Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5, 6 saat gider. telefon üzerindeki boomsound hoperlörler kulaklıktan çok daha iyi ses veriyor. Zaten Pioneer marka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdryksk

5, 6 saat gider. telefon üzerindeki boomsound hoperlörler kulaklıktan çok daha iyi ses veriyor. Zaten Pioneer marka.

Tamamdır teşekkürler bulursam e8 satan biyer alicam daha hiç bir teknoloji markette gormedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerim336 K kullanıcısına yanıt
    Hepsi Burada dan başka bir yerde şu an yok sanırım.
  • quote:

Böyle saçmalık görmedim su güzelim telefon bu yüzden tutulmadı hic kimse bilmiyor telefonu bende yeni öğrendim hatta. Adam akilli incelemesi bile yok

• HTC diyor üst sınıf cihaz dışında telefonumdan almayın... Daha güncellemeyi bile beceremediler. Sanırım lg ye döneceğim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim336

quote:

Böyle saçmalık görmedim su güzelim telefon bu yüzden tutulmadı hic kimse bilmiyor telefonu bende yeni öğrendim hatta. Adam akilli incelemesi bile yok

Teknosada gormustum ben cihazi. Ama internette bayagi uygun oluyor

• quote:

quote:

Parayi veren düdüğü çalıyor lafa geldimi cok iyi bombalarlar htcyi

• Arkadaşlar uzun süren bir güncelleme geldi sanırım lollipop.Şimdi baktım 5.02 olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack33 -- 5 Haziran 2015; 18:40:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack33

Arkadaşlar uzun süren bir güncelleme geldi sanırım lollipop.Şimdi baktım 5.02 olmuş

Hocam nerenin cihazı? Cid kodunda ne yazıyor? Benim Arabic . Güncelleme yok diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

quote:

quote:

Siz wondera ROM yapan blackcat misiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

quote:

quote:

Siz wondera ROM yapan blackcat misiniz?

Bir ara öyle çalışmam oldu omni rom'u o telefona ilk getiren ben olacaktım nasip olmadi ekran dokunmatigi calismamisti

• apokhan kullanıcısına yanıt
    Üç ay önce hepsiburada dan almıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jack33 J kullanıcısına yanıt
    Bende hb den aldım . Sizin cihazınızın cid kodu ne?

• Beyler telefonun tek elde kullanımı hiç rahat değil. Telefon biraz kalın ve kenarları parmakların kavramasini zorlaştırıyor. Biraz oval olsa daha rahat olurdu. G2 de bile bu kadar zorlanmıyodm. Birde ekran renkleri tam veremiyor gibi. Mesela g2 de google play deki yeşiller daha canliyken bunda soluk. Mavi renk daha cansız. Turuncu renk daha soluk. Bu olumsuzluklar lg ye dönüş sebebi ...

• apokhan kullanıcısına yanıt
    Nasıl olur anlamadım. Yorumunuza saygım sonsuz ancak. LG G2 70.9 mm eninde.... E8 ise 70.7 mm eninde yani elde tutma anlamında hemen hemen aynı. Telefon zaten oval. Kalınlıkta fark var diyeceksiniz ancak E8'in 9.9 mm olan kallınlığı telefonun ortasında yani kenarlar tahminen 7-8 mm kalınlığında. LG G2 ise 8.9 mm kalınlığında. Siz tutma deneyiminizi tekrar gözden geçiriniz. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupondii

Nasıl olur anlamadım. Yorumunuza saygım sonsuz ancak. LG G2 70.9 mm eninde.... E8 ise 70.7 mm eninde yani elde tutma anlamında hemen hemen aynı. Telefon zaten oval. Kalınlıkta fark var diyeceksiniz ancak E8'in 9.9 mm olan kallınlığı telefonun ortasında yani kenarlar tahminen 7-8 mm kalınlığında. LG G2 ise 8.9 mm kalınlığında. Siz tutma deneyiminizi tekrar gözden geçiriniz. Saygılar.

m8 in ovalligi yok. Lg nin kalinligina birşey demiyorum ona bakarsanız g4 daha büyük Ama kavraması daha rahat. Kast ettiğim o kenardaki keskin hat kavramayi zorlaştırıyor.

• Arkadaşlar size eski HTC ci (m7 2 kere ayrı ayrı kullandim) olarak onerim s off yapın bootloader i unlock edin ve ister sense 7 port ister 5.0.2 sense 6 bir custom ROM yukleyin cid değiştirip stock htc romu kullanmak anlamsız. Çünkü cid değiştirince s off olmuş olacaksınız. Geri s on olup stock kullanmanın manası yok bence stock kullanın güzel bir ROM kernel kombiniyle stocktan kat kat daha iyi bir batarya suresi elde edersiniz

• Arkadaşlar benim telefonu alalı yaklaşık 1 hafta oluyor. Orjinal Kılıfından da aldım. Ancak bugün farkettim ki karşıya sesim az gidiyor. Konuştuğum insanlar benim sesimin az gelmesinden şikayetçi. Bu telefonun böyle bir sorunu olduğunu duyan başka birisi varmı? Henüz daha güncelleme gelmedi. güncellemeden sonra da bu sorun çözülmez ise servise göndermek zorunda kalacağım. Mikrofon sesi çok az çünkü.
  • dupondii kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ilk defa senden duydum.

arkadaşlar iphone 5e geçmiştim e8den 1 ay önce ama cihazın kamerası hariç e8den iyi yanı yok,sizce ip5 mi e8 mi telefon kaskoda yapılıyor,ekranı kırılmıştı 3 gün sonra gelmezse çek alacam faturanın, ona göre bi m8 alma durumu da var,biri yol göstersin napmalı :))

• dupondii kullanıcısına yanıt
    alalı neredeyse 3 ay oluyor, hiç kimseden böyle bir şikayet gelmedi. ilk aldığımda insanlara özelliklede soruyordum herkes gayet iyi diyordu.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.