Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lolipop'a geçtikten sonra telefon da ısınma oldu evet.

Bazen nette dolanırken saçma derecede ısınma yapıyor, kitkatta olmuyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyun oynarken 43-44 dereceleri görüyor. Telefonun sorunu yok diye diye nazar değdirdik galiba

• Arkadaslar bu kameranin ozellikle icerideki fotolari bugulu gibi cekmesini nasil onleriz. Yani isiklar yuzunden haleler olusuyor..

• weneorn kullanıcısına yanıt
    Kameranın camını sil parmak izi bulaşınca feci buğulanma yapıyor.

• ayldrm23 A kullanıcısına yanıt
    Isınma şikayetleri gelince htc'de lg'nin yaptığı gibi işlemci hızını düşürsünde bak sen komediye

Telefon şuan çok hızlı inşallah performansını düşüren bir yama yayınlamazlar. İyi tarafından bakarsak önümüzdeki kış için iyi cep sobası olur

• quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Kameranın camını sil parmak izi bulaşınca feci buğulanma yapıyor.

Saka gibi ya. Bu kadar etkiler mi arkadas. Ise yaradi tesekkurler ...

• weneorn kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• Dot view kullanan arkadaşlar benim telefonun arkasında mavi bi çizgi halinde iz bıraktı sizde de oldu mu acaba yada olan varsa bunu nasıl geçirebilirim bilenlerden yardım bekliyorum.

• EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Sen böyle söyleyince aklıma şöyle bişey geldi. Acaba şimdiye kadar mı işlemcinin performansını tam kullanamıyorduk? Lollipopla birlikte telefonun performansının artması ama aynı zamanda ısınma sorununun ortaya çıkması buna işaret olabilir mi?

• KNOLoLu K kullanıcısına yanıt
    fotoğrafını yükleyebilir misin?

• Arkadaslar sizde telefonun kamerasinda hafif kasmalar yasiyomusunuz

• dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    güncelleme sonrası kilit ekranındaki yüz tanıma sistemi gitmiş bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba.
  • KNOLoLu K kullanıcısına yanıt
    Sen sorunca merak ettim baktım bende de oluşmuş ya orijinal kullanmamanın zararı

• ayldrm23 A kullanıcısına yanıt
    Yada şöyle olabilir, kitkat telefonu yeterince kastıramıyordu limit konusunda.

Ama lolipopu hem rahat kaldırıp hemde ısınmasına bakar isek limite ulaşmış olabilir.

Daha hafifletici bir güncelleme yayınlaması lazım htc'nin. Isınma aşırı değil ama görmezliktende gelinmiyor.

• Telefonu alır almaz güncelleme yaptım dolayısıyla kıyaslama imkanım yok ama ısınan telefon lumia 925 gibi olur. Bu telefonda mevcut ısınma beni hiç rahatsız etmedi açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: MFT85

Sen sorunca merak ettim baktım bende de oluşmuş ya orijinal kullanmamanın zararı

Arkasına ben bi peçete koydum bu en azından daha çok olmasını engeller diye evet orjinal olmamasının sıkıntısı. Eğer 125 TL vermeyip alanlarda Olma riski yüksek Ondan oraya bi peçete koyun olmayan varsa.d benim kap maviydi orda mavi iz çıktı gri alanlarda pek belli olmaya bilir. Akşama fotografı yüklicem

• Arkadaşlar telefonla bir resim çekiyorum sonra o resme bakmak istiyorum resim açılırken 3 saniye falan netliyo çektiğim resmi sizde böyle bir şey oluyomu çok sinir bozucu bir şey

• LoRDNeGeS kullanıcısına yanıt
    Telefonda sd kart takılımı? Takılı ise resimleri orayamı depoluyorsunuz? Eğer öyleyse kart class 10 mu?

Yukarıdaki ihtimaller yok ise

Telefona lolipop güncellemesi yaptıysanız google playden galeriyi güncelledinizmi? Eğer güncellemediyseniz güncelleyin özellikle telefonla olan ilgili programları.

Bendeki resimler kitkat'takinden bile hızlı açılıyor lolipopda.

• EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Hocam telefona hard reset attım düzeldi şuan hiç bir sorun yok hafıza kartıda kullanmıyorum

• huseyin5858 H kullanıcısına yanıt
    güncelleme öncesinde de böyle bir sistemin varlığından haberdar değildim. varmıydı ki bizim makinelerde yüz tanıma sistemi?

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.