Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Ellerine sağlık hocam. Yeterli düzeyde olmuş inceleme. Valla telefon hızlı olsunda ekran süresi 5.5 saat olduğu fark etmedim bile herkes ne kadar dikkatli bu konuda.

Lolipop'a geçtikten sonra bazı buglar yüaünden telefon 4.4.2 deki performansı vermiyordu bende hard reset attım 4.4.2 gibi akmaya başladı tekrar. Bilgiler yedeklendiyse veya telefonda pek bir şey yok ise bir sıfırlamasını tavsiye ederim güncelleyenlerin.

Şu telefonda beğenmediğim tek şey arka kamera. Oda akşam çekim yapmadığım için pek sıkıntı olmuyor. Odaklama hızı veya sensör biraz daha kaliteli olsaydı keşke (g3 den kalan bir alışkanlık). Her şeye rağmen 1080p 60 fps video çekmesi ağza parmak çalıyor kamera konusunda. Özellikle gezi ve piknik gibi etkinliklerde en sevdiğim özelliktir.

Klavye olarak bende swiftkey kullanıyorum. Bir ara touchpal kullandım ama geri swiftkey 'e döndüm. Şişme sorunu vardı sanırım düzeltmişler. Yazımı çok rahat touchpal' e göre.

Telefonların hiç bir zaman kendi klavyesini kullanmam. Swiftkey i tavsiye ederim. Tabi banka işlemlerini falan özel klavyeler ile yapmak ne kadar güvenli orası tartışılır.

Ses konusunda telefonun stereo hoparlörleri harika asla cızırtı veya patlama yapmıyor. Cızırtı yapsa bile bu telefondan kaynaklı değil kullandığınız müzikten kaynaklı kesinlikle. Yanında gelen kulaklığı "eh idare eder" dedirtiyor. Ben xiaomi piston 2 kullandığım için kendi kulaklığı tatmin etmedi diyebilirim. Fazla kalite arayan biri değilseniz yeterli olacaktır.

Bir çoğu telefonda olan rehberde takılma lag olayı bunda yok. Rehberdeki tek eksiklik arama kaydında aynı kişiyi farklı zamanlarda birden fazla göstermesi. Normalde kişiye 1 kere tıklandığında onunla ilgili tüm kayıtlar kendi bölümünde gösteriliyordu. Sense 6 da böyle bir olay yok ama pekte büyük bir eksiklik değil.

Müzik player çalan müziğin albüm kapağını indirmesi güzel bir özellik. Ama mp3'e gömülü olan şarkı sözlerini nerden okuyabiliyoruz onu bulamadım.

Telefon bana göre batarya ve ekran konusunda 1 günü rahat çıkarıyor. Pek elden düşütmeyen biri değilim. Kullandığımdada %60 browser %30 facebook ile nette dolanıyorum haliyle yetiyor.

Kesinlikle telefonda oyun oynamam :).

Şatj konusunda 1 amper adapter koymak biraz acımasızlık olmuş. 2 saat 45 dakikada tam şarj oluyor telefon test ettiğim kadarıyla.

Bu yazılarım telefonu almak isteyenlere ilham olsun diye yazılmıştır lolipop incelemesi ile aynı sayfada olsun dedim. Umarım yardımcı olur hatamız var ise düzeltin, herkese iyi forumlar. ;)

Dostum nasıl,memnun musun?
    Galiba bunu alıcam artık :D
    m8 çok tuzlu ucuzuna kaçıcam

• Gayet güzel cihaz, parasının her kuruşunu hakediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MFT85 M kullanıcısına yanıt
    Ya aslına bakarsan bu hali ile hiç bir sorun yok. Güncellemede çok ekstra birşey katmamış anlaşılan. Güncellemeden kullanmak istiyorum gönlümden geçen olmuş hiç aç/kapa yapmadım belki yaparsam düzelir.
  • bsrsn B kullanıcısına yanıt
    Bence geçmeye değmez. Note 3 güzel bir cihazdır. Neden geçmek istediğinizi yazarsanız yardımcı olabiliriz.

• maykii M kullanıcısına yanıt
    Kitkat' ile lolipop arasında hız farkı yoktur hocam. Telefon aynı stallikte çalışıyor kasmadan. Geçmenizi tavsiye ederim. Birde ilerde sense 7 gelince kullanmak için lolipop şart olacak.

• Hayırlı olsun telefon düştü....Bugün spor yaparken 10cm mesafeden elimden kaydı ekran da kırık çizik yok temiz ama kilidi bi açtım renkler birbirine girmiş sağ tarafta beyazlıklar renkler falan var,kasko yaptırmıştım ama bu süreç nasıl oluyor,kasko karşılıyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Peki nasıl güncelleyeceğim hocam. Daha önce gelen güncelleme şimdi gözükmüyor
  • Merhaba arkadaşlar ben de 3 haftadır e8 kullanıyorum yalnız acemlik yaşadığım birkaç konu var; güncellemeden sonra format atmamız gerektiğinden bahsetmiş arkadaşlar, format attıktan sonra sonra telefon tekrar kitkat'a dönmüyor değil mi?
    Rehberimi ve çektiğim resimleri nasıl yedeklerim?
    Format sonrasında telefonun kendi uygulamalarının güncellemeleri de gidiyor mu?
    Ve son olarak bu htc hesabı ne işe yarar?
    Cevaplarınız için teşekkürler.
  • arkadaşlar telefon uygun fiyatta hepsiburadaya gelmiş. 1400 tl ayrıca maximum karta 100 tl puan veriyor. ilgilenenlere tavsiye edilir.
  • iPhone'u elden cikarayim da sundan bir tane alayim ben de ekran kucuk gelmeye basladi iyice.

• Bendede Htc One E8 var ama 5.0 güncellemesi gelmedi? Bendemi Bir Sıkıntı Var?
    (HepsiBuradadan Aldım Telefonu)

ilk 135 mblik güncelleme geldi ama 2. güncelleme ortalarda yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf1581 -- 12 Mayıs 2015; 20:02:20 >
  • maykii M kullanıcısına yanıt
    Zaten wifi ile yazılım güncellemesinden yapılıyor ama ekrana gelmiyor ise en son çare galiba hard reset olur.

• Peki manuel olarak yapamazmıyım bu güncellemeyi?
  • hayatboyurap kullanıcısına yanıt
    Kitkata dönemezsiniz resmi olarak. Root olayındada dönülüp dönülmediğini bilmiyorum. Resimleri ve müzikleri telefon kendi yedekliyormu bilmiyorum ama kendiniz yedekleyin veya galerinin cloud olayını bir araştırın. Birde telefonu pc'ye bağladığınızda htc sync var onu kurun belki yedekleme seçeneği onda olabilir.

• wolf1581 W kullanıcısına yanıt
    Telefonu kapatıp açarak tekrar dener misiniz? bence bir kaç gün içerisinde güncelleme gözükür. Hard reset sorunu çözer mi veya gerek var mı bilmiyorum açıkçası
  • wolf1581 W kullanıcısına yanıt
    135 mb dan sonra gelmesi lazım tekrar tekrar deneyin veya kapatıp açıp deneyin en son ihtimal malesef hard reset olayı.

• lolilopton sonra nasil bir hard reset atmamiz gerekiyor arkadaslar tam performans icin. nasil atiliyor yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki hard reset için recoverye girmem lazım degilmi?
    Recoverye nasıl girebilirim?
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Hard reset değil cacheleri temizledim ben sadece.

ilk önce telefon kapalıyken ses kısma ve güç tuşlarına birlikte basın.
    gelen ekranda güç kısma tuşuyla aşağı inerek Recovery menüsünü yine güç butonuna basarak seçin.
    biraz bekleyin.
    yeni açılan menüde Wipe Cache partition kısmına gelerek yine güç tuşu ile seçin.

Daha sonra Reboot system now seçeğini yine güç tuşu ile seçin. Cache'ler temizlenecektir. Ben bu şekilde Lollipopta herhangi bir sorunla karşılaşmadım
  • Şimdide Recoverye girmiyor telefon normal bir şekilde açılıyor...
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.