Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda Lolipop Banada Geldi...İnşallah Diğer Arkadaşlarada Gelmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf1581 -- 18 Mayıs 2015; 16:20:07 >
  • Bende yeni yaptım güncellemeyi 4-g tekrar görünüyor artık bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar lolipop güncelleme sorununu çözen varmi ? Bende hala güncelleme yok diyor

• cengiz-83 kullanıcısına yanıt
    Malesef bende de hala yok diyor. Sanırım bekleyeceğiz.
  • Her telefonda illa launcher kurardım.
    Herhalde google play'deki bütün launcherları kullandım.
    Htc e8'e geçtim. Hiç launcher yüklemedim
    Sense ara yüzü en iyi android ara yüzüdür.
    Diğerlerine göre çok daha iyi.

• antonidas kullanıcısına yanıt
    Bundan sonraki telefonumda büyük ihtimal htc olacak m9 satışları kötüye gidiyor ama umarım firma kendini toplar. Yoksa android camiasında böyle bir yazılımı stabilliği zor görürüz gibi.

M serisi beni aşıyor ama e serisi böyle uygun fiyattan çıkmaya devam ederse hakikaten güzel seçenek olur.

Kaldıki oyun oynayan biri değilim şu telefon 4 5 sene götürür kanaatindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuMaster -- 19 Mayıs 2015; 11:35:37 >
  • Arkadaşlar ekran kapalıyken şarjı en çok bitiren google play hizmetleri oluyor sizde de böyle mi değilse ne önerirsiniz

• android 5.1 ve sense7 öncelikli güncelleme takvimiyle ilgili LlabTooFeR liste yayınlamış. bizim e8 tabiki listede. :))

@LlabTooFeR adlı kişinin Tweetine göz at:https://twitter.com/LlabTooFeR/status/600573769111994368?s=09

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontcategorizeme -- 19 Mayıs 2015; 22:04:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MFT85

Arkadaşlar ekran kapalıyken şarjı en çok bitiren google play hizmetleri oluyor sizde de böyle mi değilse ne önerirsiniz

Ben de de aynı. Sadece onun değil pili çok kullanan uygulamaların birçoğunun detayına bakınca mobil radyo etkin diye bir şey görüyorum. Bu her neyse telefonu uzun süre uyanık tutuyor. Ama malesef bir çözüm bulamadım. Sanırım sistemsel bişey.

• ayldrm23 A kullanıcısına yanıt
    İnternetten baktım konumu kapatın demiş çoğu ama bi yararı olmadı hala en çok google play hizmetleri götürüyor şarjı.. Son sistem güncellemeden önce böyle miydi onu hatırlamıyorum yalnız

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Her telefonda illa launcher kurardım.
    Herhalde google play'deki bütün launcherları kullandım.
    Htc e8'e geçtim. Hiç launcher yüklemedim
    Sense ara yüzü en iyi android ara yüzüdür.
    Diğerlerine göre çok daha iyi.

temalar uygulamasıyla telefon çok daha renkli oldu zaten. arka plandan tutun simgelere kadar her şeyi ile özelleştirilebiliyor. launcher veya orijinal olmayan ve telefonu kasan temalara da gerek kalmıyor.
  • dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    Oo haber süper. Ama hocam ben mi görmedim yoksa bir tarih verilmemişmi? Eğer verilmediyse spekülasyon olarak ne zaman çıkar sizce?

• EmuMaster kullanıcısına yanıt
    bir tarih verilmemiş ama ben ekim-kasım diyorum. m8 için eylül diye okumuştum sanırım bir yerde ama emin olamadım şimdi.

• dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    Keşke o kadar erken olsa. Bu sene lolipop söz verdikleri tarihten geç geldi.

Birde sense 7 olmadan tema mağazasındaki temaları kullanmanın pek bir manası yok.

• telefonun hepsiburada'da ki fiyatı mükemmel şu an. taksit imkanı olsa hemen alıcam denizbank falan diyor. yani kendim alıcak olsam uğraşırım da muhtemelen pederin kartını falan kullanıcam teli alıcak olan ben değilim, ondan nasıl yapıcam bilmiyorum. acelede etmek istiyorum çok kalmaz bu fiyatda.
  • Arkadaşlar sizdeki telefonların ana bant sürümü nedir acaba?
    Bende 1.20.30306251.15G_30.66.306251.00L_F yazıyor.
    Güncelleme gelmemesinden ötürü acaba başka bir ülkeye kayıtlı bir cihaz mı merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maykii

Arkadaşlar sizdeki telefonların ana bant sürümü nedir acaba?
    Güncelleme gelmemesinden ötürü acaba başka bir ülkeye kayıtlı bir cihaz mı merak ettim.

Bendeki bant sürümü bu. Tüm güncellemeler geliyor. Brighstar garantili.

1.23.30336021.10G_30.69.336021.00_F

• Mustafa arkadaşın aynısı bendeki model.

• quote:

Orijinalden alıntı: maykii

Arkadaşlar sizdeki telefonların ana bant sürümü nedir acaba?

Merhaba hocam,

benim ana bant sürümü de sizinkiyle aynı ve bende de güncelleme problemi var. Yalnız bende sistem güncellemesi var diye bir kaç gün uyardı. Ben güncellemeye karar verip güncelle diyince hata oldu falan dedi ve şimdi hiç bir güncelleme yok uyarısı alıyorum. Sizde de böylemi oldu yoksa güncelleme uyarısı hiç mi gelmedi.

Birde arkadaşlar bu ana bant sürümüne sahip olup, güncelleme yapabilen bilgi verirse sevinirim.
  • cengiz-83 kullanıcısına yanıt
    HTC'nin bilgisayardan güncellemek için aracı var mı bilmiyorum ama bi araştırıp onu deneyin isterseniz. illaki bir pc yazılımı vardır
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.