Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tarihi düzelterek derken ne yapmam lazım yani tarih şuan güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gursel_35 kullanıcısına yanıt
    Benim telefonun tarihini çocuklar 2020 yapmışlardı. O yüzden apllestoreden birşey indirirken hata veriyordu. Senin tarih güncelse başka bir problem vardır

• Arkadaşlar bu sorun sanıyorum htc m8 de de varmış ve sadece htc kayaklı olabilir kimse yaşamıyor sanırım bu sorunu ancak tam anlayamadım ingilizcem yetmedği için bu linkte bi çzüm bulabilmişlermi bakabilirmisiniz çok araştırdım karıştı herşey ve format atmak istemiyorum

http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/help/google-play-error-963-t3037545
  • gursel_35 kullanıcısına yanıt
    Ben bu son gece yaşattı. Ben Play Store güncellemeleri kaldırmayı ve data / cache bulunuyor temizleyerek düzelttim. Bir kenara ben güncellenen vardı Play Store'dan gibi APKMIRROR önceden bu soruna.

• Ben sadece tüm google oyun mağaza güncellemeleri kaldırıldı sonra ben istediğim uygulamalar indirmek mümkün oldu

• Beyler teknosadan temperli cam alacağım. M8 in boyutlarıyla aynı mı e8? Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokhan -- 3 Haziran 2015; 0:30:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apokhan kullanıcısına yanıt
    Yok hocam aynı değil m8 ile e8 farklı boyutlarda ben alırken dememişlerdi olmadı

Hocam Teknosa da temperli cam fiyatı ne kadar ? tahminim 50 tl den aşağı değildir. Dün n11 den bir adet temperli cam sipariş ettim bugün elime geçerse ürün ile ilgili bilgilendiririm sizi. Fiyatı çok daha uygun.
  • cengiz-83 kullanıcısına yanıt
    MFT85 M kullanıcısına yanıt
    Lg g2 ekranımda çok işe yaramıştı. Kalitesi çok iyi.
    Peki ne yönden farklı ekranlar? Mesela m8in ekran filmini takarsak uzunmu geliyor yoksa kısa mı? Ve ne kadarlık fark oluyor?

........... E8...."............ M8
    Boy 146.42 mm 146.36 mm
    En 70.67 mm 70.6 mm
    Kalınlık 9.85 mm 9.35 mm
    Ağırlık 145 Gram 160 Gram

Neredeyse aynı,. Bu kadarcık fark olsa ekran filmi ne problem oluşturabilir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokhan -- 3 Haziran 2015; 13:20:01 >
    Ekranda açıklık oluyor hocam benim gözüme hoş gelmediği için taktırmadım hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama Konya da çok çabuk bulmuştum ben .. 20 e taktırmıştım. bulunduğun şehirde yoksa internetten söyleyip telefon aksesuarı satan yerlere taktırabilirsin de

• Birde ölü piksel testini nasıl yapabiliyoruz?

Hayırlı olsun hocam umarım memnun kalırsın.. Avea bayilerinde bulamadım ben adamlar telefonu bile anlamadılar e8 diyorum m8 mi diyorlardı telefon aksesuarı satan yerlerin hepsinde vardı ama dot kılıf ın mavi rengini aradım oradan biliyorum ölü piksel konusunda bi bilgim yok arkadaşlar yardımcı olacaktır

• Beyler lolipop gelmeyecek mi? Almakla hata mı ettik? Geçen ay sdn de Türkiye'ye dağıtılmaya başladı Demişti bende Avea da kontrol ettim ve gelmişti. Şimdi niye yok bu Güncelleme? Ne zaman gelir?

• Valla bir yerde gariplik var arkadaşlar. Hepsiburada 'nın ilk partide sattığı brightstar garantili cihazların hepsi aldı güncellemeyi galiba. Stok tükendikten sonra farklı model gelmeye başladı galiba ondan dolayı gelmiyor olabilir. Hb dan sonraki partiyi alan arkadaşlarınki paralel ithalat cihaz olabilir.

Garip olan diğer nokta brightstar garantili cihazlara güncelleme geldiğinde arkadaşlar kurmayınca sonradan denetleme yapınca güncelleme ortada yok.

Türkiye distribütörü nün bu işlerden pek anladığı yok gibi. Bence telefonun model numarası ile htc'nin yurt dışı sitesine durumu açıklayıp bilgi alın derim.

• Aekadaslar bilir misiniz bilmem ama htc lerde cid ve mid kodlari olur. Guncellemeler bu kodlara gore gelir. Bu kodlara da ulkelere gore verilir. Mesela turkiye cohazlarina kesin olarak geliyorsa ve bunu bilitorsaniz ufak bi arastirmayla telefonunuzun cid ve mid numarasini turkiye ye gorw ayarlayabilirsiniz bu da basit bir islemdir zaten. Turkiye nin htc cid kodu HTC__M27 dir Mesela. Paralel ithalat cohazlarina cid kodu bu degildir Mesela. Hangi ulkenin cihazina Guncellemeler geliyorsa o ulkenin cid ve mid ini cihazina yazip kullanabilirsiniz. Tabiki benim onerim custom rom ve custom kernel kullanmaniz. Bunu yapmaknistemezseniz otayla ugrasmadan international bir stock rom u recovery den custom rom gibi yukleyebilirsiniz. Ben htc ye mahkum kalmaya karsiyim.

• Canlı sohbetten sorabilirsiniz isterseniz güncellemenin neden gelmediğini :http://www.htc.com/tr/contact/chat/

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ülke farklılığından olabilir, ama öğremekte fayda var.
    ben daha önceki hb indirimiyle almıştım güncelleme geldiği gün yükledim hiç problem olmadı. sonrasında güncellemek isteyenler problem yaşadı genelde
    Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede. Güncellemenin sırayla dağıtıldığını 1 ay içinde tüm cihazlar için gelmiş olmasını beklediklerini söyledi. Benim ne zaman teknik servise başvurmalıyız sorum üzerinde " 1 Ay daha bekleyin halen güncelleme yapılmamışsa. Tekrar bizimle irtibata geçin" oldu. Sonuç olarak sanırım biraz daha beklememiz gerekecek.
  • Ben 2 ay önce hb brightstar garantili almıştım telefonu. Bana güncelleme geldi ama geldiği an yüklemeyip daha sonra yüklemeye kalktığımda güncelleme yok dedi. Mantık yürüttüğümde bu güncellemenin yapılışı anlık birşey gibi geliyor. Yükledin yükledin. Yüklemezsen yok bir daha gibi. Saçma gibi ama bunun başka açıklaması yok. HTC Türkiye'ninde bu işlerden anladığı yok. Çalıştıkları yerin yakında çalışmıştım bir dönem, açıkçası eğer hala o elemanlar varsa onlardan iş çıkacağını sanmam goy goy sadece

xdevoloper.com'da foruma yazdım orada da geri dönen olmadı hiç. En son HTC'nin asıl destek merkezine mail atmak var ama ona da üşendim artık uğraşamayacağım.
  • Arkadaşlar simple cid diye bir programla cid kodunu öğrendim telefonun. HTC_J15 Arabic versiyon gösteriyor. Halbuki ime no sorgulattığımda ithalat yoluyla getirilmiş cihazdır yazıyordu yani paralel değildi. Bu nasıl olabilir. Ne yapmam lazım şimdi bi cid kodunu nasıl değiştirebilirim ya da telefonu geri göndermem gerekir mi?

Güncelleme almayan arkadaşlar simple cid programını indirsin ve kontrol ettirsinler bence
  • maykii M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım merhaba bende de arabic diyor. Ben Hepsiburada dan almıştı. Güncellemem benimde gelmiyor. Demek bu yüzden gelmiyormuş. Ne yapmamız gerekli acaba?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.