Şimdi Ara

HTC ONE E8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea'dan 83 TL*24 Ay tarifeye ek seçenekle almayı düşünüyorum.
    Telefonda güncelleme desteğine ve kullanıcı birliğine önem veririm.Bana uzun yıllar(en az 2 yıl) kullanırım gibi geliyor. Bu süreçte ve bu süreçten sonra rom/root işleri önemli benim için. Kullanıcı sayısı artarsa bu konuda da sıkıntı çekmem diye düşünüyorum.
    Şimdi ilk sorum şu : Sizce bu şekilde tarifeye ek almak mantıklı mı ?
    İkinci sorum : Telefonun geleceği hakkında(güncelleme ve kullanıcı hareketliliği) ne düşünüyorsunuz ?

Fikirleriniz önemli. Burada istişare edelim ki bir karara varayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.499 TL'ye dusuyor arada Teknosa'da 2000 TL para vermek pek mantikli gelmedi acikcasi. 24 * 83 = 1.992 TL

N11 gibi sitelerden cek, puan vs baya bir asagi dusuyor cihazin ki maliyetini daha da asagi cekebilirsiniz.

• danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı orada hocam zaten. Nakit gücüm yok şu sıralar. O yüzden bu yola başvurdum. Taksitle alabileceğim bir yer olsa daha mantıklı ama tarifeye ek seçenekten başka şans yok gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinandh

Sıkıntı orada hocam zaten. Nakit gücüm yok şu sıralar. O yüzden bu yola başvurdum. Taksitle alabileceğim bir yer olsa daha mantıklı ama tarifeye ek seçenekten başka şans yok gibi duruyor.

Kredi cekseniz daha ucuza mal olur. Finansbank enpara var ise kolay yoldan halledebilirsiniz.

Kredi işi sıkıntılı olabilir üniversite öğrencisi adamım
    Ama yine de araştırma yaparım.
    Asıl merak ettiğim telefonun belirli bir kullanıcı topluluğuna ulaşıp ulaşmayacağı ayrıca güncelleme konusu. Belirtmiştim yukarıda

Ayrıca kredinin bir sıkıntılı tarafı var. Mecburen sigorta başlangıcı olacağı için aldığım devlet kredisi kesilir

• Telefonun öyle çok çok fazla kullanıcı sayısına ulaşacağını çok düşünmüyorum çünkü htc telefonu sessiz sedasız sürdü piyasaya ama gerçekten çok güzel iyi bi telefon güncelleme konusunda ümitliyim cihaz için çünkü sağlam bi donanım ama belli de olmaz tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukankaraa

Telefonun öyle çok çok fazla kullanıcı sayısına ulaşacağını çok düşünmüyorum çünkü htc telefonu sessiz sedasız sürdü piyasaya ama gerçekten çok güzel iyi bi telefon güncelleme konusunda ümitliyim cihaz için çünkü sağlam bi donanım ama belli de olmaz tabi

Her yerde telefonun avrupada satış patlaması yaptığı yazıyor. Dediğin gibi Türkiye piyasasına sessiz sedasız girdi. En büyük çekincem de bu ya zaten kullanıcı yoksa destek de olmuyor.

Şu an kullandığım Dark Evo X5'te de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.Çok küçük bir kullanıcı topluluğuna sahip

• Ben kullanıyorum... hatta kullanıcılar kulübü başlığını da açmıştım...
    HTC ONE (E8) KULLANICILAR KULÜBÜ

ama telefon hem yeni hem de türkiye de hakikaten duyurulmadı resmen firma tarafından... avrupa'da satış rekorları kırdığını ben de okumuştum, zaten kendi kıstaslarıma göre alınabilecek en mantıklı telefon olduğunu düşündüğüm için, m8 in kapısından dönerek e8 aldım... Android 5.0 lollipop güncellemesini şubatta alacağı açıklandı, sonrasını tüm cihazlar için kestirmek zor...
  • Bende m8 ev arkadasimda e8 var adam aldigina pisman. Yan yana koyunca e8 oyuncak gibi duruyor. M9 cikacak yakinda m8 200 tl falan duser daha.

• Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    Hocam pişmanlığı sadece görüntüsü mü yoksa başka sorunlar mı var?

• quote:

htc m8 bana tek telefon hissini yasatan cihaz. iphone 6 , z2 , s5 , ve g3 sahibi arkadaslarimdan odunc aldim telefonlarini hicbirisi m8 kadar rahatlik hissi vermiyor. hani m8 arabalarin audi si , mercedes i gibi diyeyim sana. sadace sahip olmak bile tatmin ediyor adami. e8 oyuncak gibi goruntusu var . Ayrica duo kamera yok ki m8 in kamera avantaji o. kamerasi kaliteli cekimler yapmiyor ama duo kameranin eklentileri mukemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

quote:

htc m8 bana tek telefon hissini yasatan cihaz. iphone 6 , z2 , s5 , ve g3 sahibi arkadaslarimdan odunc aldim telefonlarini hicbirisi m8 kadar rahatlik hissi vermiyor. hani m8 arabalarin audi si , mercedes i gibi diyeyim sana. sadace sahip olmak bile tatmin ediyor adami. e8 oyuncak gibi goruntusu var . Ayrica duo kamera yok ki m8 in kamera avantaji o. kamerasi kaliteli cekimler yapmiyor ama duo kameranin eklentileri mukemmel.

Aslında haklısınız arkadaşımda var ben de bir gün boyunca sabahtan akşama kullandım m8 mükemmel cihaz.
    M8 den daha iyi tonla cihaz var sayabilirim oneplus one, mi4 vs gibi fakat bu cihazlar ülkemizde yok. Bu yüzden ülkemizde bulunan en iyi android cihazın m8 olduğuna inanıyorum ki bence haklıyım da.
    Yalnız m8'in kamerası bana göre berbat. HTC ultrapixelin hata olduğunu anladı. Görüntüyü yaklaştırınca resmen çamura dönüyor, çözünürlük yok denecek kadar az. Bu yüzden de yeni çıkardığı HTC desire Eye'da 13 mp arka ve ön kamera kullanmışlar. M9 da aynı olacak yani ultrapixel kullanılmayacak.

Diyeceğim o ki m8 bence o parayı ''kamera yönünden'' hak etmiyor fakat E8 için kesinlikle değer. E8 in görüntüsü konusunda haklısınız diyebilirim

• quote:

quote:

quote:

Aslında haklısınız arkadaşımda var ben de bir gün boyunca sabahtan akşama kullandım m8 mükemmel cihaz.
    M8 den daha iyi tonla cihaz var sayabilirim oneplus one, mi4 vs gibi fakat bu cihazlar ülkemizde yok. Bu yüzden ülkemizde bulunan en iyi android cihazın m8 olduğuna inanıyorum ki bence haklıyım da.
    Yalnız m8'in kamerası bana göre berbat. HTC ultrapixelin hata olduğunu anladı. Görüntüyü yaklaştırınca resmen çamura dönüyor, çözünürlük yok denecek kadar az. Bu yüzden de yeni çıkardığı HTC desire Eye'da 13 mp arka ve ön kamera kullanmışlar. M9 da aynı olacak yani ultrapixel kullanılmayacak.

Diyeceğim o ki m8 bence o parayı ''kamera yönünden'' hak etmiyor fakat E8 için kesinlikle değer. E8 in görüntüsü konusunda haklısınız diyebilirim

tabikide orasi oyle. ben m8 e8 kamera karsilastirmasi yaptim. m8 in kamerasi piyasadaki telefonlarin kameralarindan geride fakat ben sadece 1-2 selfie cekip koyan adamim kamerayi kullanmam dogru duzgun o yuzden bilerek aldim. memnunum da.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tabikide orasi oyle. ben m8 e8 kamera karsilastirmasi yaptim. m8 in kamerasi piyasadaki telefonlarin kameralarindan geride fakat ben sadece 1-2 selfie cekip koyan adamim kamerayi kullanmam dogru duzgun o yuzden bilerek aldim. memnunum da.

Hayırlı olsun demeyi unutmuşum kusura bakma artık :)
    Bakalım başka kullanan, deneyimlerini aktarabilecek arkadaşlar var mı ona göre kararımı vereceğim. Dediklerinizi mantıklı bulduğumu da ilave etmek isterim

• quote:

Avea'dan 83 TL*24 Ay tarifeye ek seçenekle almayı düşünüyorum.
    Telefonda güncelleme desteğine ve kullanıcı birliğine önem veririm.Bana uzun yıllar(en az 2 yıl) kullanırım gibi geliyor. Bu süreçte ve bu süreçten sonra rom/root işleri önemli benim için. Kullanıcı sayısı artarsa bu konuda da sıkıntı çekmem diye düşünüyorum.
    İkinci sorum : Telefonun geleceği hakkında(güncelleme ve kullanıcı hareketliliği) ne düşünüyorsunuz ?

İlk soru için cevabım, tarifeye ek ne kadar ödeyeceksiniz 83 TL Cihaz (83*24 : 1992 TL - 2 Yıl İçin Cİhaz Fiyatı) + İçerisinde İnternet paketi olan tarife alsanız 47 TL = 130 TL yapar Aylık Ödemeniz (130*24 : 3120 TL Toplam 2 Yılda ödeyeceğiniz para tutarı) Bence tuzlu bir hesap. Karar sizin.

İkinci soru içinse HTC bu cihaza destek verecektir çünkü metal konsept dışında ilk defa bu tür plastik kullanıp donanım olarak üst seviye bir cihaz çıkardılar ve tuttu, talep gayet iyi seviyede o nedenle bu Amiral gemisini yarı yolda bırakmazlar ki zaten Custom ROM desteği xda forumu üzerinden mutlaka devam eder uzun süre

Benimde şu sıralar 1500 TL para geçse hiç tereddütsüz alacağım tek cihaz bu gerçekten çok iyi Hani sırf metal diye M8 almaya hiç gerek yok ki bunun kamerası daha iyi ayrıca unutmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: @iSS

quote:

Avea'dan 83 TL*24 Ay tarifeye ek seçenekle almayı düşünüyorum.

İlk soru için cevabım, tarifeye ek ne kadar ödeyeceksiniz 83 TL Cihaz (83*24 : 1992 TL - 2 Yıl İçin Cİhaz Fiyatı) + İçerisinde İnternet paketi olan tarife alsanız 47 TL = 130 TL yapar Aylık Ödemeniz (130*24 : 3120 TL Toplam 2 Yılda ödeyeceğiniz para tutarı) Bence tuzlu bir hesap. Karar sizin.

İkinci soru içinse HTC bu cihaza destek verecektir çünkü metal konsept dışında ilk defa bu tür plastik kullanıp donanım olarak üst seviye bir cihaz çıkardılar ve tuttu, talep gayet iyi seviyede o nedenle bu Amiral gemisini yarı yolda bırakmazlar ki zaten Custom ROM desteği xda forumu üzerinden mutlaka devam eder uzun süre

Benimde şu sıralar 1500 TL para geçse hiç tereddütsüz alacağım tek cihaz bu gerçekten çok iyi Hani sırf metal diye M8 almaya hiç gerek yok ki bunun kamerası daha iyi ayrıca unutmamak lazım.

Faturayı saymaya gerek yok zaten onu ödüyorum şu an. Yanlışınız var. Ben sadece (83 TL*24 ay- Normal tarife ücretim 47 lira fakat indirimli kullanıyorum 30 lira ödüyorum eğer tarifeyi sayarsam abana aylık maliyeti 113*24 aya tekabül eder) ödeme yapacağım. 1992 TL ye denk geliyor. Normal fiyattan aşağı yukarı 300 lira yüksek.
    Xda ve pda üzerinden kesinle custom rom desteği devam eder evet buna da katılıyorum. Bizim vatandaşların telefona ilgisi ne olur acaba ? Bakalım ilerleyen zamanda göreceğiz. Bir müddet bekleme kararı aldım. Ne zaman ki forumda rom paylaşımları/e8 hakkında tatlı tartışmalar başlar o zaman yapışırım telefona

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.