Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekran koruyucu nerden yaptırdınız. marka verebilir misin?
    gsm bayileri yapıyor diyorlar ama iyi midir sizce?
  • Ben kendim yaptım, toz bantları var altta kalan tozları aldım onlarla kendiniz düzgün şekilde takabilirsiniz.

ben geçici olarak telefonla birlikte şundan sipariş vermiştim :http://www.hepsiburada.com/liste/microsonic-htc-one-e8-ultra-seffaf-ekran-koruyucu-sg106-htc-one-e8/productDetails.aspx?productId=telkilmichtce8ekrn&categoryId=16102&SKU=TELKILMICHTCE8EKRN

bir de şundan sipariş verdim gelmesini bekliyorum, gelince değiştireceğim nilkin daha kalitelidir 9H serisi darbelere dayanıklı
    nilkini şuradan sipariş verdim :http://www.ebay.com/itm/181590159649?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

• Hocam cihaz ne zamandır yok hepsi burada.com'da. Siz nasıl buldunuz? Günde en az bir defa kontrol ediyorum. Zaten birkaç haftadır stoklarında yok. Hayret gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam nasip herhalde :) ben de takipteydim. akşam öyle bir baktım. o fiyata bonus falan vermese bile alacaktım zaten.
    siparişi verdim. 1 saat geçmeden stok bitti. çok şaşırdım ben de.
  • Hocam canını sıkmak istemem ama telefon geldiğinde güzelce bir kontrol et. İade edilen bir telefonu almış olmayın. Dediğim gibi ben ne zamandır kontrol ediyorum hic yoktu. Bir anda ortaya çıkıyor ve siz aldıktan sonra tekrar stok bitiyor.
    Dediğim gibi gelince güzelce bir kontrol et...
    Umarım canını sıkmamışımdır. Parana yazık olmasın diye uyarmak istedim. Böyle birşey yaptıysa hepsiburada gerçekten çok yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc double dip case for e8 modeli için bulamadım hakkında bilgisi olan var mı ? bence çok güzel kılıf keşke olsaydı :D m8e var ama e8e yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam canını sıkmak istemem ama telefon geldiğinde güzelce bir kontrol et. İade edilen bir telefonu almış olmayın. Dediğim gibi ben ne zamandır kontrol ediyorum hic yoktu. Bir anda ortaya çıkıyor ve siz aldıktan sonra tekrar stok bitiyor.
    Dediğim gibi gelince güzelce bir kontrol et...
    Umarım canını sıkmamışımdır. Parana yazık olmasın diye uyarmak istedim. Böyle birşey yaptıysa hepsiburada gerçekten çok yazık.

yok hocam dünya malı ya. canımızı sıkmayız inşaallah.
    ama sen öyle diyince işkillendim şimdi. nasıl bir kontrol yapmam gerekiyor? bilgi verebilir misiniz?
    ben aldıktan hemen sonra bitmedi tabi ama sepete ekledim sınırlı stok yazıyordu. hatta hb yi garantiyi sormak için aradım "size yarın bilgi verebiliriz" dediler. ben de dedim bu üründe sınırlı stok yazıyor yarına kalmaz dedim. beklemeden sipariş verdim. 1 saat falan durdu aynı fiyattan. sonra bir ara baktım. temin edilemiyor durumuna geçmiş. artık hayırlısı olsun diyelim.
    iade edilen ürün olduğunu anlayabilirsem iade ederim. ama nasıl anlaşılır onu bilmiyorum.

• iade olsa da can sıkacak bir şey olmayabilir. Cihazı hiç bir türlü zarar vermeden iade edildiği zaman geri alınmıştır, veya bir problemi varsa aşılmıştır diye düşünüyorum. O şekilde yeniden satılıyordur. Yani size gelen cihazın fiziksel bir sorunu yoksa ve kutusundan ilk defa çıkardığınız etiketleri yapıştırılmışsa problem çıkacağını sanmam.

bu arada garantisi brightstar'dı sanırım. Vodafone türkiye falan yazıyordu hatta garanti kağıdında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 24 Nisan 2015; 1:49:58 >
  • hocam cihazın ekranında htc ye ait bir naylon bant falan olması gerekiyor mu?
    ya da android versiyonu kaç olması gerekiyor. sanırım bazen güncelleyip gönderiyorlar.
  • Arkadaşlar güncelleme sonrası telefon
    4g özelliğini yitirdi mi gözükmüyor lte falan biliyorum ülkemizde yok ama gösteriyordu ayarlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranda koruyucu yok hocam ama cihaz naylon bir koruyucunun içinde geliyor. Çıkarmanız gerekiyor zaten kullanmak için. Güncelleme yeni çıktığı için kurulum yapmamış olma ihtimalleri yüksek. Alır almaz uygulamaları kurmadan önce güncellemeyi kurun bence. uygulamaların ardından wipe işlemi yapmadan güncellerseniz sonradan sorun çıkabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

ekranda koruyucu yok hocam ama cihaz naylon bir koruyucunun içinde geliyor. Çıkarmanız gerekiyor zaten kullanmak için. Güncelleme yeni çıktığı için kurulum yapmamış olma ihtimalleri yüksek. Alır almaz uygulamaları kurmadan önce güncellemeyi kurun bence. uygulamaların ardından wipe işlemi yapmadan güncellerseniz sonradan sorun çıkabilir

anladım hocam çok teşekkürler..
  • bu telefon nano sim ile mi kullanılıyor. ben de şuan xperia p var. bunun için sim kartı bir kere küçültüler. şimdi bir daha küçültmeye gerek var mı?
  • Evet en küçük sim ile kullanılıyor. Sanırım bir kez daha kucultmelisiniz

• Arkadaşlar güncelleme sonrası telefon
    4g özelliğini yitirdi mi gözükmüyor lte falan biliyorum ülkemizde yok ama gösteriyordu ayarlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: MFT85

Arkadaşlar güncelleme sonrası telefon

Evet bende farkettim. Belki 4g li bir gsmde aktif oluyordur. Yoksa 4g yazılımsal birşey değil donanımsal :)

• Evt donanımsal ama önceki sürümde gösteriyordu şebeke desteklememesine rağmen ilginç gerçekten bu gidişle 4g yi göremeden 5 gye geçeceğiz zaten açıklamalar o yönde o zamana kadar da telefon çöp olur zaten

• beyler telefonun koyu gri versiyonunun da kilit açma tuşu ve kamera çerçevesi altın rengi mi ? koyu lacivertin öyle sanırım ama koyu grinin bazı yerlerde gümüş rengi duruyor bazı yerlerde altın rengi.
  • Güncelleme için bazı arkadaşlar bekliyor sanırım o yüzden izlenimlerimi anlatıyım
    1-şarj konusu bi fark yok aynı örnek şu an şarj yüzde 70 de ve 2 saat ekran süresi almışım öncesiyle aynı bir hafta alışma mevzusu varsa gerçekten daha iyi olur diye düşünüyorum
    2- daha hızlı mı bilemiyorum bana çok farklı gelmedi zaten yeterince stabil hızlı bir telefonumuz vardı hala öyle
    3- kamera kesinlikle daha iyi olmuş farklı ufak tefek özellikler eklemişler ve benim hoşuma gitti
    4- hızlı açılış artık telefonda yok
    5- 4g donanımsal sahip olmasına rağmen görünmüyor
    6- formattan sonra gördüm ki fitbit artık telefonda indirmeden mevcut
    7- ses önemli bizim için merak eden arkadaşlar için değişiklik yok hala süper şimdilik aklıma gelenler bunlar sormak istediğiniz varsa yardımcı olmaya çalışırım

• Android 5 ile telefon daha seri oldu sanki

Günlerdir şöyle bir sorunla uğraşıyorum sorunum ise şu;
    Biliyorsunuz spotify var,internette dinliyorsunuz uygulamasından vs. aylık paralı abonelik ile ancak heryerde internet yok + olarak 3g datadan yemek istemiyorum haliyle,çevrimdışı modu var cihaza istediğiniz parçaları önbellekliyor,sorun burada değil,cihazın hafızası 16 gb e bize 10 gb falan kalıyor,10 gb yere de müzik resim uygulama asla yetmiyor.
    1 Hafta öncede 64 gb güzel bir micro sd kart aldım,maksat resimleri spotify çevrimdışı olayını direk sd karta aktarmaktı,araştırdım spotify destekliyormuş sd karta atma işinihttps://support.spotify.com/tr/problems/#!/article/Why-doesn-t-Spotify-store-files-on-my-memory-card Burada da anlatmış,yapıyorum dediği gibi yok gene dahili hafızaya kaydediyor,bu sorunu birtürlü çözemedim,başına gelen var mı ? çözüm önerileri varsa bekliyorum arkadaşlar,teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.