Şimdi Ara

Htc One Double dip hard shell kılıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• kargo ile 61 liraya aldığım ürünün 59.9a satıldığını öğrenmek eve çok komik oldu benim için 18 poundluk orjinal ürünün an itibarı ile 3,34418848 merkez bankası kuru ile 60.20 kuruşa gelmeside tuhaf tabi hepsi burada kadar büyük olamayız.12 dolarlık birebir çakmalarıda 100 liraya satanları gördük biz.Neyse profilimdeki yorumlar sitede yer alıyor güvenen isteyen alır ve bende teşekkürümü sunarım.
  • hepsiburada.comdan aldım bir tane burda 90 tl ye satanlara kapak olsun
  • onboardx O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Konuyu görünce 3-5 kelam etmek istedim :)

HTC Firmasına ait ORİJİNAL Aksesuar ürünlerini 2013 yılının başından beri yurt dışından getirip yakebilisim.com, gittigidiyor, sanalpazar ve n11.com üzerinden satmaktayız.(Bu ürün TÜRKİYE pazarına GittiGidiyor ve yakebilisim.com olmak üzere bizimle girmiştir.)

Biz ürünlerimizi İngiltere nin en büyük perakende firmalarından olan ve aynı zamanda HTC nin çözüm ortağı pozisyonundaki clove.co.uk ile anlaşmamız çerçevesinde onlardan temin ediyoruz zira HTC nin kendisinden Türkiye ye ürün getirmek imkansıza yakın durumdadır.

hepsiburada . com büyük firmadır diye düşünüp, taklit ürün satmaz mantığı yanlış olabilir.Zira dikkat ederseniz telif hakkı ile alakalı olarak orijinal ürün adlarını kullanmıyor.Kendi verdiği adları kullanmaktadır, oysa ki Spigen ürünlerinin tamamında kendi adları ile satış yapmaktadır.

Bu arada ürün yakebilisim.com da 75.-TL

Sevgi ile Kalın..

• onboard asıl kapağı sanki sana yake bilişim benim yerime yaptı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.