Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon kapalıyken güç tuşuna basıp açınca titredikten sonra tekrar güç tuşu ve ses kısmaya aynı anda basılı tutunca geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda Çözdüm cihaz fastboot(hızlı açılış) modunda oldugundan recoverye giremiyormuşum. Yardım eden herkese teşekkürler.
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    boot menusunden factory reset yaptım fakat hala gelmedi güncelleme başka önerebileceğiniz birşey var mı?
  • Bende Yeni factory reset yaptım hala güncelleme yok, beklicez artık.
  • maykii M kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon Türkiye versiyonu mu? Hepsiburada danmı aldınız yoksa istanbulbilişim gibi sitelerden paralel ithalat mı aldınız?

Sorun çok garip eğer tr modeli ise kesin gelmesi lazım. Model numarasını hakkında kısmından öğrenip bir araştırın derim.

• EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Hocam HB den aldım. 2 hafta once zaten 138 mb lık güncelleme geldi ama güncellemedim bir hafta bekledim. Daha sonra güncellemeye kalktım fakat bildirim çubuğundaki güncelleyin uyarısı ortadan kalktı ve şimdi yazılım güncelleme denetlediğimde telefonunuz için güncelleme yok diyor. Yani güncelleme gelip sonra geri çekilmiş gibi garip birşey oldu. HTC yardım sayfasında sordum onlarda fabrika ayarlarına döndürün tekrar güncelleme denetleyin dedi yaptım ama birşey değişmedi. Wipe/cache temizlesem işe yarar mı acaba.
    Hocam aynı durum bende de var. bende ilk güncelleme uyarısı geldiğinde güncellemedim. iki gün önce güncelleme uyarısını dikkate alıp güncelle dedim. Şimdi de güncelleme bulunamadı uyarısı veriyor.
    Gerçekten çok garip bir durum. Yazılım güncelleme sekmesinde sürekli denetle tuşuna basıp denemek lazım. Bazen ben wifiden güncelleyeceğim zamanda 3 4 kez denetle butonuna bastığım zaman geldi.

• Bende HepsiBurada'dan Aldım. Peki tr modeli olup olmadığını nasıl anlarım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf1581 -- 14 Mayıs 2015; 10:07:20 >
  • wolf1581 W kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada dan aldıysanız kutunun üstünde vodafone ve brightstar etiketi vardır kırmızı renkli - ki %100 vardır hb'den aldığınız için. Hard reset attınız galiba atmadıysanız deneyin yine güncellenmiyor ise htc destek ekibine bir mail atın derim. Çünkü olay burada bizi aşıyor.

• HTC Teknik servisi aradım onlarda fabrika ayarlarına döndürüp denememi söyledi fakat bir işe yaramıyor. Olmazsa bir telefon bayisine gidebilirsiniz dedi ama ne alaka anlamadım. En olmadı teknik servis raporu hazırlayıp teknik servise yönlendirebiliriz dedi ki buna hiç gerek yok bence. Neyse bekleyelim belki daha sonra tekrar gelir gerçi şuanda bu hali ile çok memnunum telefondan güncelleme olmasada olmaz. Daha sonra belki rootlayarak yüklerim
  • Arkadaşlar HTC orjinal dot view kılıf kullanan var mı aranızda? Varsa memnun mu ve almak için bir site önerebiliriz mi? Ya da farklı bir marka kılıf önerisi olan var mı?

• alighieri A kullanıcısına yanıt
    Ben kullaniyorum hocam hb den altim memnunum fakat daha uygun fiyatli orjinal olmayan alabilirsin bi fark yok cunku. Ben puanla aldigim icin uyguna gelmisti normalde 99 tl

• bu telefonu sökmek kolaymış baya aslında..

• Aranizdan ayrildim arkadaslar selametle

• quote:

Orijinalden alıntı: alighieri

Arkadaşlar HTC orjinal dot view kılıf kullanan var mı aranızda? Varsa memnun mu ve almak için bir site önerebiliriz mi? Ya da farklı bir marka kılıf önerisi olan var mı?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105149320

25 liraya bırakıyorum hocam.

• @ hetecem teşekkür ederim ama orjinal olmayanı tercih etmiyorum. @maykee özellikle resim çekerken ve msj yazarken kılıfın ekstra zorluk yasattigindan bahsedilmiş. Birkaç video izledim kapak hakikaten sert gibi. Siz bu konularda sorun yasamadiniz mı? Nillkin frosted case a döndü ibrem ama onun da siyahı yok hiçbir yerde. Gören duyan bilen varsa haber etsin

• alighieri A kullanıcısına yanıt
    İlk kullandığımda bende biraz zorlandım çünkü kapak kendi kendine kapanıyor tutmadığın zaman. Msj yazarken veya internette gezinirken oyun oynarken falan kapağın ön yüzünü ters çevirip telefonu öyle tutuyorum şimdi zorlanmıyorum. Ama fotoğraf çekerken kamerayı kapattığı için bu olayı yapamıyorum. O yüzden diğer elimle kapağı tutmam gerekiyor. Tüm kapaklı kılıflarda bu sorun zaten vardır çözümü yok yani :). Ama iyi yanı misal ekranı açma kapa ile işim olmuyor kapağı açınca otomatik ekran açılıyor kapatınca kapanıyor ve kapağı açmadan gelen aramaları açma kapama yapabiliyorsun. Ayrıca kayıtlı son 3 aramayı sana listeleyip birini arayabiliyorsun kolayca.
    Kapağın arka tarı sert ön yüzü yumuşak silikon gibi bir malzemeden sanırım.

Dediğiniz ürün kapaklı değil sanırım telefonun ön yüzünü korumuyor olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maykii -- 16 Mayıs 2015; 20:13:31 >
  • ne yaptın senin telefonun ekran olayını? çözebildin mi kaskodan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 17 Mayıs 2015; 0:00:14 >
  • ileride inşaallah ihtiyaç olmaz ama pil değişimi çok meşakkatli olacak.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.