Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Htc sync maneger isminde bir yazılım var. Telefonu pc ye bağlayınca yükleniyor otomatik olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Benim önceki telefonum htc one x e garantiden(kvk) değişim çıktı ve bende sizlerin arasına katıldım. Telefon kvk nın kendine ait bi kutusunda geldi. Şuan için aşırı derecede memnunum telefondan ancak bi sorum var sizlere. Şarj süresi çok uzun sürüyor. Yaklaşık 2 buçuk saat falan. Şarj aleti değerlerini paylaşabilir misiniz? 1A lik şarj aleti mi kullanıyorsunuz sizlerde?

• baris528 B kullanıcısına yanıt
    Şarj aleti 1A, ama cihaz quick charge 2.0 destekliyor. Uyumlu adaptör alarak hızlı şarj edebilirsiniz. 2 saat civarında ancak doluyor batarya
  • weneorn kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 3 kere factory reset attım aldığımdan beri wipe yapmadım
    ama gerekli mi?

• Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullan. Gerçekten güzel bir telefon pek şikayet yok forumda. Neredeyse hiç yok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullan. Gerçekten güzel bir telefon pek şikayet yok forumda. Neredeyse hiç yok...

teşekkür ederim hocam sağol.
  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    evet dediginiz renkte.

koyu gri, siyaha yakın olan renkte kamera çevresi ve kilit açma tuşu altın rengi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

Hocam ben 3 kere factory reset attım aldığımdan beri wipe yapmadım
    ama gerekli mi?

Eger bir sorununuz yoksa gerek yok. Ama baskalarinda olmayan ufak tefek de olsa problemleriniz varsa tel ile, muhtemelen guncelleme sirasindaki arta kalanlardan kaynaklaniyor olabilir ve wipe genelde bunu cozer...
  • Merhaba arkadaşlar e8 i almayı düşünüyorumhttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/htc-e8-cep-telefonu-162636002 bu linktekinimi alsam intelcell garantili
  • Güncelleme yapan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: KNOLoLu

Güncelleme yapan var mı acaba?

Konudaki bir çok kişi yaptı güncellemeyi. Gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz sorunsuz güncelleme.
  • Ardaşlar lütfen cevaplayın sorumu yarın telefon alacağım 1319 tl ye e8 mi alsam yoksa 958 tlye a5 mi ikiside ithalatçı firma garantili lütfen yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

Orijinalden alıntı: KNOLoLu

Güncelleme yapan var mı acaba?

Konudaki bir çok kişi yaptı güncellemeyi. Gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz sorunsuz güncelleme.

Sağol bende yapiyorum şimdi o zaman

• LoRDNeGeS kullanıcısına yanıt
    hocam ürün o fiyatı hakediyor bence. ancak garanti ve satıcı konusunda birşey diyemiyorum.
    gerçi tanıtımına baktım. iyi bir yere benziyor ama tam bilemiyorum.
  • n11 den de 958 tl ye a5 alabiliyorum aradaki farka değermi a5 in tasarımı falan çok güzel 64 bit işlemciside var çok kararsız kaldım.
  • hocam hiç samsung kullanmadım ama kullanan çok var. samsungu pek salık vermiyorum. karar elbette sizin.
    illaki 900-1000 tl civarı düşünüyorsanız paralel ithalat lg g2 veya distribütör garantili huawei g7 bakmanızı tavsiye ederim.
    ben HTC one E8 1150 liraya geldi ama 1300 de olsa verirdim.
  • Teşşekkürler hocam yarına kadar kararımı verecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoRDNeGeS

Teşşekkürler hocam yarına kadar kararımı verecem.

rica ederim. umarım iyi olur hakkınızda. huawei g7 düşünecekseniz sar değerinin biraz yüksek olmasından başka pek bir sorunundan bahsetmemişler.
  • LoRDNeGeS kullanıcısına yanıt
    A5'de yer alan işlemci 64 bit, ancak ONE E8'e göre performans konusunda bayağı geri durumda.
  • Fotoğrafın önemli olduğu birisi için One E8 yerine 200 TL fazla para vererek Desire Eye almak daha mantıklı olmaz mı ne dersiniz. Siz E8 kullananların fikirlerini almak istedim.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.