sürümü için Android 5.1 güncellemesinin Nisan başında geleceği de belirtildi.

2013 Mart ayında çıkan One piyasada iki yılı devirmiş durumda ancak modelin güncelleme geçmişine bakarsak başarılı olduğu söylenebilir . İlk çıkışını Android 4.1.2 sürümü ile gerçekleştiren cihaz daha sonra sırasıyla Android 4.2.2, Android 4.3 , Android 4.4.2, 4.4.3 ve Android 5.0 güncellemelerini alarak karnesini başarılı şekilde dolduruyor. Ancak buna rağmen telefonun hala orta segmente taş çıkaracak nitelikte donanıma sahip olması da yazılım gelmemesi konusunda üzüntü yaratan bir nokta.

Ayrıca HTC'nin güncelleme desteğini 2 yıl olarak belirlediği de iddialar arasında. İddialar doğruysa M8 modelinin de güncellemeler için bir yıllık ömrü kalmış olacak.

• arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım.yatıp kalkıp teşekkür ediyorum.yaklaşık iki yıldır kullanıyorum, değil takılma donma, en ufak bir yavaşlama dahi olmadı.

• Ah be HTC, bir sene daha güncelleme versen seni piyasadaki bütün telefonların önüne geçirecek bir algı oluşturabilirdin.

• Canı sağolsun. Zaten alsa bile çok geç olurdu. Önünde şuan iki amiral gemisi var onlarin alıp sıranın m7 gelmesi çok uzun süsürerecekti bide sorunlu oldumu güncelleme uğraş dur. Ama sense 7 yi görmek isteriz

• 2 yıllık bir güncelleme desteği gayet yeterli bence. Google bile artık güncelleme desteğini 1,5 yıla düşürecek.

• 2 yıl için 2800 lira vermek?

• Android pişmanlıktır!!!(Yaklaşık 2 yıldır htc one kullanıyorum)GPE versiyonu güncelleme alıpta bana vermiyorsa, artık yeni ürünümü al diyor.Bu mu müsteri memnuniyeti, bu mu android işletim sisteminin güzelliği(?)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu an 5.02 ve sense 7 kullanıyorum,rootlayın rahat edin.nisanda 5.1 ve sense 7 ye güncel lenecek m7, m8 hatta m9 dan önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmuratti -- 20 Mart 2015; 9:22:50 >
  • saçmalıktan başka birşey değil. üstelik 5.1 güncellemesi önemli hata düzeltmeleri içerirken htc'nin bunu vermeyecek olması...

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

2 yıl için 2800 lira vermek?

2 yıl sonra telefonun kullanılmaz hale gelmiyor, 2800 TL veya her neyse, o parayı gelecek guncellemelere vermiyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 20 Mart 2015; 9:21:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden?

• adamlar 2 yıl boyunca sayısız güncelleme verdi samsung gibi her güncellemede batırmadı cihazı. 2 yıldan sonra zaten yasal olarak telefondan destek çekme hakları var. bu saatten sonra telefonunuzun keyfini çıkarıp root ile farklı yazılım deneyimlerini güncel sürümlerle yaşayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

2 yıl sonra telefonun kullanılmaz hale gelmiyor, 2800 TL veya her neyse, o parayı gelecek guncellemelere vermiyorsun..

Ben o kadar para veriyorsam 2 yıl sonra unutulacak, destek verilmeyecek bir cihaza vermem. Bir windows dizüstü alsanız 8-10 yıl güncelleniyor. Yani donanımı ölene kadar. IOS cihaz alsanız yine 4 yıl oldu ve artık donanımı öldü cihazın. Ama 2 yıl sonra bu cihazların donanımı hala çok güçlü oldukları halde güncelleme vermeyecekler. Bu da güvenlik açıkları, hatalar ve güncel teknolojilerden uzak kalmak demek. Yani 2 yıllığına 2800 lira vermek komik olurdu. "Üst" seviye telefonların en az 4 yıl güncelleme alması gerekir. Yoksa niye "üst" seviye diye onca para verelimki? Siz neden bu kadar para vermemize rağmen bunu normal karşılıyorsunuzki? Bir de m8 m7 hala satılıyor. Adam ilk gün almak zorunda değil. Sen adama telefonu sattın ve bikaç ay sonra güncelleme bitti mi diyeceksin? Son cihaz satıldıktan sonra 2 yıl daha sürmeli güncelleme. Giriş seviyesi ucuz cihaz olsa tamam bi yerde ucuz aldık ekmek köfte diyeceğiz ama dizüstü parasını 150 gramlık alete veriyoruz. Şimdi adam bu sitelerden telefonu alacak ve son güncellemesini yapıp kullanacak öyle mi? Sizce mantıklı mı bu şimdi?

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-htc-one-fiyati,965377.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 20 Mart 2015; 10:06:49 >

• ben asla htc almam cünkü 5.0 i veriyon 5.1 de niye döneklik yapiyon cünkü 5.1 tamamen performans artirici ve hata düzelten bir güncelleme htc nah satarsin bundan sonra telefon

• Sonr da zarar ettim der ! HTC ONE alacak para yok ! ama ona bile güncelleme veremiyor ! 5.1 İçin hangi donanım uyumsuzmuş ki !?

• Bir dünya güncelleme aldı daha fazla almaması cok normal. Kendi cihazım basta olmak üzere birçok yeni cihaz daha 5.0 ı almamısken one aldı htc iyi iş cıkardı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

Ben o kadar para veriyorsam 2 yıl sonra unutulacak, destek verilmeyecek bir cihaza vermem. Bir windows dizüstü alsanız 8-10 yıl güncelleniyor. Yani donanımı ölene kadar. IOS cihaz alsanız yine 4 yıl oldu ve artık donanımı öldü cihazın. Ama 2 yıl sonra bu cihazların donanımı hala çok güçlü oldukları halde güncelleme vermeyecekler. Bu da güvenlik açıkları, hatalar ve güncel teknolojilerden uzak kalmak demek. Yani 2 yıllığına 2800 lira vermek komik olurdu. "Üst" seviye telefonların en az 4 yıl güncelleme alması gerekir. Yoksa niye "üst" seviye diye onca para verelimki? Siz neden bu kadar para vermemize rağmen bunu normal karşılıyorsunuzki? Bir de m8 m7 hala satılıyor. Adam ilk gün almak zorunda değil. Sen adama telefonu sattın ve bikaç ay sonra güncelleme bitti mi diyeceksin? Son cihaz satıldıktan sonra 2 yıl daha sürmeli güncelleme. Giriş seviyesi ucuz cihaz olsa tamam bi yerde ucuz aldık ekmek köfte diyeceğiz ama dizüstü parasını 150 gramlık alete veriyoruz. Şimdi adam bu sitelerden telefonu alacak ve son güncellemesini yapıp kullanacak öyle mi? Sizce mantıklı mı bu şimdi?

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-htc-one-fiyati,965377.html

Yorumunuza genel olarak katılsam da, güvenlik açıları ve hatalar konusunda söylediğiniz doğru değil. Cihaz 5.1'i almayacak demek tamamen desteği kestik demek değil. Sorun ve açıklar için belli bir süre daha güncelleme yayınlanacaktır (tabi bu Htc'ye kalmış)

• Bir de microsofta laf ediyoruz lumia 820 920 çıkalı ne zaman oldu adamlar windows 10 alacak
  • Lumia 520 kaç yılık telefon hala güncelleme alıyor. Android kanadında güncelleme büyük sıkıntı maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter sanki 5.0'i aldı ne oldu.Bence bunun yerine htc kendisi arayüzünde bir takım yenilikler yapmalı özellik yoksunu sıkıcı bir arayüze sahip.Hayır neden bu kadar övülüyor hiç anlamadım.Stabil deniliyor butterfly s ile azda olsa ufak sıkıntılar yaşadım mate 7 ve z2 kullanırken bunları yaşamadım üstelik sense'den daha iyi arayüzler özellik olarak...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.