Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün flesky keyboard yükleyince pro sürümle sanırım ücretsiz geçiliyor.. Bir bakın isterseniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun klavyesi ni hiç sevmedim. Güvenli olmaz diye de başka klavye yüklemek istemiyorum. (ı) harfi gösterilmiyor. Sözcük tahminin den sonra kendiliğinden boşluk bırakıyor.
    eski telefon um sony de klavye böyle değildi. Daha kişiselleştirilebiliniyordu.
    ayrica türkçe karakterler de vardı. Bundan ü harfini yapmak bile zaman alıyor. Sony klavyesi bulabilirsem yüklemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filfiloko -- 1 Mayıs 2015; 15:56:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2.el bi e8 baktım bugün. Telefon değişimden gelmiş yani bozuk telefon yerine bunu göndermişler kullanıcıda satmış telefoncuya. Telefon için 950 istiyor hatta genpa dan değişim kağıdı falan da var. Tecrübeli arkadaşlar ne der bu telefon hakkında acaba
  • arkadaşlar konumuz pek canlı değil. ama haberi olsun milletin;
    galeri, sense giriş, lock-screen, hava durumu ve saat güncellemeleri gelmiştir.
    diğer markaların anakonularına bakıyorum da adamlar ne güncelleme gelecek diye heyecanla bekliyorlar. bize lollipop geldi ardından güncellemeler geliyor forumda tık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Bugün flesky keyboard yükleyince pro sürümle sanırım ücretsiz geçiliyor.. Bir bakın isterseniz.

Pro surume nasıl geçiyoruz acaba? Ben yükledim ama geçti mi geçmedi mi nasıl anlayabilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: r.arvas

arkadaşlar konumuz pek canlı değil. ama haberi olsun milletin;
    diğer markaların anakonularına bakıyorum da adamlar ne güncelleme gelecek diye heyecanla bekliyorlar. bize lollipop geldi ardından güncellemeler geliyor forumda tık yok.

Hareketli konular genelde sıkıntılı durumlar olduğu için hocam. Ben de M8 kullanıyorum, herkesin keyfi yerinde ki kimsenin sesi çıkmıyor:)

• quote:

Orijinalden alıntı: 2181679

quote:

Bugün flesky keyboard yükleyince pro sürümle sanırım ücretsiz geçiliyor.. Bir bakın isterseniz.

Pro surume nasıl geçiyoruz acaba? Ben yükledim ama geçti mi geçmedi mi nasıl anlayabilirim..

Sign in diye bir seçenek var.
    Google hesabınla sign'in dersen oluyor.

• weneorn kullanıcısına yanıt
    Selam
    Sizin cihaziniz türkiye cihazından farklı antutu sonucu nedir diğer bir soru da cihazı yurt dışından alacağım rootlayip rom yukleyecegim tüm e 8 lerde romlar aynimi kısaca tüm e8 ler ayni mi (lg g 2 ler farkediyor sprint ls980 iken global versiyon d802 olarak geçiyor ve hepsinin yazılımları farklı) bilginiz varmi

• 2181679 kullanıcısına yanıt
    Büyük olasılık öyle. Ben şu Çin'de açıkladıkları E9+ modelini beğeniyorum. Keşke gelse. Çin'e giden olursa getirtmeyi düşünüyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2181679

quote:

Sign in diye bir seçenek var.
    Google hesabınla sign'in dersen oluyor.

Tamamdır teşekkürler

• cepciniz83 kullanıcısına yanıt
    Dostum sprint e8 in tonları farkli mi

• Anlamadım ne tonu ?

• Hocam haklısın genelde herkes memnun ama demek istediğim şu
    telefonumla ilgili güncelleme bilgiler ini m8 anakonudan takip ediyorum. Ve normalde yeni birşey geldiğinde iyi veya kötü tartışılır Forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: cepciniz83

Anlamadım ne tonu ?

Özür cep telefonu azizligi romdan bahsettim . Sprint modelinin yazılımı fatklimi custom rom yuklerken sprint için ayrı romlarmi var

• quote:

arkadaşlar konumuz pek canlı değil. ama haberi olsun milletin;

aslında haklısın konu pek canlı değil, çünkü yazacak pek bir şey yok. anladığım kadarıyla sen telefonu 10 gün önce falan almışsın, doğal olarak şu anda kurcalıyor, araştırıyorsun falan. ama muhtemelen yaklaşık bi 10 gün sonra sen de bu başlığa sadece arada bir uğrayacaksın. çünkü telefon sorun çıkarmıyor, güncellemeler tıkır tıkır geliyor, ufak tefek sıkıntılar genelde kullanıcıdan kaynaklanıyor. kronik bir sorunla karşılaşılmadığı için biri eğer bir sorun yaşarsa benzer bir sorun yaşayan bulamıyor, e bu durumda sabah akşam gelip burada elektronik bir aleti övmek de sıkıcı oluyor.

mesela lollipop güncellemesini bizde 1-2 ay bekledik, geldi güncelledik, başlık biraz hareketlendi, sonra baktık ki güncellemede de sorun ya da problem yaşayan olmadı (ben batarya performasını %10 kadar düşürdüğünü düşünüyorum güncellemenin) ve herkes yine tıkır tıkır kullandığından başlıkta tık yok.

mesela ben ilk mesaja sık sorulan sorular, sorunların çözümleri gibi şeyler eklemeyi düşündüm. ama yazacak bir şey bulamadım. tüm önerilere açığım. ne yazalım?

• sen de haklısın hocam 1-2 hafta sonra ben de pek bakmayacağım konuya doğal olarak. m8 in kullanıcısı daha çok olduğu için sanırım onların konusunu kıskandım biraz :)
    yeri gelmişken sorayım sorun değil ama benim eski xperia'da klavyede Türkçe karakterler vardı bunda yok. nasıl halledebilirim?
    bir de sözcük tahmininden sonra otomatik boşluk bırakıyor. iptal etmenin bir yolu var mıdır
  • quote:

sen de haklısın hocam 1-2 hafta sonra ben de pek bakmayacağım konuya doğal olarak. m8 in kullanıcısı daha çok olduğu için sanırım onların konusunu kıskandım biraz :)
    yeri gelmişken sorayım sorun değil ama benim eski xperia'da klavyede Türkçe karakterler vardı bunda yok. nasıl halledebilirim?
    bir de sözcük tahmininden sonra otomatik boşluk bırakıyor. iptal etmenin bir yolu var mıdır

m8 amiral modeldi, keza m7'de öyle, reklam ve pazarlamayla iyi sattılar ve 2. elde de sürekli el değiştiriyorlar. ama e8 için özellikle Türkiyede reklam bile yapılmadı, sadece avea, vodafone, teknosa, hepsi burada gibi sınırlı yerlerde satıldı, yaygın bir satış yapılmadı, kullanıcısı çok daha az ve satın alanlar genelde sıkı bir araştırmayla almış oluyorlar zaten. dediğim gibi ciddi problemle pek karşılaşılmadığı için de forumda paylaşım fazla olmuyor. olmasın da :))

bu telefonla yaşayacağın en büyük sıkıntı bana göre kılıf, ekran filmi gibi yan ürünlerde olacaktır. çok zor bulacaksın. telefonculara sorduğunda genelde başın önde çıkacaksın dükkanlardan.

klavye konusuna gelince ben swift key kullanıyorum. türkçe klavye desteği var. ama tahminden sonra boşluk bırakma konusunun nasıl çözülebileceğine ilişkin bir fikrim yok. swift keyde ve sense klavyede baktım şimdi ama çözümünü bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MFT85

Güncelleme ilk başlarda iyi gibiydi ama zamanla bariz 1 saat düştü batarya performansı önceden 6-6.30 saat ekran süresini 2 günde rahat alırken şimdi bir gün de 5 saat ekran süresi alıyorum sinir bozucu gerçekten

bende de durum aynı. nedenini bulmaya çalışıyorum. fit bit gibi güncellemeyle gelen uygulamaları devre dışı bıraktım. bakalım bir etkisi olacak mı. ama güncelleme sonrası ekran süresi 5-5,5 saate düştü kesinlikle.
  • bu arada lollipop sonrası inceleme yapacağımı yazmışım. onuda bugün yarın eklerim başlığa.
  • bu arada lollipop sonrası inceleme yapacağımı yazmışım. onuda bugün yarın eklerim başlığa.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.