Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ellerine sağlık hocam şu saydam saat için bekliyordum en çok sense 7'yi şimdi yükledim süper oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kusura bakmayın okuyamadım varsa yazıldıysa bakamadım.

Sorunum şudur; son bir güncelleme geldi lollipop üzerine ama alet bir ağırlaştı uygulamalara basıyorum,gelmiyor anında sevemedim şu lollipop'u ilk sürüm iyi gibiydi de sonra bir 2. geldi o içine etti.

Ben eski 4.4 dönmek istiyorum ne yapmam gerekiyor ? nasıl geri döneceğiz ? telefonda ne root var ne de twrp gibi şeyler ne yapmam gerekiyor ? bilgi verebilirseniz sevinirim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Ellerine sağlık hocam şu saydam saat için bekliyordum en çok sense 7'yi şimdi yükledim süper oldu

Önemli değil.
    Bende şeffaf widget'ı çok beğendim.
    Htc'ye kalsa yazın sonunda ancak verirler.

• bende bu telefonla.
    htc one m8 eye
    htc one m8 harman kardon
    arasnda kaldım. buyuk ihtimal harman kardon

• Telefonun alarm yazılımı hoşuma gitmedi. Farklı alarm yazılımı kullanan var mı tavsiye edebileceğiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: franker03

Telefonun alarm yazılımı hoşuma gitmedi. Farklı alarm yazılımı kullanan var mı tavsiye edebileceğiniz?

Hayret nasıl hoşuna gitmedi. Kullanması, kurulması en kolay alarm sisteminin HTC de olduğunu düşünürdüm. Demekki memnun olmayanlarda varmış. Tüm saygımla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Xda developers foruma girin.
    Htc one e8 konusuna gelin
    Android lollipop update for htc one e8 gibi bir başlık var.. Sondan 2. Veya 3 sayfada sense 7 widget ve sense 7 dialer uygulamasını vermişler.. Ben yükledim ve sorunsuz kullanıyorum.

önce biraz işkillendim, pek sevmem kaynağını tam bilmediğim uygulamaları ama kurdum ve saati artık giriş sayfasında kullanıyorum. bundan önce saat şeffaf olmadığı için giriş sayfası olarak blinkfeedi kullanıyordum. sense6 saatinden o derece tiksiniyorum.

• dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Xda developers foruma girin.
    Htc one e8 konusuna gelin
    Android lollipop update for htc one e8 gibi bir başlık var.. Sondan 2. Veya 3 sayfada sense 7 widget ve sense 7 dialer uygulamasını vermişler.. Ben yükledim ve sorunsuz kullanıyorum.

önce biraz işkillendim, pek sevmem kaynağını tam bilmediğim uygulamaları ama kurdum ve saati artık giriş sayfasında kullanıyorum. bundan önce saat şeffaf olmadığı için giriş sayfası olarak blinkfeedi kullanıyordum. sense6 saatinden o derece tiksiniyorum.

Xda developers iyidir.
    Yine de önce kendimde denedim.. Sonra foruma yazdım.
    Bug vs var mı diye de baktım.
    Bir soruna rastlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba Arkadaşlar,

Hb dan su anki indirimden 1 adet daha E8 aldım. ürün az önce elime ulaştı fakat paralel ithalat ürünü. Mobiltel iletişim hizmetleri adında bir firmanın garanti belgesi çıktı. Bu firma ile ilgili bilgisi olan varmı ? İade mi etsem mi telefonu kararsız kaldım.
  • cengiz-83 kullanıcısına yanıt
    avea dan daha önce aldığım başka bir cihazda mobiltel garantiliydi. servis için telecervis bakıyordu. şuanki durum ney bilmiyorum.
  • Hepsiburada şu an çok avantajlı. Bu fiyat başka yerde yok. Sanırım bu kampanya bitmeden bende alacağım.
  • Arkadaşlar merhaba

Banada lollipop güncellemesi gelmedi. Kontrol edebileceğim bir mekanizma varmıdır? Beklemelimiyim? yoksa servise gitmem dahamı doğru olur?

Tşk.
  • kdryksk K kullanıcısına yanıt
    dostum buradaki bazı arkadaşlara geçtiğimiz günlerde gelmişti. HTC'nin bilgisayar uygulaması var mı emin değilim varsa oradan deneyebilirsin.
  • THH ye başvurdum nokia mı zorla iade verip muhtemelen 1-2 ay içinde aranıza katılacağım. telefonu kullanıpta memnun kalmadığı tuhaflıklar tecrube edenler oldu mu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

THH ye başvurdum nokia mı zorla iade verip muhtemelen 1-2 ay içinde aranıza katılacağım. telefonu kullanıpta memnun kalmadığı tuhaflıklar tecrube edenler oldu mu :)

Eski sayfaları okuyabilirsiniz ama memnun olmayan yok gibi. Kronik sorunu zaten yok.

• eofdred E kullanıcısına yanıt
    THH umarım lehine karar verir. Karar verme süreleri buralarda 5-6 ayı bulabiliyor. HTC kalitesi tartışılmaz zaten
  • telefonu Hepsiburadadan yeni aldım 4.4.2 kullanıyorum güncellemelerde de yeni bişey bulamadı sanırım gelmeyecek gibi lolipop
  • Beyler hb den bugün sipariş verdim. Lg g2 M tamamen bozulunca lg G3 aldım ve aynı gün iade ettim kliksaya. Menülerde dolaşırken bile cihaz çok ısınıyordu. Umarım lg g2 den sonra mutsuz etmez beni. Ekran oranı, kamera Performansı falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti38

telefonu Hepsiburadadan yeni aldım 4.4.2 kullanıyorum güncellemelerde de yeni bişey bulamadı sanırım gelmeyecek gibi lolipop

Benim ki de hb ürünü ama brigthstar garantili. Ve tüm güncelleleri alıyorum. Sizin ki mobiltel sanırım. Ya htc yi ya da mobiltel mh yi arayın isterseniz. Htc nin pc de programı falan varsa öyle de yapabilirsiniz güncellemeyi..

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.