Şimdi Ara

HTC ONE (E8) [ANDROID MARSHMALLOW 6.0.1 - SENSE 7 Güncellemesi geldi] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
19
Favori
49.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EphiaLteS.

quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

quote:

Arkadaslar e8 mi yoksa eye mi almaliyim.Ikisi arasida kararsiz kaldim.Htc one serisine daha iyi bakiyor fakat eyede tasarimiyla cok guzel duruyor.Sizce hangisini almaliyim?

kamera eye cift flash
    batarya e8
    ekran eye cok parlak 800 nit ekranı var
    ses eye
    tasarım e8 daha kucuk daha kibar
    eye biraz buyuk.

peki sen olsn hangisini alirdin?

bataryası biraz dezavantajda olsa buyuk ihtimal eyeyi alırdım.

eyenin aklimi kurcalayan tek tarafi guncelleme destegi.HTC guncelleme veriyormu bir bilgin var mi?

htc eye yi cıkardıgı zaman.
    desirenin amiral gemisi eye demisti. tabiki guncelleme verecektir.
    desirenin butun modelleri cop. snpdragon 400 yada sd615 modellerini 1400 e satıyor. desire eye haric. baska desire modeli alınmaz.
    eyede sd801 var bu modele guncelleme vermezse hicbir desire modeline vermez.
    desirenin amiral gemisidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım merhaba

Forumdan bir şey öğreneceğine yada bir şey öğreteceğine saçma sapan yorum yapıyorsun. Eğer yazılanlardan birşey anlamıyorsanda böyle ulu orta mesaj atarak bir yere varamassın. Özelden mesaj atarsın.

1- Kulaklık sesi kötü demişim. Bu ne anlama geliyor? Kulaklığın kötü olduğundan bahsetmişim. Kim okursa okusun bu anlama gelir.
    2- "Desire 820 işlemcisi snapdragon 615. E8 ise 801 var" demişim bu ne demek oluyor? işlemcileri bilmediğin buradan belli 801 işlemcinin 615 işlemcisinden daha hızlı olduğunu belirtiyorum.
    3- "Ayrıca Desire 5.5 inch bana kalırsa büyük bir telefon" buradada kendi fikrimi söyledim. Ekranın büyük olduğunda bahsettim. Çözünürlükten falan bahsetmedim.
    4- lollipop un gelmediğinden bahsettim. Gelmiş olan arkadaşlar olabilir ama henüz ban gelmedi.

Biraz daha yapıcı olman dileğiyle.

• Beyler htc sync da güncelleme yapılmıyor mu yani telefonu bilgisayar üzerinden nasıl guncelleyebiliriz? Birde ekran kullanım süresini nasıl görebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokhan -- 16 Haziran 2015; 1:26:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Beyler htc sync da güncelleme yapılmıyor mu yani telefonu bilgisayar üzerinden nasıl guncelleyebiliriz? Birde ekran kullanım süresini nasıl görebiliriz?

Bildiğim kadarıyla htc sync ile güncelleme yapılabiliyor. Fakat yüklenecek orijinal htc rom u nerden bulacağız onu bende bulamadım. Ekran kullanım süresi ile ilgili play store da Gsam battery monitör diye bir program var. Ben onu kullanıyorum detaylı kullanım analizleri yapıyor. tavsiye ederim.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Telefon rehberi ile bir problemim var. Hattımı başka bir operatöre taşıdım. Şimdi arayan bazı numaralar +90 5xxx şeklinde geliyor. fakat bu numara rehberde 05xxx şeklinde kayıtlı olduğu halde arayanın ismi çıkmıyor. Varmı bir çözüm yolu ?
  • cengiz-83 kullanıcısına yanıt
    Lg de güncelleme gelince bilgisayardan yukleniyordu. Htc yi illaki ota dan mi guncellemek zorundayız? Orjinal lollipop romunu bulsak yüklemeyi nasıl yapacağız????

• Beyler soyle sorunum var. Rehberde kayıtlı olmasına rağmen birisi ararken kayıtlı olarak görünmüyor ne yapmam gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokhan -- 17 Haziran 2015; 1:42:15 >
  • Bu telefonun beyaz rengini beğendim. İst. bilişimde stokta yok. n11'de tufanlar iletişim var nasıldır? Daha uygun fiyata bulabileceğim başka yer var mı?
  • bir telefon numarası iki hafızada olursa oyle sorun olur. yani;
    bir numara hem telefon hafızasında hemde sim hafızasındaysa arayanın kimligi gozukmeyebilir.
    aynı numarayı ya sim hafızasından sil yada telefon hafızasından.

• Beyler sizinde telefonunuz çok ısınıyormu benim tel son günlerde çok ısınmaya basladı güncellemeleri de tam acaba niye bu kadar ısınıyo 45 i 50 yi falan görüyorum.

• Hocam ikiside var ama görüntülenen yer telefon. Böyle saçmalık olmaması lazım. Ne lg de ne samsung da böyle bir problemle karşılaşmadım. Kamera g2den 2 tık geride maalesef. Telefonda ois teknolojisi kesinlikle olmalı çünkü yakından odaklama yapıp çekerken hafif harekette bile resim bulanık çekiliyor. Bu tefonu eşime verip bir g2 alma niyetindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoRDNeGeS

Beyler sizinde telefonunuz çok ısınıyormu benim tel son günlerde çok ısınmaya basladı güncellemeleri de tam acaba niye bu kadar ısınıyo 45 i 50 yi falan görüyorum.

Oyun oynuyorsan ısınır cihaz. Ama ben oynamıyorum 3g ile dolaşırken cihazın arka kisminin ortası isiniyor. G3 un kamera kismi ısınıyor o daha iyi. Hiç olmadı parmakların hissediyor sıcaklıksicakligi ama htc m de avuç içi ısınıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Hocam ikiside var ama görüntülenen yer telefon. Böyle saçmalık olmaması lazım. Ne lg de ne samsung da böyle bir problemle karşılaşmadım. Kamera g2den 2 tık geride maalesef. Telefonda ois teknolojisi kesinlikle olmalı çünkü yakından odaklama yapıp çekerken hafif harekette bile resim bulanık çekiliyor. Bu tefonu eşime verip bir g2 alma niyetindeyim.

htc nin kameraları hic bir zaman iyi olmadı.
    hep ortalamada. cok cok iyi degildi malesef. bunuda sensorlerini degisik yerlerden alması kaynaklanıyor toshiba,omnivision vb yerlerden.

rehber icin yapılacak birsey yok. ya telde yada simde olması lazım.

• Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Parlaklık hangi seviyede?
  • apokhan kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu rehberdeki bütün numaraların başına +90 ekleyerek çözmek zorunda kaldım. Başında +90 olmayan numaralarda isim çıkmıyor. Biraz uğraştırdı ama başka çözüm bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayldrm23

Aynı sorunu rehberdeki bütün numaraların başına +90 ekleyerek çözmek zorunda kaldım. Başında +90 olmayan numaralarda isim çıkmıyor. Biraz uğraştırdı ama başka çözüm bulamadım.

Demek ki htc nin bile eksiği çok. Lg ye geçeceğim. G2 ne iyi bir cihazmis. Akilli bekleme modunda olmasına rağmen navigasyonda ekran kapanıyor böyle sasaçmalık olmaz!!!

• apokhan kullanıcısına yanıt
    Ben de iphone 5'ten bu cihaza geçtim. İphone 5 kaç yıllık telefon olmasına rağmen kamerası ve ekranın gün ışığında görünürlüğü bu telefona göre daha iyiydi. Ama Sense arayüzü, batarya ömrü malzeme kalitesi gibi nedenlerden dolay lg ve Samsung yerine htc yi seçtim. Her telefonun kusurları vardır. Biraz kullanınca alışırsınız diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayldrm23

Ben de iphone 5'ten bu cihaza geçtim. İphone 5 kaç yıllık telefon olmasına rağmen kamerası ve ekranın gün ışığında görünürlüğü bu telefona göre daha iyiydi. Ama Sense arayüzü, batarya ömrü malzeme kalitesi gibi nedenlerden dolay lg ve Samsung yerine htc yi seçtim. Her telefonun kusurları vardır. Biraz kullanınca alışırsınız diye düşünüyorum.

Kamerayı onemseyenler asla almasın bu telefonu. Sarji normal. Ama g2den sonra kötü. Her cihazın birbirine göre artisi var.mesela g2 ye göre ses kalitesi çok önde, gps hızı iyi, ama g2nin şarj olma süresi kullanım süresi ve ekran genişliği daha iyi. Kameraya girmiyorum bile. Artık kullanacağım biraz . Söylentilere göre nexus lg tarafından uretilirse alırım büyük ihtimal.

• Telefonun tutmadığı forumların hareketsizliğinden de belli...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şeyi bende düşünüyordum şimdi. Bu telefon neden tutmuyor anlamadım. İnsanlar bir Samsung dur tutturmuş gidiyor. Neyse bu dipsiz tartışmalara giremeyeceğim. Hala güncelleme gelmedi bu arada. Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede, telefonu sıfırlamak dışında bir çözüm bulamadık. Telefonu yedekleyip de sıfırlarsam her şey geri gelir mi?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.