Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende aranıza katılıyorum telefonun hattı nanomu mikromu ona göre ayarlıyım hattı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoRDNeGeS kullanıcısına yanıt
    Nano sim, en ufak olan.
  • Herkese selam arkadaşlar.

Htc e8 ile Sony Z3 compact arasında kaldım :)Benim için batarya ilk planda,çok oyun oynamam,3g açık gün boyu,whatsapp,şirket maili açık 1 günü çıkarır mıyım?

Ayrıca abd den gelen bir cihaz var arkdaşta,Onda çift sim kart olduğunu söyledi,abd den gelen cihazla burda satılan cihazlar arasında çok büyük fark olur mu ?olumlu olumsuz?
  • Ben telefondan ortalama 4 saat civarı ekran süresi alıyorum. Öyle 5-6 saatler şu durumda imkansız gibi. Facebbok ve Line'ı neredeyse hiç kullanmıyor olmama rağmen en çok güç tüketen uygulamaların bu ikisi olduğunu gördüm. Detaya bakınca "Mobil Radyo Etkin" diye bir yazı var ve etkin olduğu süreler bayağı uzun görünüyor. Bu mobil radyo dediği her neyse üst sıralarda pil harcayan bütün uygulamalarda telefonu uzun süre uyanık tutuyor. Nette Chrome'dan kaynaklandığına dair birşeyler buldum ama Chromu da telefondan kaldıramıyorum. Devre dışı bıraktım bakalım ne olacak?
  • Battery guru uygulamasını kurabilirsiniz ben onunla kullanıyorum. Bugün pek yoğun kullanmadım cihazı sabah 12'de çıkardım şarjdan şu an %57 şarjım var. Yoğun kullanımda (3g sürekli açık, aktif whatsapp kullanımı, sosyal ağları takip etme vb) bir günü çıkarıyorum rahat. Batarya yaklaşık 15 gün sonra maksimum performansına ulaşıyor.

Güncellemeden sonra batarya performansı kötüleştiyse sıfırlayıp temiz kurulum yapabilirsiniz. Bene en çok pil tüketen uygulamalar Whatsapp, Google hizmetleri ve Facebook olarak görünüyor.
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu 3gye alınca aşırı ısınma oluyor telefonda ya da parlaklık yüksek olursa biraz yine yanıyor.Kronik mi acaba yaşayan var mı

• ısınma sorunu soğuk günlerde hiç yaşanmıyordu. Sıcak günlerde belki yoğun yük altında hissedilebilir ama kesinlikle rahatsız edici derecede değil.
    Daha önce kullandığım telefonlar elimi terletiyordu ancak E8'de hiç yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wadecan93

Telefonu bugün teslim aldım fakat eve geldikten sonra farkettim telfon jelatinsizdi ve kutu kapalı değildi şarjıda %11deydi, içime kurt düştü.Acaba teşhir ürünümü kakaladılar diye düşünüyorum.
    Sizde telefonu jelatinsiz mi teslim aldınız merak ediyorum?

Bende teknosadan e8 alacaktim kapali kuti magazada yoktu.getirtin dedim butun magazalarda 1 tane gozukuyor buyuk ihtimal teshir urunu gonderirler dendi.bende m8 e yoneldim.buyuk ihtimal teshir urunu dostum umarim sorunun cozulur.

• Okisht kullanıcısına yanıt
    Ben aslında genel olarak çok şikayetçi degilim. Benim de 3g sürekli açık ve yoğun olarak Boom beach oynamama rağmen bir günü çıkarıyor. Ama bu forumda bazı arkadaşların yazdığı 5,5-6 saatlik ekran sürelerini hiç görmedim. O yüzden pil detayına bakınca bu mobil radyo olayını farkettim. Ama chromu devre dışı bıraktıktan sonra da bakıyorum değişen bişey yok. Sistemsel bir durum olsa gerek.

• Standart internet tarayıcısı sorunlu. Donuyor bazen. Search yapmıyor

• Güncelleme ilk başlarda iyi gibiydi ama zamanla bariz 1 saat düştü batarya performansı önceden 6-6.30 saat ekran süresini 2 günde rahat alırken şimdi bir gün de 5 saat ekran süresi alıyorum sinir bozucu gerçekten

• Arkadaşlar telefonun ekran süresini nerden öğreniyoruz

• Clash of clans rahat 3 saat oynuyorum günde ve arkada internette dolanıyorum 5 saat ekran süresi veriyor.Yeni güncelleme şarj farkı göremedim.Oyunu az oynarsam 6.30 7 arası geliyor

Dostum ben gsm battery monitör kullanıyorum

• Arkadaslar telefon kendi kendine resimlerin icine imojiler yüklüyo bugun 800 tane falan yuklemis nasil engelleye bilirim bunu

messengerin emojileridir buyuk ihtimalle,klasoru gizlemekten baska care yok,tek tek siliyorum yine cikiyor

• Merhaba bende ikinci el 4 aylik temiz bir e8 alarak arniza katildim telefon gercekten cok cok akici htc bu isi blbiliyor. Telefonu 950 ye aldim sizce fiyat nasil

• aydın_m A kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin, bedava almışın resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Hoşgeldin, bedava almışın resmen

Hosbulduk fiyat banada iyi gibi geldi alan arkadas teknosadan almis 1599 tl vermis. Bu telefonu fazla bilen yok hatta bende iku gun oncesine kadar bilmiyordum tanitimi iyi yapilmamis herhalde halbuki cok iyi telefon bundan once g2 kullandim cok iyi telefondu ama lollipop guncellemesinden sonra kasmaya basladi birde sıkıldım artik degisiklik olsun diye 800 e sattim ustune 150 koyup bunu aldim.

• aydın_m A kullanıcısına yanıt
    Tıpkı benim alma hikayeme benziyor .Bende s4 veya yurtdışından note 3 getirtecektim.bir anlık karşıma bu çıktı araştırdım 10 numara telefon.g3'ün 2 gb modelinden geçtim zaten stabil bi telefon arıyodum bundan iyisi yok f/p olarak.Pişman etmez çok güzel telefon aldın hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuMaster -- 1 Mayıs 2015; 12:05:25 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.