Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

neden?

Arkadaşa gm 4g başlığında ayar verdim ve laf arasında e8 kullanıyorum dedim onun kuyruk acısı hocam. Kendisi general mobile 4g alayım mı diye soran bir üyeye 800 tl daha koy z2 al demiş birisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müdür Brown

bu telefonu alan ağır teknoloji özürlüdür

ağır bir itham olmuş..
    en azından bir tane gerekçe gösterseydin de sana yazılacak cevaplara değseydi.
  • quote:

bu telefonu alan ağır teknoloji özürlüdür

öyle deme. mesela ben boş zamanlarımda arama motoru algoritması yazdığım, lcd panel ürettiğim, direksiyonsuz GPS bağlantılı akıllı otomobil tasarladığım halde bu telefonu aldım.

arkadaş teknolojiden bizim kadar bihaber olupta ahkam kesmekte sınır tanımayan başka millet bulamazsın.

• Okisht kullanıcısına yanıt
    Bence cevap yazmayın eminim telefonu hiç kullanma fırsatı bile olmamıştır

• Çok ilginç insanlar var yahu forumumuzda
  • quote:

o fiyata z2 alabilirsiniz diyorum. her türlü buna bin basar. sadece ses konusunda e8 öne geçebilir ama önemli değil o da.

haklısın kardeşim. ağır bir teknoloji özürlü olarak z2 yerine o paraya e8 aldığım için senin nezdinde tüm z2 kullananlardan özür diliyorum. üzgünüm, bedbahtım, hunharım.

• ben de gece gece ciddi bir sebep bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dontcategorizeme

quote:

o fiyata z2 alabilirsiniz diyorum. her türlü buna bin basar. sadece ses konusunda e8 öne geçebilir ama önemli değil o da.

haklısın kardeşim. ağır bir teknoloji özürlü olarak z2 yerine o paraya e8 aldığım için senin nezdinde tüm z2 kullananlardan özür diliyorum. üzgünüm, bedbahtım, hunharım.

Çılgınsın.
  • dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    Kaskoya yolladim cuma bekliyorum su an iphone 5 kullaniyorum kamera e8den iyi ama batarya farki belli oluyor,1440mh batarya :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

Kaskoya yolladim cuma bekliyorum su an iphone 5 kullaniyorum kamera e8den iyi ama batarya farki belli oluyor,1440mh batarya :)))

ekran boyutlarına tekrar alışmak da zor olacaktır. bana eski telefonumun 3.7 inch ekranı 3310 gibi görünüyor şu anda. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

quote:

quote:

Çılgınsın.

birgün bi çılgınlık edip, z2 yerine e8 aldım. yoksa gayet aklıselimim, vakurum, müstesnayım.

• dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    İnsan müstesna da olsa e8 almak gibi absürtlükler yapıyor işte. Seviyorum ama ben çılgın e8 imi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

ekran boyutlarına tekrar alışmak da zor olacaktır. bana eski telefonumun 3.7 inch ekranı 3310 gibi görünüyor şu anda. :))

Hocam telefon hem kucuk hem batarya farki 2 saat oynuyor aralarinda kamera etkeni olmasa kullanilmaz

• İlk kez Htc kullanan birisi olarak ses kalitesini inanılmaz beğendim e8 in. G2 olsun, note 3 olsun, s4 olsun yanından bile geçemez bu konuda..

Arayüz de kesinlikle kullandıklarımın en iyisi. 5.0.2 ye alışmak zor kitkatdan sonra ama zamanla ona da alışırız artık. Uzun süre kullanmayı düşünüyorum bu telefonu..

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

İlk kez Htc kullanan birisi olarak ses kalitesini inanılmaz beğendim e8 in. G2 olsun, note 3 olsun, s4 olsun yanından bile geçemez bu konuda..

Arayüz de kesinlikle kullandıklarımın en iyisi. 5.0.2 ye alışmak zor kitkatdan sonra ama zamanla ona da alışırız artık. Uzun süre kullanmayı düşünüyorum bu telefonu..

Geçmiş olsun sen de o zehri almışsın artık. Bundan sonra aldığın her telefonda sense arayuzunu kullanmayanlarin asla anlayamayacagi HTC ye münhasır özellikleri ve hissiyatı arayacaksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alighieri -- 17 Mayıs 2015; 20:40:16 >

• 35 mb güncelleme gelmiş arkadaşlar.

• EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Aynen yeniliklerde lollipop özellikleri yazıyor. Hata giderme tarzı bir güncelleme. Kuruyorum şimdi
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    Ekran kilidinde gecikme vardı açılışta şimdi düzelmiş

Bir an sense 7 geldi diye heyecanlandım ama buna şükür

• Güncellemeyi bende yaptım şimdi. Kararlılık güncellemesi gibi birşeydi sanırım.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.